Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

[ 6 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: CE4S, CE4+, CE4_v3???
 Post Postano: 22 pro 2012 09:04 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Meni sve nabrojeno u naslovu izgleda isto - svi su rastavljivi jednakih kapaciteta (1,6) pa ne znam jel i je isto - tj odgovaraju li ist grijači...
...sa jednim sličnim (v2) imao sam problem da je malo radio, pa nakon što sam ga odvrnuo i ponovo zavrnuo više nije ... kao da gubi nekakav kontakt sa baterijom...nakon nekoliko odvrtanja i zavrtanja opet bi proradio i tako par puta u dan- dva ... pa sam ga pokušao rastaviti što baš nije išlo. Malo sam dodao sile i uporabio kombinirke ali sam ga deformirao ... sad imam isti problem sa jednim V3???? Zna li netko gdje to gubi kontakt i može li se što opraviti??
Kad već pitam ...Viđam u posljednje vrijeme neke nove clearomizere koji nemaju fitilj ??? Jel tko to koristio? Kako onda vuče tekućinu??
Imam ja još dosta nepoznanica ali drugom zgodom...

Povratak na vrh 

Naslov: Re: CE4S, CE4+, CE4_v3???
 Post Postano: 23 pro 2012 15:16 

Forrest je napisao:
Meni sve nabrojeno u naslovu izgleda isto - svi su rastavljivi jednakih kapaciteta (1,6) pa ne znam jel i je isto - tj odgovaraju li ist grijači...
...sa jednim sličnim (v2) imao sam problem da je malo radio, pa nakon što sam ga odvrnuo i ponovo zavrnuo više nije ... kao da gubi nekakav kontakt sa baterijom...nakon nekoliko odvrtanja i zavrtanja opet bi proradio i tako par puta u dan- dva ... pa sam ga pokušao rastaviti što baš nije išlo. Malo sam dodao sile i uporabio kombinirke ali sam ga deformirao ... sad imam isti problem sa jednim V3???? Zna li netko gdje to gubi kontakt i može li se što opraviti??
Kad već pitam ...Viđam u posljednje vrijeme neke nove clearomizere koji nemaju fitilj ??? Jel tko to koristio? Kako onda vuče tekućinu??
Imam ja još dosta nepoznanica ali drugom zgodom...

Kontakt se gubi kod "plus" pola,to je ono u sredini konektora a oko njega se nalazi "minus"

Necim povuci malo na gore taj sredisnji "plus" i sve ce biti u redu...

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 pro 2012 09:05 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Hvala Karo!
Pokušao sam slično i nisam siguran jel to to! Ovo na tvojoj slici je valjda kart. znači na cliru bi vj. isto bilo ono nešto u sredini - slika ...to se da vrtjeti u obje strane ali mi izgleda da je "visinski" stalno isto. Doduše nakon vrtnje opet proradi ali nakon skidanja s baterije i ponovnog stavljanja nekad radi a nekad traži ponovnu "vrtnju"??

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 pro 2012 09:33 

Na čemu ga koristiš?
Tj. da li je između 510-eGo adapter?
... meni se u tom slučaju događalo, pa sam morao clearomizer odšerafiti dio kruga, valjda da se poklope kontakti sa onima na adapteru...

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 pro 2012 09:57 
Administrator

Forrest je napisao:
Doduše nakon vrtnje opet proradi ali nakon skidanja s baterije i ponovnog stavljanja nekad radi a nekad traži ponovnu "vrtnju"??

Probaj uzeti zeni jedan vatirani stapic za uho/nos i alkoholom ocisti taj kontakt i kontakt na modu. Mozda je doslo malo liquida a on ima beskonacno velik otpor i tek kad se malo procacka atty proradi.

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 pro 2012 13:40 

Forrest je napisao:
Hvala Karo!
Pokušao sam slično i nisam siguran jel to to! Ovo na tvojoj slici je valjda kart. znači na cliru bi vj. isto bilo ono nešto u sredini - slika ...to se da vrtjeti u obje strane ali mi izgleda da je "visinski" stalno isto. Doduše nakon vrtnje opet proradi ali nakon skidanja s baterije i ponovnog stavljanja nekad radi a nekad traži ponovnu "vrtnju"??

Probaj si unutarnji pol (+) na bateriji malo sa igom izvuci prema van (nemoj ga vrtiti nego ga po principu poluge malo zaljuljaj dok se ne podigne malo van)

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

[ 6 post(ov)a ] 

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club