| Autor |
Poruka |
|
dulenda
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 07 lip 2013 11:26 |
|
Pridružen: 15 vel 2013 19:12 Postovi: 185 Lokacija: Zagreb East
|
|
[quote="Rinaxd"]Karo, frendica koristi jedan te isti clear vec pol godine tak da je ona sretna Ma nek mjenja s vremena na vrijeme
|
|
 |
|
 |
|
dulenda
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 07 lip 2013 11:28 |
|
|
[quote="Rinaxd"] Ne kuzim kak se zaglavilo.. Stalno je nekaj stekalo kod punjenja Taj koji puni nema iskustva 
|
|
 |
|
 |
|
Rinaxd
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 07 lip 2013 11:35 |
|
|
dulenda je napisao: Rinaxd je napisao: Ne kuzim kak se zaglavilo.. Stalno je nekaj stekalo kod punjenja Taj koji puni nema iskustva  3 mjeseca je radilo sve super, ego-t kad sam kupila jedino je on stekao.. I sad mi na jednom steka (tipa da se ne puni a crveno je ili da bude zeleno svijetlo a baterija prazna) a na drugom ne..
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 07 lip 2013 11:51 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Rinaxd je napisao: 3 mjeseca je radilo sve super, ego-t kad sam kupila jedino je on stekao.. I sad mi na jednom steka (tipa da se ne puni a crveno je ili da bude zeleno svijetlo a baterija prazna) a na drugom ne.. Stapic za uho/nos, kap alkohola i ocisti konektor na bateriji.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 07 lip 2013 13:00 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
Rinaxd je napisao: dulenda je napisao: Rinaxd je napisao: 3 mjeseca je radilo sve super, ego-t kad sam kupila jedino je on stekao.. I sad mi na jednom steka (tipa da se ne puni a crveno je ili da bude zeleno svijetlo a baterija prazna) a na drugom ne.. I meni se dogodilo da svjetli zeleno sa preznom baterijom. probaj malo odsarafit bayeriju s punjaca (pol kruga) I lagano rasklimat, meni je pomoglo. I to kaj kinta veli... cistit bateriju i punjac prije svakog punjenja.
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Rinaxd
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 07 lip 2013 13:59 |
|
|
Cistim ali mislim da nije do toga.. Navikla sam vec da moram namjestati par puta da krene punjenje.. Desilo mi se da nisam skuzila da nije treptalo pa sam ujutro imala praznu bateriju.. A drugi put je svjetlilo zeleno, uzela bateriju a ona prazna.. Sad pazim.. Jedino ta baterija od 4 koje imam steka i zbog nje sam strgala punjac.. Morala sam odsarafiti sve i klijestima odvrnuti punjac iz nje.. Nema sanse da sam rukom tako jako zavrnula  Kako god, naviknula sam se na sve vec i nema bas nesto problema 
|
|
 |
|
 |
|
dulenda
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 07 lip 2013 14:13 |
|
|
Rinaxd je napisao: dulenda je napisao: Rinaxd je napisao: Ne kuzim kak se zaglavilo.. Stalno je nekaj stekalo kod punjenja Taj koji puni nema iskustva  3 mjeseca je radilo sve super, ego-t kad sam kupila jedino je on stekao.. I sad mi na jednom steka (tipa da se ne puni a crveno je ili da bude zeleno svijetlo a baterija prazna) a na drugom ne.. Ma ja se samo šalim.Nisam mislio na punjač.Bar ne na onaj klasični. 
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 07 lip 2013 15:29 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
dulenda je napisao: Nisam mislio na punjač.Bar ne na onaj klasični.  
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Rinaxd
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 07 lip 2013 18:15 |
|
|
|