| Autor |
Poruka |
|
macchiato
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 24 tra 2013 20:33 |
|
|
Rinaxd je napisao: Pa ja sam mislila koristiti samo CC ali nema na zalost  Moram cekati, rezervirat cu si sad pa kad dodje uzmem, da opet ne ostanem bez. ja ti preporucam EVOD 1.8 ohm . to ti je jednostavno, zavrni i pari, probao sam sve i svasta taj clear mi je najbolji. poslije njega ide MT3...isto 1.8 ohm. vive, mini vive, CE4, CE5........ su je to za arhivu.
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 25 tra 2013 08:16 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
I da evod ima zamjenjive grijače koji se mogu kupiti bilo gdje, i MT3 je dobar ali je na evodu laše napraviti novi grijač ako želiš sam raditi grijače a ne kupovati kupovati zamjenske.  Lijevo MT3 na vamo-u desno evod na lavi 2.1 18350
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Rinaxd
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 25 tra 2013 15:51 |
|
|
Gledala sam Evod, odustala.. Isprobala sam toliko toga, stvarno mi se vise ne da.. Samo si sve iskompliciram.. Raspitala sam se i gnjavila na sve strane  Moji grijaci su za vision ce5 kojeg Nubilum vise nece drzati jer su ga zamijenili sa v3.. Saznala da su to isti grijaci kao za Vivu koju sam prije imala.. Saznala da ducan na kneziji ima taj ce5.. Otici cu tamo, nadam se da ce dozvoliti da isprobam grijac, ako ce pasati kupit cu ce5 i potrositi grijace.. Nadam se da sam onda 2 mjeseca mirna.. Do tad ce valjda i CC doci.. Kad potrosim zalihe, valjda cu se bolje snalaziti u svemu ovome  Vec ce biti i vrijeme za novu bateriju.. Do tad cu citati i vagati  Jos me jedino muci za koji ce5 su onda ovi iz 300 cuda hehehe.. Oni imaju od Smoktecha a ovi su Vision, zato nije isto 
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 25 tra 2013 16:19 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
|
Rinaxd, nije mi se dalo u ovu priču ulaziti jer bi trebalo i slike kojekave nabaciti ali ukratko htjedoh reći pogledaj si malo stari i ovaj novi (ne odgovarajući) grijač i prvo utvrdi što odnosno zašto ne valja - možda možeš i nešto skombinirati - npr. onaj sasvim dolje konektor + pola zna biti prekratak (poravnatog vrha a ne konvexan) pa ne dodiruje što treba to bi mogla zamijeniti sa starog bez "rasturanja" grijača ...(neki imaju duži ili kraći navoj neki "tijelo" na koji ide silikonska kapica - i onaj kao i "dimnjačić" na vrhu, mogu biti različiti ali nekad se da skombinirati jer su odreda istog promjera samo razne dužine pojedinog dijela grijača (može biti i predug pa smeta usniku...) uglavnom moglo bi tu nešto biti ( ai ne mora) ako mu je neki dio prekratak uz onaj drugi predugi ispadne dobro...
|
|
 |
|
 |
|
Rinaxd
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 25 tra 2013 17:56 |
|
|
|
Konektor je drugaciji, lako se to promjeni, no viva je gore duza za neka 3 mm a dolje su iste duzine.. Dosta je to razlike..
Da je samo konektor bilo bi ok, imam dva grijaca od vive..
Da nisam poklonila staru Vivu probala bi jel radi na njoj, navodno bi trebali biti isti..
|
|
 |
|
 |
|
Rinaxd
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 02 svi 2013 20:16 |
|
|
Danas mi je dosao CC iz Osijeka i grijac za stari CC  Doslo prije 3h a vec sam se predozirala lol Ne kuzim kako nisam prije vidjela da oni imaju, ustedila bi 120 kuna i muke s grijacima i kupovinom cleara.. Ce4 mi je bio tak-tak ali je brzo poprimio miris i vec nakon par dana mi je bio los.. Probala grijace na starijoj mini vivi, kontakt s grijaca sam morala mijenjati i rade no mrvu je predugacko pa poklopac nije isao do zadnjeg vec do predzadnjeg navoja.. Uglavnom ako je bas frka moze se pariti.. Bacen novac sve skupa.. Srecom, CC je tu  Jedan grijac je 1,8 i malo grebe grlo a drugi je 2,2.. 1,8 bolje radi na ego-t a 2,2 na egu tako da sam si iskombinirala.. Racunam da ce stare egice raditi jos neko vrijeme i da bi za mjesec dana trebala kupiti bateriju.. Da li je netko imao ovo http://ecigareta.hr/shop/e-baterije/baterija-650-mah-e-vod-detailNe bi twisticu uzimala, mislim da cu izabrati 650 ionako, ego-t ili c.. Ili e-vod ako valja jednako kao Ego 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 02 svi 2013 23:23 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Evod i twistica i dobiješ jednostavni stup koji odlično radi 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Rinaxd
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 03 svi 2013 08:35 |
|
|
Ja ne bi twist bateriju, ok su mi i obicne.. Uzela bi ovu gore Evod bateriju pa bi onda i Evod clear uzela.. Nesto malo sam procitala o ovoj bateriji i vidim da su misljenja ok, nekima i bolja od Ego baterija, uglavnom slicno ali bolje izgleda  Ovdje na forumu nisam pronasla nista o toj bateriji..
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 03 svi 2013 09:43 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
|
Mislim da na forumu nema ništa o njoj jer je relativno nov proizvod pa ih malo ljudi za sada ima. Eto, čekamo tvoje dojmove. Mada prema dosadašnjim iskustvima s Kangerovim clearovima mislim da bi trebala biti barem solidna (u odnosu na adekvatne proizvode konkurencije). Samo uzmi u obzir da prednost twista nije samo mogućnost varijabilnog napona nego i držanje konstantno istog gotovo do kraja tj punjenja - to je mali mod.
|
|
 |
|
 |
|
Rinaxd
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 03 svi 2013 11:19 |
|
|
Da, ovo je novijeg datuma  Koliko sam uspjela procitati, napon kod Evoda je prilicno stalan, tek pri samom kraju malo pada, navodno ne reagira padom pa dizanjem kod konstantnog parenja 10-15 minuta.. Ego-t mi je noviji pa ce mi jedna baterija biti dosta za sad.. Imam obicnu egicu i na nju mi ne ide CC vec samo na onu drugu egicu gdje sam dizala pin.. Tako da od 3 baterije samo dvije koristim, ne zelim unistiti i ovu jer pin ne mogu vratiti na ovoj gdje sam dizala.. Vise se ne vraca ni kod punjenja..
|
|
 |
|
 |