|
.
Sada je: 26 tra 2026 19:15. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 19:15. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Skica
|
Naslov: Re: Nautilus mini umro! Postano: 13 sij 2016 03:50 |
|
|
Skica je napisao: Da onda pokusam sa novim grijacem ili se ovaj moze jos kolko tolko spasit? Sada moram na posao tako da mini ce malo odmarati doma tokom dana pa cemo navecer pokusat ponovo i nadajmo se s vise srece... Ajmo lagani update,i ne bas najbolji...znaci izvadio stari grijac,cijeli tank dobro oprao i osusio i stavio novi grijac,onaj drugi koji dode u kutiji sa minijem. Dobro sam ga prajmao,napunio tank i pustio ga skoro sat vremena (dok sam pojeo nesto,istusirao se itd.) Prvo paljenje na 3.3v neki cudan okus nakon par povlacenja stavio na 3.8v i dalje daje neki cudan okus (ne zagoren) kojeg nemogu opisat,miks metala silikona i prasine stvarno neznam kako da ga opisem hahaha ugl nikakav kakav bi trebao davat...istu tekucinu sam pario na mini pt2 zadnja dva tjedna i normalan okus Tekucina je 40vg 60pg 12mg,baterija je aspire cf vv 1600mah Neki savijet? Neznam dal mi se isplati kupit novi grijac i pokusat ponovo i jos ako bude isti problem,ono,bacene pare... Zasad,bas da sam ocaran i nisam
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Nautilus mini umro! Postano: 13 sij 2016 11:40 |
|
|
Evo par postova prije je bilo  Citat: slaganje setupa na rba je puno jefti ime od kupovine grijača svakih nekoliko dana...i još ga prilagodiš svojem ukusu i potrebama. Kao što rekoh...koristite što god hoćete, nitko vam ne brani....ali onda nemojte ni pizditi zato što imate problema sa tim atomizerima 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Skica
|
Naslov: Re: Nautilus mini umro! Postano: 13 sij 2016 11:56 |
|
|
|
Za rebuildanje nemam vremena i niti ne parim tolko puno i kupnja novog grijaca svakih 20-ak dana mi nije neki veliki trosak nego me samo zanima ako je netko imao slicno iskustvo nista drugo.
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Nautilus mini umro! Postano: 13 sij 2016 11:58 |
|
|
Prije ces slozit sam svoj grijac i provuc vatu kroz njega, nego svakih 20 dana ici do ducana po grijac  Nitko te ne sili, ali to ti je puno bolja opcija. A kaj se tice tvojih grijaca, desi se da dodju neispravni i da ne valjaju
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Nautilus mini umro! Postano: 13 sij 2016 11:59 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Svi koji su koristili Nautilus i slične atomizere su imali u datom trenutku slična iskustva.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
skec00
|
Naslov: Postano: 13 sij 2016 12:18 |
|
|
|
Znači best bet je, čekati provjeren kaya klon u Peri, ili kupovina provjerenog kaya klona recimo na FT. Će pratim. Da li da usput pratim i neki drugi atty? A da je uži od 22mm.
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Nautilus mini umro! Postano: 13 sij 2016 12:26 |
|
|
Ovisi sto zelis  Ima mala hrpa atty-a, ali kaya glasi za najjednostavniji, i moram ovo reci, to je izbor broj 1 po VC anketi (  ). Imas tu na forumu recenzije sveg i svaceg, pa baci oko.
|
|
 |
|
 |
|
skec00
|
Naslov: Postano: 13 sij 2016 12:29 |
|
|
Svakako što jednostavnije, i da ne ubije džep. Dakle kaya klon. Thnx, potražim i sačekam da se pojavi negdje 
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Nautilus mini umro! Postano: 13 sij 2016 14:35 |
|
|
Roots je napisao: Prije ces slozit sam svoj grijac i provuc vatu kroz njega, nego svakih 20 dana ici do ducana po grijac  Nitko te ne sili, ali to ti je puno bolja opcija. A kaj se tice tvojih grijaca, desi se da dodju neispravni i da ne valjaju u 20% slučajeva. meni. sad šta se tiče kayfun klonova. Ima ih svakakvih, neki cure, neki ne. Ovaj: https://www.fasttech.com/products/0/100 ... atomizer-4 je provjereno dobar. imao ja i jednu kayfun 3.1 bazu, nije curilo ništa, user friendly. Imao i jedan jeftin klon i curio je svako toliko. Imao Russiana, isto kayfun samo drugo ime, crna verzija, bio je super. Nabavio samo bazu lite+ na FT za 5usd, radilo zadovoljavajuće, nije curio, ali je imao male kanale za dotok tekućine, pa je TH bio hrapaviji. Radi još i sad. Uzeo frend tu istu bazu, njemu curi. Ovo gore kojeg sam preporučio nisam imo #škrtibodul  ugl. Kako god ga složiš on radi. trebaš manje vremena parit da dobiješ svoju dozu nikotina. Više pare, više okusa. A šta se tiče mijenjanje vate. Ovo ljeto sam pustio istu vatu mjesec i pol skoro unutra, svaki dan popario jedno ml-ml i pol (nosio ga na kupanje).
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 19:15. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 19:15. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |