lumalju je napisao:
Kinta cijenim tvoje mišljenje, ali je relativno, ustvari pitanje dali je isplativo. Radije ću žrtvovati veću potrošnju energije nego imati manju žarnu površinu.
Ako imaš kantal 0,20mm i 7/8 namotaja sa 3V će se tek zagrijati pošteno iza 4-5 dima,
a sa 6V će opaliti odma full i to toliko da ćeš na pola povlačenja dobiti dry hit.
Ma ne radi se o tome, nego o ...

Vidi ovo, radi se o tipicnom junk food primjerku u kojemu se americani dave od uzitka. U ovom slucaju mi bi ostali gladni. Americaninu bi srce puklo kada bi pio tursku kavu a mi bi uzaludno u jamerici trazili nesto da nas probudi. Ali svako u svojim stvarima uziva.
Medju pariteljima je u zadnjih godinu ili vise doslo do polarizacije koja meni bas i nije uvijek shvatljiva. Primjera radi jedan tabor smanjuje nikotin i povecava kolicinu arome. Tako dolazimo do nemoguce situacije gdje liquid ima 0,6% bezazlenog nikotina i 3% ili vise ne bas sasvim bezopasne arome. Tendencija je i koristenje atomizera koji ubijaju aromu iz razloga komotnijeg parenja pa stavljaju dodatnu kolicinu arome. Mogu shvatiti ponekad da netko uziva u drugacijim stvarima ali ne i zasto si to rade. Ovdje vise nije rijec o dva tabora, 510 i RN. Stvar je otisla puno dalje. A novi paritelji preuzimaju znanja od ljudi koji im se cine simpaticni i pristupacni. Umjesto da isprobaju vise stvari i nakon duze probe izaberu sto im je bolje.
Ma nema to veze s temom, vise s jednim ranojutarnjim razgovorom s Chromexom da smo mi krivi za tu polarizaciju. Ali onda smo krivi i sto jamericani gushtaju u junk foodu.