| Autor |
Poruka |
|
cipek
|
Naslov: Pomoć:gorak okus u ustima? Postano: 21 sij 2013 01:20 |
|
|
|
Pozdrav Pušač sam 35 godina, i prije četri dana kupio e-cigaretu (CC clearomizer 2,4 ml, Long Wick CC cartomizer 1,8 oma, baterija ego T 1000 mAh). Naime, imam zdrastvenih problema i nebi smio pušiti i stvarno imam jaku želju priječi na e- cigaretu, iako se mučim več 4 dana, analognu nisam zapalio. Kupio sam 12 mg tekučinu raznih aroma (PG 30% i VG 7O%) i znam da te tekučine mnogi koriste i u redu su, čak su je na ovom forumu hvalili, medjutim ja od prvog dana imam problem što ja najviše na jeziku kao i u cjeloj usnoj šupljini osječam gorki okus koji me i pecka a jako malo ili skoro ništa ne osječam okuse aroma, a ponekad me i tjera na kašalj. Dali ima tko kakovu ideju, savjet, mišljenje ili sl. Hvala
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Pomoć:gorak okus u ustima? Postano: 21 sij 2013 03:09 |
|
|
|
cija je tekucina? nikotin zna peckati.... malo njeznije/sporije uvlaciti atomizer da ne uleti tekucina u usta piti dosta tekucine jer glicerin isusuje usta.
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Marllow
|
Naslov: Re: Pomoć:gorak okus u ustima? Postano: 21 sij 2013 03:10 |
|
|
|
Ah, netko tko trpi isti problem ko ja do jučer.
Jedino što moraš napraviti je napuniti bateriju do kraja. Čim ja manje struje u bateriji odmah se osjeća kod kurenja.
Se zna događat da ti neke tekućine imaju okus octa? Ako da, onda je baterija. Napuni ju do ruba i probaj opet.
|
 |
|
cipek
|
Naslov: Re: Pomoć:gorak okus u ustima? Postano: 21 sij 2013 10:41 |
|
|
|
Grijač novi, baterija puna. Koliko dugo traje kriza za palenje analogne cigarete?
|
|
 |
|
 |
|
Marllow
|
Naslov: Re: Pomoć:gorak okus u ustima? Postano: 21 sij 2013 10:47 |
|
|
|
Zavisi o čovjeku. Je sam napravio tranziciju bez problema prija dva tjedna i uopće si nisam zaželio analognu do sad. Ne računajući poslije jela, jer je onda bila najbolja.
Nismo u mogućnosti dati nikakav točan rok. Samo podijeliti naša iskustva.
Zaboravio sam spomenuti, mijenjajte arome. Ako pušite jednu non-stop s vremenom će vam se smanjivat doživljaj arome.
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Pomoć:gorak okus u ustima? Postano: 21 sij 2013 11:31 |
|
|
|
Ova tekućina sa 70%VG-a ti nije dobra za kartomizere sa wickom. I tu ti je osnovni problem što ti ne isparava tekućina, več imaš zagoreno-metalni okus pretpostavljam. Također, ako je kart lošiji, tada ne treba uzimati LR-ove, več normalan otpor od 2,4 ohma.
Moj savjet ti je da uzmeš neki novi kart, jer ovog vjerojatno možeš baciti i obavezno tekućinu sa većim udjelom PG-a!!
|
|
 |
|
 |
|
vapeman
|
Naslov: Re: Pomoć:gorak okus u ustima? Postano: 21 sij 2013 13:29 |
|
|
|
Najbolje ti je uzeti 50/50 tekućinu ima puno pare (bar meni)+što je dovoljno rijetka da se fitilji dobro namoče...
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Pomoć:gorak okus u ustima? Postano: 21 sij 2013 16:29 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Dargec, Phil ti tocno zbori. Tekucina je pregusta i zato atomizer radi na suho. Rezultat je peckanje u grlu pa pocnes kasljucati od toga. Nakon nekog vremena tekucina postane gorka jer je atty prekuren. Rjesenje je u PG tekucini koja je puno rijedja. I uzmi tekucinu s 24mg nikotina koja je prvih mjesec ili dva potrebna za nesmetano ostavljanje klasicnih cigareta. Ovu od 12mg spremi jer ce ti kasnije dobro doci ali za sada se nemoj muciti s njom.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Pomoć:gorak okus u ustima? Postano: 21 sij 2013 20:34 |
|
|
cipek je napisao: Pozdrav stvarno imam jaku želju priječi na e- cigaretu, iako se mučim več 4 dana, analognu nisam zapalio.
Ocito ti e-cigareta ne radi kako bi trebala. Jer u suprotnom se nebi trebao mucit i nebi trebao imat nekakvu posebnu potrebu za pravom cigaretom. Dobra strana e-cigarete je da shvatis da ti prava cigareta netreba.
|
|
 |
|
 |
|
cipek
|
Naslov: Re: Pomoć:gorak okus u ustima? Postano: 21 sij 2013 23:16 |
|
|
|