Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

[ 37 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Autor Poruka
 Naslov: Re: Phoenix Bully Rebuildable Atomizer
 Post Postano: 02 lis 2012 15:52 

Corto_1973 je napisao:
Uff... to s prskanjem sam imao na Lineu. Progara ti kantal negdje. Na cemu paris? Koja baterija? Ovdje bi lava dosla super jer automatski spusti napon. Daj nadji nekog tko je blizu tebe a da ima lavu ili provari...

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

imam vv uredaj i koji god napon namjestim dogada se isto manjim ili vecim intezitetom ali ista stvar

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 lis 2012 21:56 

Prska ti zato što imaš velike razmake između namotaja, i meni je u početku prskala i pucketala, nekad me i trgne. :) Malo sabio namotaje i vozi.

Kinta cijenim tvoje mišljenje, ali je relativno, ustvari pitanje dali je isplativo. Radije ću žrtvovati veću potrošnju energije nego imati manju žarnu površinu.
Ako imaš kantal 0,20mm i 7/8 namotaja sa 3V će se tek zagrijati pošteno iza 4-5 dima,
a sa 6V će opaliti odma full i to toliko da ćeš na pola povlačenja dobiti dry hit.

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 lis 2012 22:09 

evo stavio stvar se malo popravila, skratio sam kolicinu fibera koju bih gurao unutra i sada sam ostavio samo toliko da dotakne dno atomizera... lumalju dali je i kod tebe tako?
stvar se popravila ali jos uvijek neradi kako bi trebala jer za usporedbu vivi mi pari bar duplo vise nego phoenix a i bolji je okus to mi govori da ovo jos uvijek neradi kako bi trebalo :di:

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 lis 2012 22:31 

Danas popodne mi se desilo isto što i tebi. I tek sad sam riješio problem. Naime, liquid se skuplja u poklopcu na mjestu između vijaka i stijenke poklopca - poklopac je na tom mjestu proširen i uopće liquid ne padne skroz dolje do fibera. Nije mi radio i kad sam ga otvorio iz poklopca je iscurilo jedno 0.5ml tekućine, palo u kapicu s fiberom i potopilo setup. Malo je nespretno izvedeno i s vremena na vrijeme ga treba otvoriti i par kapi će uvijek pasti iz poklopca. Čak je netko to i spomenuo na forumu. Probaj ubrusom dobro očistiti poklopac i nemoj ga prepunjavati. Moguće je da je u pitanju kondenzat koji se skupi s vremenom i povuče na sebe aromu... u stvari, sigurno je tako. Nadajmo se da te to pati. Eto, nisam skužio odmah...
Koliko para, toliko muzike :51:

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 lis 2012 22:51 

Da ja uopće ne kapam odozgor, nego odvrnem i sipam drito u kadicu i pazim da ne prepunim. Valjda i to ima neke veze, a kondenz obavezno otresem iz poklopca, odma nakon poparene doze i nasipam novu nek stoji spremno. Ako ti ni to ne pomogne hebiga Cos, ne znam šta bi ti više rekao.
Slaba ti je vatra... :rotfl:
Spliff navrne mog phoenix-a na svoju twistiku,
odvrne na 4,2V i ni blizu kao ja na vmax-u sa 3V.
To bi naši "električari" trebali znati objasniti,
ide U kroz P pa X na Y, pa sve to kroz ŽNJ...... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Al opet ti imaš Frenkov VV mod, ne bi se uopće usudio posumnjati da ti je slaba vatra.
:plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 lis 2012 23:09 

ma sve si ja mislim da ce on u smece i to je to ali prvo cu ga :shake:

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 lis 2012 18:01 
Administrator

lumalju je napisao:
Kinta cijenim tvoje mišljenje, ali je relativno, ustvari pitanje dali je isplativo. Radije ću žrtvovati veću potrošnju energije nego imati manju žarnu površinu.
Ako imaš kantal 0,20mm i 7/8 namotaja sa 3V će se tek zagrijati pošteno iza 4-5 dima,
a sa 6V će opaliti odma full i to toliko da ćeš na pola povlačenja dobiti dry hit.

Ma ne radi se o tome, nego o ...

slika

Vidi ovo, radi se o tipicnom junk food primjerku u kojemu se americani dave od uzitka. U ovom slucaju mi bi ostali gladni. Americaninu bi srce puklo kada bi pio tursku kavu a mi bi uzaludno u jamerici trazili nesto da nas probudi. Ali svako u svojim stvarima uziva.

Medju pariteljima je u zadnjih godinu ili vise doslo do polarizacije koja meni bas i nije uvijek shvatljiva. Primjera radi jedan tabor smanjuje nikotin i povecava kolicinu arome. Tako dolazimo do nemoguce situacije gdje liquid ima 0,6% bezazlenog nikotina i 3% ili vise ne bas sasvim bezopasne arome. Tendencija je i koristenje atomizera koji ubijaju aromu iz razloga komotnijeg parenja pa stavljaju dodatnu kolicinu arome. Mogu shvatiti ponekad da netko uziva u drugacijim stvarima ali ne i zasto si to rade. Ovdje vise nije rijec o dva tabora, 510 i RN. Stvar je otisla puno dalje. A novi paritelji preuzimaju znanja od ljudi koji im se cine simpaticni i pristupacni. Umjesto da isprobaju vise stvari i nakon duze probe izaberu sto im je bolje.

Ma nema to veze s temom, vise s jednim ranojutarnjim razgovorom s Chromexom da smo mi krivi za tu polarizaciju. Ali onda smo krivi i sto jamericani gushtaju u junk foodu.

Povratak na vrh 

[ 37 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

Trenutno korisnika: bot* i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club