|
.
Sada je: 30 tra 2026 15:08. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 15:08. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Problemi po parenju-zašto ljudi prestaju pariti Postano: 13 vel 2013 16:07 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
Da ne ponavljam što sam već napisao evo mojih prvih utisaka korištenja VapeOnly BCC. viewtopic.php?p=24538#p24538U kratko, za sada je Sada slijedi T3 BCC za testiranje ali, prema onih nekoliko povlačenja koje sam do sada napravio, ukupni dojam je pozitivan i jako je sličan T2 i Vivi Novi po svemu. Evo i jedne fotke. Redom sa lijeva na desno. T2, T3 BCC, VapeOnly BCC i Vivi Nova. Redom sa lijeva na desno. T2, T3 BCC, VapeOnly BCC i Vivi Nova.
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Problemi po parenju-zašto ljudi prestaju pariti Postano: 20 vel 2013 16:02 |
|
 |
 |
|
|
Nakon kraćeg korištenja T3 moram priznati da je ipak on pobjednik kada je riječ o clearu "out of the box". Stoječki je podnio sve. Ovaj što sam ja koristio je od 2,5oma i njega sam vrtio na nekih 4,2V i daje puno hladnije pare i solidnu aromu (bolje od VapeOnly). Kod ponovnog punjenja sa tekućinom imao sam malo problema oko curenja iako sam jako dobro pazio ipak je nešto tekućine uspjelo ući u cijev za zrak ali se to brzo riješilo sa par ispuhivanja i brisanja.
E sada, nakon par dana korištenja i jednog i drugog odlučio sam na VapeOnly proširiti jednu rupicu za zrak sa 1,5mm svrdlom i poboljšanje se odmah osjetilo. Zbog boljeg protoka zraka nije potrebno više tako dugo povlačiti pa samim time ne dolazi do zagorenog ukusa. Dakako, moram se strogo držati toga da ne idem na 4V i više (grijač je od 2,2oma). Sve ispod toga je OK. Nakon drugog punjenja i proširenja rupice za zrak se (valjda) razradio clear pa je počeo davati dobru aromu i paru baš kao i T3, a punjenje mu je daleko lakše nego u T3 iz dva razloga. Prvo, tank mu je osjetno širi tako da su daleko manje šanse da se slučajno ulije tekućina u cijev za zrak, a drugo je to što mu se može maknuti drip tip (i staviti neki drugi) pa mu površina postaje ravna i može se odložiti na stol kada je napunjen tekućinom.
U svakom slučaju, trenutno mi je draži VapeOnly, a T3 sam spremio u ladicu do daljnjeg.
Danas mi je (napokon) stigla narudžba sa china-sells a tu je fiber i kanthal kao i novi driptipovi pa ću se ponovo okušati sa aClearom i može li se što popraviti da bolje radi.
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Problemi po parenju-zašto ljudi prestaju pariti Postano: 23 vel 2013 22:11 |
|
 |
 |
|
|
Evo, sastavio sam novi grijač na staru glavu (aClear) koju sam malo modificirao i stavio 2 fibera od 2mm (umjesto jednog kako je originalno bilo). Također sam maknuo metalni drip tip i stavio plastičan. Moram priznati da sada radi puno bolje. Za sada nema dry hitova niti zagorenog okusa. Aroma je bolja kao i količina pare. Još ga moram malo razraditi ali definitivno je puno bolje.
|
 |
|
weks111
|
Naslov: Re: Problemi po parenju-zašto ljudi prestaju pariti Postano: 19 sij 2014 16:36 |
|
|
Ja sam imao dosta sreće kad sam počeo pariti. Sva oprema mi je radila kako treba i sve tekućine su mi se svidjele. Tako da sam već nakon par dana ozbiljno zagrizao u ovaj novi,moglo bi se reći hobi  U roku od par dana naručena su 2-3 moda,nekoliko Vivi Nova. Sad su još RBA atomizeri u igri,tek sad je ono pravo. Tekućine uvijek kupujem kod nekoliko proizvođača,Inawera,Liqua,Flavor Art. Sve male bočice od 10ml i sve različite tekućine. Dnevno kombiniram tri različite tekućine,ovisno o dobu dana.Po danu mi najviše paše neka klasična duhanska aroma(momentalno American Blend od LIque),za po vani sad igra Desert Ship ili Vanilija od Inawere,a poslije devet,deset navečer čokolada od Lique. Ma milina,prava.Taman kad sam na tragu da mi neka aroma dosadi,bočica se isprazni i slijedi druga. Pomalo počinjem i s miksanjem. Radim svoje prve setupove i igram se s opremom,tako da imam i zanimaciju. Baterije koristim i velike i male,ovisno jel za vani ili za po kući. Vani male,a velike po kući. Ma sve 5,nema šanse da se vratim na analogne. Žao mi je samo što ranije nisam počeo s parenjem. Idemo dalje 
|
 |
|
vjeko86
|
Naslov: Re: Problemi po parenju-zašto ljudi prestaju pariti Postano: 19 sij 2014 23:13 |
|
Pridružen: 14 tra 2011 22:05 Postovi: 100 Lokacija: Slavonski Brod
|
imam čisti primjer kod sebe, ženi uopće ne paše parenje, probala je i para ju zaguši, probao sam joj dati i razne tekućine, i bez nikotina i različite arome, ali ju opčenito para zaguši i ostane bez zraka jel imao tko takav slučaj došlo mi je da  kad sam skužio da je neki dan popušila 30 cigareta u jednom danu
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Problemi po parenju-zašto ljudi prestaju pariti Postano: 20 sij 2014 00:30 |
|
|
|
Možda joj smeta PG? Probaj joj dat da pari čistu VG tekućinu od npr. 6 ili 9 mg.
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Problemi po parenju-zašto ljudi prestaju pariti Postano: 20 sij 2014 12:33 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
vjeko86 je napisao: imam čisti primjer kod sebe, ženi uopće ne paše parenje, probala je i para ju zaguši, probao sam joj dati i razne tekućine, i bez nikotina i različite arome, ali ju opčenito para zaguši i ostane bez zraka jel imao tko takav slučaj došlo mi je da  kad sam skužio da je neki dan popušila 30 cigareta u jednom danu Dosada nisam vidia pušaca koji je probao paru i da nije zakašljao iz prve. Daj joj samu bazu da proba na nekome setupu di neće biti baš puno pare. Nemoj joj davati microcoil na 0.8 možda zato kašlje 
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Problemi po parenju-zašto ljudi prestaju pariti Postano: 20 sij 2014 13:22 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
vjeko86 je napisao: imam čisti primjer kod sebe, ženi uopće ne paše parenje, probala je i para ju zaguši, probao sam joj dati i razne tekućine, i bez nikotina i različite arome, ali ju opčenito para zaguši i ostane bez zraka jel imao tko takav slučaj došlo mi je da  kad sam skužio da je neki dan popušila 30 cigareta u jednom danu Imam doma isti slucaj. Od opreme i tekucina moze imati sto god pozeli. Ali nece. A kad netko nece izmislit ce milijun razloga zasto nece. I tu smo nemocni. Kada netko zeli preci na paru obavit ce to brzo i bezbolno, uz malu pomoc dakako. Ali kad netko ne zeli mozemo se postaviti na trepavice i necemo uspjeti.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Problemi po parenju-zašto ljudi prestaju pariti Postano: 20 sij 2014 13:24 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Potpisujem, isti slučaj, i moš je krstiti ali neće, premda puši samo 5 kom. dnevno.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
CHE
|
Naslov: Re: Problemi po parenju-zašto ljudi prestaju pariti Postano: 27 sij 2014 11:06 |
|
|
Kinta je napisao: vjeko86 je napisao: imam čisti primjer kod sebe, ženi uopće ne paše parenje, probala je i para ju zaguši, probao sam joj dati i razne tekućine, i bez nikotina i različite arome, ali ju opčenito para zaguši i ostane bez zraka jel imao tko takav slučaj došlo mi je da  kad sam skužio da je neki dan popušila 30 cigareta u jednom danu Imam doma isti slucaj. Od opreme i tekucina moze imati sto god pozeli. Ali nece. A kad netko nece izmislit ce milijun razloga zasto nece. I tu smo nemocni. Kada netko zeli preci na paru obavit ce to brzo i bezbolno, uz malu pomoc dakako. Ali kad netko ne zeli mozemo se postaviti na trepavice i necemo uspjeti. Baš to, nabavio i ženi parilicu, ali očito nema volje dat si malo truda da se makne od analognih, dok sam ja odlučio prestat sa analogijom, i uz pomoć i malo truda evo već nekoliko dana nisam zapalio analognu i uoće mi ne fali... treba samo malo volje....
_________________  evic, caravela clone, ego-C Twist, ego-T, frenky v2 Protank II, Vivi nova, ce4, evod, raketna kaja, igo-l, helio, kayfun light
|
|
 |
|
 |
Sada je: 30 tra 2026 15:08. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 15:08. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |