| Autor |
Poruka |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Grijac stalno krepa Postano: 28 lip 2014 22:50 |
|
|
|
E da i ne krepa grijac nego se toliko zaprlja da je neupotrebljiv. Rastavi ga i pogledaj.
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Grijac stalno krepa Postano: 29 lip 2014 00:05 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
|
Možda.. prejako stežeš ati u bateriju, potisneš +pol u atiju i malo po malo izgubiš kontakt
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
shodan_hr
|
Naslov: Re: Grijac stalno krepa Postano: 17 srp 2014 10:54 |
|
|
|
pozdrav, upravo sam se i registrirao zbog ovog... grijač mi krepa nakon cca dan i pol, dva... i tako već neko vrijeme. več sam lud od toga. grijači su isti kao na slici od kolege forumaša.. mislim da su kanger t3 ali nisam siguran (kad ih kupujem, pokažem prodavačici koju cigaretu imam pa mi ona da odgovarajuče grijaće). doduše, kad sam se njoj požalio rekla mi je da se dosta ljudi žali ali da ona misli da je to do grijača, jednostavno loša serija... inače, cigareta mi je ego e twist, sa 1100mha baterijom, grijaće uzimam od cca 2,2 oma do 2,5 oma... baš mi jučer stigli novi grijači i tekučina (flavourart) već jutros mi je riknuo... koristio sam dekang tekučinu i moram reči da sam nedavno primjetio da su mi kontakti na bateriji i na punjaču jako prljavi, nekako zelenkasto... to sam primjetio tek kad mi je nova baterija odbijala radit. svijetli ali ne prži, pogledam kontakt a kad ono sve prljavo...
znači, vi mislite da je to do tekučine? dobro da sam odlučio probat neku drugu... nego, prodavačica mi je rekla da se grijaći daju reparirat doma sa vatom i žicom... jednom sam to probao ali ne znam kako postavit žicu da hvata kontakt pa ako može nekakav link bio bih jako zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
tomek1221
|
Naslov: Re: Grijac stalno krepa Postano: 17 srp 2014 11:02 |
|
|
|
raskopaj jedan grijac i vidjeces da je jako jednostavno za slozit :-) ili ako si iz zg nadjemo se na kavi pa ti pokazem :-) jedna zica ide sa strane jedna sa unutrasnje strane gumice di je centralni pin.nemres fulat :-)
Sent from my Lenovo A850 using Tapatalk 2
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Grijac stalno krepa Postano: 17 srp 2014 11:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
shodan_hr je napisao: pozdrav, upravo sam se i registrirao zbog ovog... grijač mi krepa nakon cca dan i pol, dva... i tako već neko vrijeme. več sam lud od toga. grijači su isti kao na slici od kolege forumaša.. mislim da su kanger t3 ali nisam siguran (kad ih kupujem, pokažem prodavačici koju cigaretu imam pa mi ona da odgovarajuče grijaće). doduše, kad sam se njoj požalio rekla mi je da se dosta ljudi žali ali da ona misli da je to do grijača, jednostavno loša serija... inače, cigareta mi je ego e twist, sa 1100mha baterijom, grijaće uzimam od cca 2,2 oma do 2,5 oma... baš mi jučer stigli novi grijači i tekučina (flavourart) već jutros mi je riknuo... koristio sam dekang tekučinu i moram reči da sam nedavno primjetio da su mi kontakti na bateriji i na punjaču jako prljavi, nekako zelenkasto... to sam primjetio tek kad mi je nova baterija odbijala radit. svijetli ali ne prži, pogledam kontakt a kad ono sve prljavo...
znači, vi mislite da je to do tekučine? dobro da sam odlučio probat neku drugu... nego, prodavačica mi je rekla da se grijaći daju reparirat doma sa vatom i žicom... jednom sam to probao ali ne znam kako postavit žicu da hvata kontakt pa ako može nekakav link bio bih jako zahvalan. Prije stavljanja postova obavezno je prvo se ovdje predstaviti:viewforum.php?f=26
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
shodan_hr
|
Naslov: Re: Grijac stalno krepa Postano: 17 srp 2014 18:32 |
|
|
tomek1221 je napisao: raskopaj jedan grijac i vidjeces da je jako jednostavno za slozit :-) ili ako si iz zg nadjemo se na kavi pa ti pokazem :-) jedna zica ide sa strane jedna sa unutrasnje strane gumice di je centralni pin.nemres fulat :-)
Sent from my Lenovo A850 using Tapatalk 2 nisam u zagrebu, iz paga sam...  ok, kad rikne a imam osječaj da neće dugo, opet ću probat.
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Grijac stalno krepa Postano: 17 srp 2014 19:13 |
|
|
Goricki ti je na pagu ako se ne varam, mozda ti on moze pomoci 
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Grijac stalno krepa Postano: 17 srp 2014 19:26 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Evo da citiram nekog pametnog Fosna je napisao: Možda.. prejako stežeš ati u bateriju, potisneš +pol u atiju i malo po malo izgubiš kontakt info This is a known issue with eGo style batteries, often caused by over tightening the atomiser/ clearomiser/ cartomiser on to the battery, but you can easily solve this problem by: Take your clearomiser/ atomiser/ cartomiser of Get a cocktail stick and blunt the tip. Gently wiggle the cocktail stick at the side of the centre pin, go around the centre pin and lift it up gently. Screw your clearomiser/ atomiser/ cartomiser back on and start vaping This is a quick & easy fix for the most common issues with an eGo style battery. Ati na Ego baterije steži do kontakta i ne više. Ak se klima who care  glavno da radi 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
shodan_hr
|
Naslov: Re: Grijac stalno krepa Postano: 17 srp 2014 21:22 |
|
|
rrzdrr je napisao: Goricki ti je na pagu ako se ne varam, mozda ti on moze pomoci  lol, baš ga sreo večeras... 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Grijac stalno krepa Postano: 18 srp 2014 06:52 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
shodan_hr je napisao: lol, baš ga sreo večeras... I ... dobro si? 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |