| Autor |
Poruka |
|
flux
|
Naslov: Re: Početnik u e parenju Postano: 01 ožu 2013 18:13 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
dulenda je napisao: jbg službeno tam piše glava raspršivača?  to sam i ja dobio al nisam nikad koristio, nit ne znam kak radi. odma sam nasarafio gore ce4 i prezadovoljan sam. sljedeci na redu ce bit ce6 pa da vidim razliku.
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
sar
|
Naslov: Re: Početnik u e parenju Postano: 01 ožu 2013 18:16 |
|
|
|
Dulenda najbolje prodzi na Kneziju I kupi Mini Novu 60 kn. I problem rijesen!
|
|
 |
|
 |
|
dulenda
|
Naslov: Re: Početnik u e parenju Postano: 01 ožu 2013 18:23 |
|
Pridružen: 15 vel 2013 19:12 Postovi: 185 Lokacija: Zagreb East
|
hvala.rješiću situaciju 
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Početnik u e parenju Postano: 01 ožu 2013 21:58 |
|
|
Ako ti ego traje tri sata kupi si mod...mehanicki ili vv sa 18650 baterijom (kvalitetnom) i neki rba atomizer. Sve su egice kineske 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: Početnik u e parenju Postano: 02 ožu 2013 11:55 |
|
Pridružen: 09 vel 2012 21:45 Postovi: 372 Lokacija: Zagreb, Gračani
|
|
Ako ti ego radi 3 sata ljepo ga uzmi i zafitilji kroz prozor jer ti nekaj s njom ne stima... Ja sam narucio vise ego baterija sa vise lokacija iz kine i ni jedna mi nije trajala niti sad traje samo 3 sata... A tak nemres duvati da ju punu ispraznis za 3 sata...
_________________ i have a photographic memory, but sometimes i run out of film... 
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Početnik u e parenju Postano: 02 ožu 2013 13:29 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
Moja prva baterija j (prije 4 mj) http://ecigareta.hr/e-baterije je bila eGo-CTwist (baš tako trbaju izgledati slova) 650mah i na poklopcu potenciometra mora biti otisnut logo a iznad navoja CE i prekrižena kanta za smeće. Prekidač treba biti od crne prozirne plastike izpupčenog ruba. (takve se mogu kupiti u nekim našim trgovinama te nekim web shopovima (HG, HC). Baterija je bila dobra i još je a drugu sam kroz par dana naručio s HG ali veću http://www.heaven-gifts.com/product-497.html (1000mah jer mi ona od 650 nije dokučila cijeli dan a svakako treba imati 2 kom radi komfora parenja) Prvi clear mi je bio c4v3 i bio mi solidan ali sa drugom baterijom sam kupio CC koje smatram i danas jako dobrim jeftinim clirovima http://www.heaven-gifts.com/product-529.html te bi uz to još samo preporučio vivi novu ili mini vivi novu... Znači svakako neku twist bateriju zbog držanja napona (nije nakon punjenja sve slabija i kilavija prema pražnjenju i ima potenciometar) a clearove sve što sam naveo jer mislim da bi svatko morao imati min min 2-3 komada (rezerva ali i laka promjena tekućina - svaki klir svoje npr. jedan duhanske drugi voćne treći kavene...)
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Početnik u e parenju Postano: 02 ožu 2013 13:52 |
|
|
|
A i ti Kinezi, bogte, majstori za kopije. Sto tvornica,a svaka radi svoje eGo baterije. I da piše Joyetech na njoj ne možeš više virovat jel original ili kopija, neš ti problema odštampat logo na proizvod. Moje eGo 900 (Biansi) baterije nakon 2 ipo miseca korištenja i sa dnevnom potrošnjom od 2-3 ml liquida na Mini Vivi mogu izgurat po dan ipo do dva.
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
Tami
|
Naslov: Re: Početnik u e parenju Postano: 02 ožu 2013 18:46 |
|
|
Hvala na savjetima. Mislim da ću sljedeći tjedan u dućan na Knežiju i kupujem ego-T, a ove titan će mi biti za šminku kad idem van! Što bih ja bez vas. Pozz 
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Početnik u e parenju Postano: 02 ožu 2013 22:49 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
Goran_M. je napisao: A i ti Kinezi, bogte, majstori za kopije. Sto tvornica,a svaka radi svoje eGo baterije. I da piše Joyetech na njoj ne možeš više virovat jel original ili kopija, neš ti problema odštampat logo na proizvod. Moje eGo 900 (Biansi) baterije nakon 2 ipo miseca korištenja i sa dnevnom potrošnjom od 2-3 ml liquida na Mini Vivi mogu izgurat po dan ipo do dva. Normalno da ako netko napravi proizvod u ovom slučaju bateriju naoko istu kao original još lakše može nešto napisati na njoj ali je isto tako činjenica da se po nabrojenim stvarima odmah vidi jer ovi drugi ipak ne pišu (a vidi se i po dužini baterije, "jačini" otisnutog natpisa debljini potenciometra...) A ako ti je baterija 900 mah i pariš 2-3 mm svaka twistica će isto toliko izdržati ... Ostajem čvrsto kod toga da je najbolji početnički odabir... no svatko za sebe bira... mislio sam da "one male bijele" više nitko ni ne kupuje pa na kraju svako malo čujem da je netko kupio ...samo potvrda one "svaka roba ima svoga kupca"...
|
|
 |
|
 |
|
Tami
|
Naslov: Re: Početnik u e parenju Postano: 02 ožu 2013 23:07 |
|
|
Da sam prije skužila da smo Kinta i ja sugrađani, mogli smo popit kavu u Dami, gdje bih dobila savjet iz prve ruke od pravog profija. 
|
|
 |
|
 |