| Autor |
Poruka |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Phoenix Bully Rebuildable Atomizer Postano: 30 ruj 2012 20:34 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Meni je grijac tocno u visini rupice. Sorry Cos, nisam stigao ranije odgovoriti. Radi perfektno. Probaj setup malo izdici da bude u nivou rupice ili stavi kantal na sarafe a ne kroz rupe. Stavi visak fibera u sredinu da pridrzava setup na visini rupe za zrak ili cak malo iznad. Fiber zna malo pasti po visini u toku koristenja.
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Cos
|
Naslov: Re: Phoenix Bully Rebuildable Atomizer Postano: 30 ruj 2012 21:45 |
|
|
Corto_1973 je napisao: Meni je grijac tocno u visini rupice. Sorry Cos, nisam stigao ranije odgovoriti. Radi perfektno. Probaj setup malo izdici da bude u nivou rupice ili stavi kantal na sarafe a ne kroz rupe. Stavi visak fibera u sredinu da pridrzava setup na visini rupe za zrak ili cak malo iznad. Fiber zna malo pasti po visini u toku koristenja.
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2 evo isprobao sam dosta toga sad, cak sam i stup dizao iznad sarafa jedno cetvrt centimetra ali je davao tako jaku aromu bez pare da mi je muka od ovog sto sam sad sve popario kemijajuci
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Phoenix Bully Rebuildable Atomizer Postano: 30 ruj 2012 21:51 |
|
|
Cos je napisao: Corto_1973 je napisao: Meni je grijac tocno u visini rupice. Sorry Cos, nisam stigao ranije odgovoriti. Radi perfektno. Probaj setup malo izdici da bude u nivou rupice ili stavi kantal na sarafe a ne kroz rupe. Stavi visak fibera u sredinu da pridrzava setup na visini rupe za zrak ili cak malo iznad. Fiber zna malo pasti po visini u toku koristenja.
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2 evo isprobao sam dosta toga sad, cak sam i stup dizao iznad sarafa jedno cetvrt centimetra ali je davao tako jaku aromu bez pare da mi je muka od ovog sto sam sad sve popario kemijajuci Kako to može...jaka aroma-bez pare...pa ako nema pare,nema ni arome...možda u Vu ima 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Cos
|
Naslov: Re: Phoenix Bully Rebuildable Atomizer Postano: 30 ruj 2012 22:01 |
|
|
Frenk je napisao: Cos je napisao: Corto_1973 je napisao: Meni je grijac tocno u visini rupice. Sorry Cos, nisam stigao ranije odgovoriti. Radi perfektno. Probaj setup malo izdici da bude u nivou rupice ili stavi kantal na sarafe a ne kroz rupe. Stavi visak fibera u sredinu da pridrzava setup na visini rupe za zrak ili cak malo iznad. Fiber zna malo pasti po visini u toku koristenja.
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2 evo isprobao sam dosta toga sad, cak sam i stup dizao iznad sarafa jedno cetvrt centimetra ali je davao tako jaku aromu bez pare da mi je muka od ovog sto sam sad sve popario kemijajuci Kako to može...jaka aroma-bez pare...pa ako nema pare,nema ni arome...možda u Vu ima  a ozbiljno zakasljem se koliko lupi u grlo i aroma se previse osjeti a pare nista 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Phoenix Bully Rebuildable Atomizer Postano: 30 ruj 2012 22:08 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Frenk je napisao: Kako to može...jaka aroma-bez pare...pa ako nema pare,nema ni arome...možda u Vu ima  Sauganjem izvuce aromu iz attya. Otprilike kao da sauga rabljenu bocicu liquida.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Cos
|
Naslov: Re: Phoenix Bully Rebuildable Atomizer Postano: 30 ruj 2012 22:10 |
|
|
Kinta je napisao: Frenk je napisao: Kako to može...jaka aroma-bez pare...pa ako nema pare,nema ni arome...možda u Vu ima  Sauganjem izvuce aromu iz attya. Otprilike kao da sauga rabljenu bocicu liquida. da otprilike tako nesto i uopce nije fino 
|
 |
|
spliff
|
Naslov: Re: Phoenix Bully Rebuildable Atomizer Postano: 30 ruj 2012 22:56 |
|
|
Cos je napisao: spliff je napisao: Aj nek ti lumalju uslika kako to kod njega izgleda, sinoć je bilo mračno pa nisam detaljno zagledao, ali njegov radi odlično, baš smo isprobavali neke tekućine (ananas  ) narucio je sa vapor breaka? Tako je
|
 |
|
Cos
|
Naslov: Re: Phoenix Bully Rebuildable Atomizer Postano: 30 ruj 2012 23:12 |
|
|
spliff je napisao: Cos je napisao: spliff je napisao: Aj nek ti lumalju uslika kako to kod njega izgleda, sinoć je bilo mračno pa nisam detaljno zagledao, ali njegov radi odlično, baš smo isprobavali neke tekućine (ananas  ) narucio je sa vapor breaka? Tako je a nista onda cu pricekati da stavi sliku svog setupa pa cu probat napraviti takav ako vec nisam
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Phoenix Bully Rebuildable Atomizer Postano: 01 lis 2012 06:35 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Sad sam se sjetio jos neceg. Tip na ecf- u kaze da se kod ovog s vaporbreaka drzaci vijaka znaju izvuci prema gore. Probaj ih lagano prstima ili sarafcigerom gurnuti prema dolje. Nekako sumnjam da je u tome problem osim ako nisu tvornicki iskrivljeni pa kad stavis kapicu dobijes kratki spoj.
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Cos
|
Naslov: Re: Phoenix Bully Rebuildable Atomizer Postano: 01 lis 2012 12:44 |
|
|
Corto_1973 je napisao: Sad sam se sjetio jos neceg. Tip na ecf- u kaze da se kod ovog s vaporbreaka drzaci vijaka znaju izvuci prema gore. Probaj ih lagano prstima ili sarafcigerom gurnuti prema dolje. Nekako sumnjam da je u tome problem osim ako nisu tvornicki iskrivljeni pa kad stavis kapicu dobijes kratki spoj.
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2 i tu opciju sam iskljucio iz svega nije niti do toga
|
 |