| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Problem sa tekućinom Postano: 23 lip 2013 15:22 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Jabo je napisao: Oprao atomizer hit na grlo se vratio ali okus nula bodova ( nisam radio dry burn nego samo oprao toplom vodom )
sto sad novi atomizer ili ... Topla voda je polovicno rjesenje, zavisno od tipa atomizera kojeg koristis moze se prokuhati, potopiti u coca colu, sodu ... Manjak arome i povecani throat hit upucuje na premali dotok tekucine, previsoku temperaturu na kojoj atty radi. Vidim da zbog lakse komunikacije moram osmisliti da lijevo ima rubrika u koju se upise oprema koja se koristi. Makar rubrika grada postoji ali se bas i ne ispunjava.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
jvas01
|
Naslov: Re: Problem sa tekućinom Postano: 23 lip 2013 15:58 |
|
Pridružen: 20 lip 2013 23:58 Postovi: 738 Lokacija: Novigrad (Istra)
|
|
ma isperes i izmješaš 3-4puta mlakom vodom, dry burnas ga .... i onda prva 3 dima smece i onda pari ko nov atomizer
_________________ nemesis sanblasted, nemesis, hammer the russian, Igo L, kayfun 3.1 clone....  
|
|
 |
|
 |
|
Jabo
|
Naslov: Re: Problem sa tekućinom Postano: 23 lip 2013 16:19 |
|
|
Kinta je napisao: Jabo je napisao: Oprao atomizer hit na grlo se vratio ali okus nula bodova ( nisam radio dry burn nego samo oprao toplom vodom )
sto sad novi atomizer ili ... Topla voda je polovicno rjesenje, zavisno od tipa atomizera kojeg koristis moze se prokuhati, potopiti u coca colu, sodu ... Manjak arome i povecani throat hit upucuje na premali dotok tekucine, previsoku temperaturu na kojoj atty radi. Vidim da zbog lakse komunikacije moram osmisliti da lijevo ima rubrika u koju se upise oprema koja se koristi. Makar rubrika grada postoji ali se bas i ne ispunjava. Grad upisan a i pod opremu sam stavio sto imam ovale ego c atomizer je http://image.dhgate.com/albu_295918730_ ... omizer.jpghttp://image.dhgate.com/albu_295918249_ ... omizer.jpgzao mi je sta nemogu dati vise informacija ali svakog dana naucim nesto novo 
_________________ Ovale eGo-C + evod
|
|
 |
|
 |
|
jvas01
|
Naslov: Re: Problem sa tekućinom Postano: 24 lip 2013 19:06 |
|
|
|
dali se ikad desilo nekome da nakon ispuhanja pare ostaje cudan okus u ustima, nesto kao da sam se izrigo prije toga
ali to mi se dogadja iskljucivo u kombiju kada parim i to bilo koju aromu
Sad pitanje je, dali je moguce da se previse grije cigara gdje je drzim, ili ja kolko tolko dehidriram pa mi je takav okus
neznam koje bi moglo biti 3 objasnjenje
_________________ nemesis sanblasted, nemesis, hammer the russian, Igo L, kayfun 3.1 clone....  
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Problem sa tekućinom Postano: 24 lip 2013 22:01 |
|
|
jvas01 je napisao: dali se ikad desilo nekome da nakon ispuhanja pare ostaje cudan okus u ustima, nesto kao da sam se izrigo prije toga
Sad pitanje je, dali je moguce da se previse grije cigara gdje je drzim, ili ja kolko tolko dehidriram pa mi je takav okus
neznam koje bi moglo biti 3 objasnjenje ko da srces zvijezdino suncokretovo ulje? ako jest onda cu ti otkrit tajnu zasto je tako;)
|
 |
|
jvas01
|
Naslov: Re: Problem sa tekućinom Postano: 24 lip 2013 22:53 |
|
|
vulja je napisao: jvas01 je napisao: dali se ikad desilo nekome da nakon ispuhanja pare ostaje cudan okus u ustima, nesto kao da sam se izrigo prije toga
neznam koje bi moglo biti 3 objasnjenje ko da srces zvijezdino suncokretovo ulje? ako jest onda cu ti otkrit tajnu zasto je tako;) Nisam jos probo zvjezdino  heheh
|
|
 |
|
 |
|
kum
|
Naslov: Re: Problem sa tekućinom Postano: 25 lip 2013 13:27 |
|
|
Kinta je napisao: Vidim da zbog lakse komunikacije moram osmisliti da lijevo ima rubrika u koju se upise oprema koja se koristi. Makar rubrika grada postoji ali se bas i ne ispunjava. Oprema bi se u pravilu na ovakvim tehnicko tematskim forumima trebala napisati u signature ali mi nemamo tu naviku. Osobno, imam previse opreme i kombinacija koje uredno koristim tako da bi bilo dosta zbunjujuce. Ali evo da probam.
_________________  MOD: Nemesis; Caravela; Panzer; Vamo V2; ego-C Twist; Atty : Rusian91%(kayfun); Kayfun Lite; IGO-M; Protank; Vivi Nova; Evod; SM20
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Problem sa tekućinom Postano: 25 lip 2013 13:43 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
kum je napisao: Kinta je napisao: Vidim da zbog lakse komunikacije moram osmisliti da lijevo ima rubrika u koju se upise oprema koja se koristi. Makar rubrika grada postoji ali se bas i ne ispunjava. Oprema bi se u pravilu na ovakvim tehnicko tematskim forumima trebala napisati u signature ali mi nemamo tu naviku. Osobno, imam previse opreme i kombinacija koje uredno koristim tako da bi bilo dosta zbunjujuce. Ali evo da probam. Slažem se odlična ideja!
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |