|
.
Sada je: 13 svi 2026 14:00. | Zadnji put si ovdje bio: 13 svi 2026 14:00. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: vivi nova - jako lose iskustvo.... Postano: 06 ožu 2013 22:54 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
flux je napisao: zanima me jesu sve vivi nove takve ili je razlika od ducana do ducana?
Vivi Nove radi valjda 20 tvornica u Kini i tko zna na ciju mozes naletjeti kad kupujes. Ali nisam naisao ni na jednu koja ne radi dobro nakon dorade.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: vivi nova - jako lose iskustvo.... Postano: 07 ožu 2013 12:20 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
Kinta je napisao: Vivi Nove radi valjda 20 tvornica u Kini i tko zna na ciju mozes naletjeti kad kupujes. Ali nisam naisao ni na jednu koja ne radi dobro nakon dorade.
I komad željeza bi fino radio nakon dorade. To ga ne čini dobrim clearomizerom. I dalje je to komad željeza.
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: vivi nova - jako lose iskustvo.... Postano: 07 ožu 2013 12:56 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
Valter je napisao: I komad željeza bi fino radio nakon dorade. To ga ne čini dobrim clearomizerom. I dalje je to komad željeza. bas tak..... na mojoj vivi novi je trebalo pisat "neispravan poluproizvod. ovaj poluproizvod koristite na vlastitu odgovornost" 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
sar
|
Naslov: Re: vivi nova - jako lose iskustvo.... Postano: 07 ožu 2013 13:00 |
|
|
flux je napisao: Valter je napisao: I komad željeza bi fino radio nakon dorade. To ga ne čini dobrim clearomizerom. I dalje je to komad željeza. bas tak..... na mojoj vivi novi je trebalo pisat "neispravan poluproizvod. ovaj poluproizvod koristite na vlastitu odgovornost"  Viva je bila super , ali zadnja pošiljka koma fiber plastika , previše zraka dobiva , loši grijaći, izgubiš 4 dana da bi ju sredio da radi normalno , prije samo toći i pari , zvao ove na Knežiju i ženska mi veli da se svi bune, pa kaj prodaju nije mi jasno !
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: vivi nova - jako lose iskustvo.... Postano: 07 ožu 2013 13:10 |
|
|
|
Ta Vivi je napravljena da ne curi i ne radi probleme, ali su izgleda malo zasrali u tome.
Ali na modu to i nije tako loše kako se čini na eGo bateriji. Spustiš na 3.2V i sasvim lijepo radi. A u njoj imam tekučinu koja je bila provjereno sranje. Sada izgleda odlično.
Znao sam od početka da je parenje priličan posao za razliku od srduša, ali nisam očekivao ovoliko.
Te potrefi aromu, pa je prilagodi atomideru, pa potrefi omjer nikotina, pa PG-VG kombinacije, pa nalij vode ako nije dovoljno, pa pogodi napon baterije. Onda sve to napravi da je curi i dobro izgleda. I to sve drugi dan ništa ne vrijedi jer se grijač sprljao pa ga izvadi i očisti ili promijeni napon/snagu.
Blaženi plavi Walter. Ali ipak se ne vračan na to pa makar morao izeti sam nescaffe mixer i mixati te tekučine.
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: vivi nova - jako lose iskustvo.... Postano: 07 ožu 2013 14:24 |
|
|
Valter je napisao: Znao sam od početka da je parenje priličan posao za razliku od srduša, ali nisam očekivao ovoliko. e vis ja nisam imo pojma. mislio sam kupis pribor i to je to..... kupujes tekucinu, tocis i paris...... a kad ono...... sizifov posao  al ne pada mi na pamet odustat jer mi je ovo sto put bolje (finije) od bilo kojeg duhana.... al mi je sad jadno zakaj je tak puno ljudi odustalo i vratilo se na duhan.....
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: vivi nova - jako lose iskustvo.... Postano: 07 ožu 2013 14:33 |
|
|
Valtere.., Valtere..., e moj Valtere... Pa i kad nešto radi dobro pitaš se da li može bolje..., takvi smo ti mi dečki..., uvijek nešto popravljamo pa i kad nije pokvareno...., uživaš kad pariš nešto novo, namrdavaš, čistiš, isprobavaš.., pa to je pravi čef..., a ne izvadi iz kutije, zapali, udavi ostale i uživaj... Dakle parenje nije samo "potreba" već i u neku ruku hobi, evo ja nakon nebrojenih eGo baterija, pass.., twist..., bla..bla..., odlučio uzeti lavatube (moš mislit što im treba, al da upregnem višak 18650 baterija i vivika).., a vjerojatno će me zanimati i neki bolji mod..., pa samo čekam da mi lava dosadi.... A za fluxa.... Uzmi si vivike sa vaporebreaka ili ocean vapora i nećeš požaliti, a najpovoljnije su na tržištu...3,8-4,2-6$ (valjda nisu mijenjali dobavljača...)... 
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: vivi nova - jako lose iskustvo.... Postano: 07 ožu 2013 14:47 |
|
|
Sappy je napisao: A za fluxa.... Uzmi si vivike sa vaporebreaka ili ocean vapora i nećeš požaliti, a najpovoljnije su na tržištu...3,8-4,2-6$ (valjda nisu mijenjali dobavljača...)...  Zapravo nemoj. Ni u ludilu. Prestar si za to. Pitanje je hoće li stići do kraja života. Imam 2 naruđbe. Jednu sa OceanVapora i ta nije ni na putu. Druga je od drugih kineza i ta je na putu sa pogrešnim Trackingom. Sve u svemu dispute.
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: vivi nova - jako lose iskustvo.... Postano: 07 ožu 2013 14:50 |
|
|
|
Ja pak s njima nikad nisam imao problema...., tako da u žitu uvijek mora biti i malo kukolja....
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: vivi nova - jako lose iskustvo.... Postano: 07 ožu 2013 15:15 |
|
|
Sappy je napisao: A za fluxa.... Uzmi si vivike sa vaporebreaka ili ocean vapora i nećeš požaliti, a najpovoljnije su na tržištu...3,8-4,2-6$ (valjda nisu mijenjali dobavljača...)...  nije problem narucit od nekog drugog, problem je kad kupis u domacem ducanu koji kao promovira e-cigaretu kao zdraviju alternativu duhanu..... i na svom sajtu garantira ispravnost proizvoda, a reklamacije ne uvazava bez obzira kaj sam se skoro otrovo s njihovom spagom...... ju misd d point pipl mast trast dem
|
|
 |
|
 |
Sada je: 13 svi 2026 14:00. | Zadnji put si ovdje bio: 13 svi 2026 14:00. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |