| Autor |
Poruka |
|
Rinaxd
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 22 ožu 2013 11:38 |
|
|
I da hocu nemam to gdje drzati.. Dobre su tekucine, svi clearovi puno bolje rade  Mislim da si ne bi bolje sama smuckala.. Samo cu malo vise tekucina isprobati, sigurno cu naci neku koja ce mi biti super.. Davidoff ce proci ako nista drugo.. Isprobat cu ponovo sve za koji dan.. Moguce da mi je desert ship koji je uzasno jak ostao u vivi mada sam ju isprala pa mi je i druga tekucina potegnula tu notu.. Za sad sam potpuno otpisala samo desert ship  testirat cu ponovo cim ozdravim
|
|
 |
|
 |
|
Marllow
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 22 ožu 2013 13:53 |
|
|
|
Nemoj zaboraviti da je ovo više kao jelo nego analogne ili kava.
Drugim rijecima, ono što ti odgovara danas možda ti nece odgovarati sutra i obrnuto.
Svi volimo pizzu, cokolade etc. ali da samo to jedemo, prije ili kasnije ce nam bit na vrh glave.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 26 ožu 2013 02:04 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Rinaxd je napisao: Evo slika kako izgleda spojeno i nema kontakta slikaA ovako od oka mi se cini malo predugacko slika2Mozda nije ali sigurno ne ide bez sile Nasao sam da postoje dvije duzine prstena: 10,5mm i 18,5mm.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 26 ožu 2013 02:21 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
Kinta je napisao: Nasao sam da postoje dvije duzine prstena: 10,5mm i 18,5mm.
hm.... bas da je ovaj prsten na slici duzi za 8mm od ovog kaj ja imam nije.... prije bi reko 0.8.
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Rinaxd
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 26 ožu 2013 16:26 |
|
|
Viva mi je imala slab dotok zraka jer su rupe dole pa ustvari i ne moze raditi kako spada na mojoj bateriji a za CC sam morala nastimavati bateriju, tako da sam odlucila kupiti jednu ego-t 1000 bateriju.. Koristim CC 5 dana i stvarno mi je super.. Cak sam i desert ship uspjela kombinirati tako da ga mogu iskoristiti.. Nisam zapalila ni jednu cigaretu jos uvijek i ne planiram  Trenutno mi se CC vise svidja od Vive.. Cini mi se i da manje trosi.. Rekli su mi u ducanu da ego-t mogu koristiti sa svim clearovima i punjacima za ego i jos s onima sa eGo-T navojem što ne mogu na eGo bateriji.. Moje baterije nisu planirane za ovu vivu i cc samo sto to nisam nigdje procitala.. Hvala svima na savjetima.. Pomogli ste mi da ne odustanem 
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 27 ožu 2013 01:07 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
kažem ja ...uz barem 10-ak vrsta mizera koje sam probao na twistu mi i dalje najbolje paše dobar CC (kažem dobar jer sam sa jedne stranice naišao na neke jadne "kopije"s dugim tankim fitiljima i puno previše zraka). Dobra para, aroma, ne curi, ne grglja ... samo povremeno očistiti i vozi. Kutijica s 5 zamjenskih grijača je 4,5 $ a 5 CC 20,5$ http://www.heaven-gifts.com/gallery-223.html što uz premotavanje traje vječno. (taj dio tj - motanje setup-a malo je ipak nezgodniji nego na vivi, c4 i sl. ali ništa posebno - isti princip sve su ostalo nijanse) Dobro je imati bar 2-3 komada istovremeno u uporabi da se ne mješaju arome pogotovo ako je jedan npr s duhanskim drugi voćni, treći kaveni...kod takvih promjena ni ispiranje ne pomaže
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 27 ožu 2013 10:32 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Samo što ih nitko nema na lageru... već prilično dugo
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Rinaxd
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 27 ožu 2013 12:13 |
|
|
Ne snalazim se bas po nazivima, koliko sam skuzila, moj clear se zove Kanger T2.. Trazila sam neki video da vidim kako se cisti i to nakon sto sam ga ocistila naravno, ne bi se ja sjetila prije.. Uglavnom, dobro sam ga rastavila buduci da se nema sta fulati jel  Ali mi sad slabije radi, povremeno mi je malo zagusen pa sam skuzila da mi je tekucina malo usla u cijev.. Jedino kako je mogla uci je na spoju sa grijacem jer ne ide u usta nego mi baterija zna imati koju kapljicu i kad puhnem izadje malo na konektor za bateriju i tad proradi super.. Imam dugacki fiber i ne znam koji bi bio najbolji nacin da ga strpam u tijelo mizera a da mi ne zapinje za grijac kad ga zasarafim ili da ne ostane vani, da ga ne unistim itd.. Mrvu mi je kompliciranije nego kod vive jer se njoj tijelo odvaja.. A svaki video koji sam nasla ima t2 sa kratkim fitiljem.. Planiram kupiti jos jedan cc no tek za 3 tjedna, sad si ni zvaku vise ne mogu kupiti 
|
|
 |
|
 |
|
Rinaxd
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 20 tra 2013 09:00 |
|
|
|
Zna li netko gdje u Zg mogu kupiti grijac za Mini Vivi nova 2 ili CC clear?
Ostala sam bez grijaca, ustvari bez fibera a ne mogu naci rezervni grijac..
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 20 tra 2013 11:05 |
|
|
Rinaxd je napisao: Zna li netko gdje u Zg mogu kupiti grijac za Mini Vivi nova 2 ili CC clear?
Ostala sam bez grijaca, ustvari bez fibera a ne mogu naci rezervni grijac.. Za Vivi Nova 2 grijače naruči u "300 čuda" u ST, a za CC clear vidi kod Tihomira. Opskrbiš se dovoljnim količinama i budeš mirna neko vrime.
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |