Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 25 ožu 2025 18:25. Sada je: 25 ožu 2025 18:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 5 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Grijac
PostPostano: 28 sij 2017 23:53 

Pozdrav,imam jedno pitanje.Kupio sam tank geekvape eagle sa modom wismec presa 100w.Sad me zanima koliko ce trajati grijac? Vec je napravljen,tip od kojeg sam kupio je vec napravio za mene,pokazao mi malo i tak to i omjer je ispo .25ohm .Samo me zanima koliko tako moze trajati grijac tj svako koliko treba mjenjati pamuk?

Hvala!

Povratak na vrh

Naslov: Re: Grijac
PostPostano: 29 sij 2017 01:01 

Sam grijac moze trajati mjesecima ukoliko ga ne strgas dok mjenjas vatu,potrebno je samo odraditi DRY BURN kad izvadis staru vatu a prije nego stavis novu.Ja vatu mjenjam otprilike svakih 7 dana sto dosta zavisi i od tecnosti-neke vise prljaju grijac od drugih,uostalom osjetices i sam kad pocnes dobijati zagoreni okus tecnosti.ne bi bilo lose da uslikas grijac kad budes mjenjao vatu pa da vidimo o cem se radi.https://www.youtube.com/watch?v=XXVeA5ZA0jM
Pogledaj i koji video,moze ti pomoci.

Povratak na vrh

PostPostano: 29 sij 2017 18:13 

shale84 je napisao:
Sam grijac moze trajati mjesecima ukoliko ga ne strgas dok mjenjas vatu,potrebno je samo odraditi DRY BURN kad izvadis staru vatu a prije nego stavis novu.Ja vatu mjenjam otprilike svakih 7 dana sto dosta zavisi i od tecnosti-neke vise prljaju grijac od drugih,uostalom osjetices i sam kad pocnes dobijati zagoreni okus tecnosti.ne bi bilo lose da uslikas grijac kad budes mjenjao vatu pa da vidimo o cem se radi.https://www.youtube.com/watch?v=XXVeA5ZA0jM
Pogledaj i koji video,moze ti pomoci.

Ej hvala ti! pogledat cu ovaj klip,unutra je 0.2 ohma grijac nisam vidio koliko namotaja...pise od 40-70w ja cu lagano na 50 parit sutra kad uzmem tekucinu..a zica je ona sa prorezima sta vec...

Povratak na vrh

PostPostano: 02 vel 2018 12:13 

Ekipa, molim za pomoć. Razmišljam o kupnji atomizera Vapor giant go 3. E sad, do sada sam pario sa Cubis pro 0,6 ohma SS316 grijač na 20W. Vidim da Vapor koristi kanthal ili keramičke grijače. Koja je razlika? Kako namjestiti postavke? Btw, atomizer mijenjam jer ovaj navodno daje puno bolju aromu. P.S. Ne da mi se slagati grijače pa idem na gotove.

Povratak na vrh

PostPostano: 02 vel 2018 18:25 

janbo981 je napisao:
Ekipa, molim za pomoć. Razmišljam o kupnji atomizera Vapor giant go 3. E sad, do sada sam pario sa Cubis pro 0,6 ohma SS316 grijač na 20W. Vidim da Vapor koristi kanthal ili keramičke grijače. Koja je razlika? Kako namjestiti postavke? Btw, atomizer mijenjam jer ovaj navodno daje puno bolju aromu. P.S. Ne da mi se slagati grijače pa idem na gotove.

kantal grijače koristiš u power modu. dakle stadardno, ne moraš ništa prtljat po modu ni namještat. koliko mi je poznato, keramičke koristiš isto tako, al ja to probo nisam niti neću. bilo je govora da može se udisat keramičke čestice prilikom parenja, sad, dal je to tako, nisam 100 posto siguran. al me ni ne zanimaju. a to zbog tvoje lijenosti šta ne želiš složit svoj grijač....nemaš pojma šta propuštaš. performase svojih grijača su za jedno 70% bolje nego kod gotovih. imaš mogućnosti. s gotovima nemaš

Povratak na vrh

[ 5 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: