|
.
Sada je: 26 tra 2026 22:28. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 22:28. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
mačak
|
Naslov: Postano: 05 svi 2015 09:18 |
|
|
|
Radim cijeli radni vijek u branši trgovine i znam da je to provedivo ako kupac insistira na tome. Jer ako naletiš na nekoga tko se zainati- popušit ćeš. Jer nije zabadave ona stara narodna- kupac je uvijek u pravu ;-). Malo šale, ali naravno, sve ovisi o tome kakva je tko osoba, ima budala i među trgovcima i među kupcima. Ako su ljudi korektni se sve riješi bez problema i na obostrano zadovoljstvo.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
_________________ 'Idem malo prek k Žnidaršiću, štel bi si malo povedati o Abesiniji.'
|
|
 |
|
 |
|
Igy_ZG
|
Naslov: Re: VAMO V5 očitava različite otpore Postano: 05 svi 2015 12:20 |
|
Pridružen: 12 tra 2015 01:10 Postovi: 50 Lokacija: Zagreb, Sesvete
|
|
Vlasnik "Egoteka" tvrdi da on ne može biti siguran da ja prejakim zašarafljivanjem clearomizera nisam oštetio plus pin na VAMO-u, no spreman ga je o svom trošku dati Medi na popravak. Tvrdi da je normalno da plus pin ne pruža nikakav otpor kod stiskanja. Što se tiče navoja koji ima lufta, kaže da je to normalno dok god se clearomizer ne "njiše" kad je zašarafljen do kraja. Pokušao sam zamijeniti VAMO za iStick 20W, no traži me 100 kn nadoplate i ne da ispod toga. Eto, toliko o našim prodavačima e-cigareta.
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: VAMO V5 očitava različite otpore Postano: 05 svi 2015 12:26 |
|
|
|
pa ne vidim neki problem u tome sto ti je rekao :S cak pristaje na popravak o svom trosku, to neces dobiti kod nijednog naseg trgovca sto ne?
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Igy_ZG
|
Naslov: Re: VAMO V5 očitava različite otpore Postano: 05 svi 2015 12:35 |
|
|
razdor je napisao: pa ne vidim neki problem u tome sto ti je rekao :S cak pristaje na popravak o svom trosku, to neces dobiti kod nijednog naseg trgovca sto ne? A i to je točno. Ma zapravo je korektno postupio.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: VAMO V5 očitava različite otpore Postano: 05 svi 2015 12:40 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Objašnjenje na stranu, ali pristao je o svom trošku dati Medi na popravak...to je više nego što bi 80% prodavača napravilo.
Kontaktiraj Medu i daj mu Vamo da ga pogleda.
Prestani biti sarkastičan bez razloga. Sam si kupio nešto a da nisi imao pojma što kupuješ, umjesto da si prije nego što si za nešto dao novac malo pročačkao po forumu ili tražio egzaktnu preporuku.
Malo si popušio...live with that.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: VAMO V5 očitava različite otpore Postano: 05 svi 2015 12:54 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
I sto se tice lufta na navoju sasvim korektno je objasnio stvar. Zracnost mora biti cak i na kalibru koji je puno vise knap nego klasican navoj. Cini se dobro educiran trgovac sto je rijetkost danas.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
alois
|
Naslov: Re: VAMO V5 očitava različite otpore Postano: 05 svi 2015 13:14 |
|
|
|
ako trebash "rezervnu glavu" za vamo imam Ti ja, nije problem nikakav.. LP.
|
|
 |
|
 |
|
Igy_ZG
|
Naslov: Re: VAMO V5 očitava različite otpore Postano: 05 svi 2015 13:35 |
|
|
fek0 je napisao: Prestani biti sarkastičan bez razloga. O čemu ti to?
|
|
 |
|
 |
|
Igy_ZG
|
Naslov: Re: VAMO V5 očitava različite otpore Postano: 05 svi 2015 13:37 |
|
|
Kinta je napisao: I sto se tice lufta na navoju sasvim korektno je objasnio stvar. Zracnost mora biti cak i na kalibru koji je puno vise knap nego klasican navoj. Cini se dobro educiran trgovac sto je rijetkost danas. Za luft na navoju mi je fek0 rekao da tako ne smije biti. Zato sam to i pitao trgovca.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: VAMO V5 očitava različite otpore Postano: 05 svi 2015 14:35 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Dobro, ajde, fakat mu se klima atomizer, kad ga zasarafis, ko blesav, ali to nije glavni razlog sto cita otpore kak mu grah padne...to je do same kineske kvalitete izrade. Zato i postoji ring koji se dotegne na atomizer i zato sam ti i rekao da to bas i ne reklamiras...to je Vamo, a ne Yihi. Daj jednostavno budi sretan da ti prihvaca garanciju i daj to na popravak, umjesto sto trazis dlaku u jajetu na kineskom modu koji kosta 150kn.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
Zadnja izmjena: fek0; 05 svi 2015 14:39; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 22:28. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 22:28. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |