Znate kaj... ja sam se vratio na jebenu olovku... da

Evic mini je govno nad govnima, ili sam ja kreten koji ne zna složiti seting... imao i tron i ego one tank, i nikal i titan grijače i nikako na zelenu granu. Nikako... i onda se čudimo kaj ekipa odustaje. Malo radi pa odvrnem i natočim novu tekućinu (50:50 da se razumijemo nikakvo čudo, klasika nad klasikama) i onda nikako narihtati... temperatura dolje, temperatura gore... watti gore, vati dole, titan atomizer, pa nikal atomizer i opet ništa ne pomaže. Pa kak ne bi popizdio, dajte vi meni recite. Ja samo želim pariti a ne boriti se 3 sata sa prokletom spravom.
Trenutno 220 c, 55 w, otpor 0,21 om i ništa se ne događa... ništa. Kad stisnem na par seckundi (kao i obično) pare gotovo i nema, kad stisnem i držim 5, 6 sec počne šikljati nešto jako vurće i sitno i bezveze... ono vruče je da me prži ali pare i dalje nigdje

Za ovo bome treba živaca... za olovku u drugu ruku ne treba... odvrneš, natočiš, zavrneš i pariš... cca svkih 7 dana novi grijač, cca svakih par mjeseci nova baterije i bok. Ni brige ni pameti... za ove neke "bolje sprave" trebaš ono priručnik