Prs'o sam više sa ovim mojim primerkom V3+ Kayfun klona, probao sam sve što mi je znano i dostupno ali nisam se pomak'o dalje od početka
Pošto je Mini V3+ samo veća verzija Mini V3 atomizera (klona), dekovi su im isti, ovaj problem se možda desio i nekome sa Mini V3 klonom.
Naime, prezadovoljan Mini V3 klonom sam odlučio da kupim veću verziju, čisto radi zapremine. 99% sam siguran da kada sam poručivao na stanju nije bilo skuplje verzije (one od $18) pa sam pazario ovu jeftiniju, od 14 dolara (SKU: 4596400).
Što se tiče ukusa, TH-a, vazduha... tu nema greške, radi kao sat. Čak mu je i obrada možda za mrvu bolja nego na mom V3 Mini jer se mnogo lakše šrafi i odšrafljuje, ništa ne zapinje niti koči.
Jedan jedini mrtvi problem je što SVAKI PUT propiša nakon punjenja!
Naime, ovi atomizeri se pune na svima poznat način: zavrne se tank, odšrafi kapa, sipa tečnost pa vrati kapa i onda odvrne tank. Na V3 Mini se, nakon zavrtanja tanka, potpuno prekine dotok tečnosti pa se nakon par dimova (ako zaboraviš da odvrneš nakon sipanja) vata skroz isuši i može se desiti da povučeš najgori zagorakis.
Na mom primerku V3+ atomizera se dotok tečnosti ne zatvori kada tank zavrnem do kraja! Zato je, čak i kad nakon punjenja ne odvrnem tank, prvi dim potpuni grgolj ili se čak ne može ni povući od toga koliko se grejač pretopio tečnošću, i momentalno kreće da piša kroz rupe na bazi. Ovo rešavam tako što ga briskam neko vreme dok ne prestane da curi i značajno pojačam snagu pa koristim tako par dimova dok ne potroši višak. Naravno, ovo nije dobro rešenje, nekad mi nov setap zagori ako sam previše pojačao pa moram menjati vatu itd...
Ima li iko ideju može li se ovde išta uraditi i gde može biti problem? Ovo mi se dešava nebitno od toga kakav setap napravim, probao sam nekoliko različitih i svaki od njih radi bez greške na V3 a na V3+ curi.