Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 28 ruj 2023 15:18. Sada je: 28 ruj 2023 15:18.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 9 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Potreban savjet za nasljednika attiya
PostPostano: 24 srp 2020 12:47 

Već nekoliko godina koristim 2 klona tilemahosa v2, već su dali svoje,
potreban mi je vas savjet tj koji atty bi preporucili da mi bude ko tile
Oni koji su imali iskustvo s tiletom pretpostavljam da ce znati.
Svakako je bitno da ima likvid kontrolu, zraka ko tile i da je single coil

lp

Povratak na vrh

Naslov: Re: Potreban savjet za nasljednika attiya
PostPostano: 25 srp 2020 20:51 

ajd kad neće nitko
Današnji atomizeri tj ovi koji se mogu kupiti više nemaju likvid control samo AF
Što voliš pariti, kakve tekućine?
Ako pariš samo duhane, onda Vandyvape Berserker, v2 je upravo izašao. Imam prethodni model i odličan je za duhane, dok sve ostalo na njemu je odvratno i bezukusno. Draw je tight. Natapa ko blesav ali nije za claptone.

Bolji za ove druge likvide, dok za duhane nije bolji, je Steamcrave Glaz mini. Nije loš atty, imao sam ga ali mi je stajao pa sam ga se riješio dok je potražnja za njime bila velika. A i riješio sam ga se jer je komora staklena a ja sam dežurni nespretnjaković paaa :zu: traw na najvećoj rupi je malo prozračniji od berskerkera.

Brunhilde MTL je sad hit, on je zapravo rdta - driper s tankom - sad je hit, ali nađi ga poilovnog na fejsu, cijena mu je 150-200kn dok ga kinezi uredno cijene na 50 dolara. Natapanje preko sajli odlično funkcionira, imam DL verziju i natapa strašno i na 60W. I najlijepši je od svih.

Neki ljude vole Hastur, sad ne znam je li on čisti MTL ili rDL atty pa ga zato vole.

Hellvape MD izbjegavati nikakav okus ne daje, niti mrvicu.

Imaš i Kayfun lite novi, nisam imao, kažu da je ok, prvi kayfun s normalnom aromom.

Dwarf ili Dwarw MTL, nisam imao ali ljudi ga hvalili
Sad se ne mogu sjetiti ničeg vredno spomena, ovo su uglavnom koji se vrte među ljudima a pokazali se dobri u zadnje 2 godine

Ako te zanima....ne sjećam se jesam li dobro bio zapamtio, ti si iz Rijeke (Vežica)? Mala ekipica od nas 4 se sastaje cca jednom mjesečno na krovu kauflanda, najčešće za vikend. sljeeći put će nas 5 bit. Ako te zanima šibni PP. Moguće i da sam krivo zapamtio :lol:

Povratak na vrh

PostPostano: 26 srp 2020 10:13 

Koristim vocne arome, u 90% slucajeva kts death
Zica ss i k1 0.25 i volim cisti mtl
Poslao sam ti broj na pp pa javi kad budete imali druzenje
Fejs je pretrpan svim i svacim, jako je tesko filtrirati informacije,
fali stara skola koja se jedino ovdje na forumu mogla naci.
Ja sam generacija kaye, taifuna, tileta, ovi danasnji hibridi, zice ko
za ogradu, snage ko u varioca, nije to za mene.
Malo pare, ugodna aroma, potrosnja tekucine dnevo do max 8ml
toliko trosi tile, taifun max 5, e to mi se svidja!
A likvid kontrol na tiletu mi je jako koristan radi promjena toplo hladno
i nadmorskih visina jer njegovom regulacijom nema curenja.
lp

Povratak na vrh

PostPostano: 26 srp 2020 11:13 

od ovog sto sam probao, onda Glaz. ili/i svako toliko sr u oglasniku nadje ubertoot uta 2, on je malo stariji ali ima nekakv LC u vidu koliko pritegnes komoru. ako das vise vate i ne pritegnes komoru, ali samo u stilu kako ju ja slazem onda daje vise likvida. ako ju slazes po youtube videima onda nemas LC. pogledaj u temi pod recenzije attija, na zadnjoj str ti je slikovni tutorial. ona ti bude po 120-150kn. Specifixna je po tome sto "nivelira" dominantne sa pozadinskim notama u miksevima gdje inace pozadinski okusi isplivaju i skoro pa su dominantni, uz naravno dominantne. Najbolji atty za mixeve i dalje, na vockama i desertnim briljira. AF nije neka sreca ali se da lijepo namjestit, ali ne toliko za tight draw nego za malo loose draw. Ali, ne mozes stavljat coil uzi od 2.5mm jer ti treba dosta vate za prekrit rupu na komori, najbooje mi radi s koh gen do i muji vatom, bilo kojom na listice, ali se da sloziti i s novim vatama. samo se moras poigrat. ako nisi vican igranju, ili vata ne valja, treba napravit 3mm coil. tako mi je najbooje radila, s kantalom 0,25 i s oko 2-2.2 ohma na 10W

Povratak na vrh

PostPostano: 03 ruj 2020 11:22 

Evo da se i ja javim, isto stara najstarija škola. I pitam se Buje kako nisi spomenija Dogija, Malu sirenu ili kayfuna 2019....za mtl mila majka, bar meni, tu su još i ammit mtl, kad se dobro složi isto radi super, i obs engine mtl, mali Bero.....

Povratak na vrh

PostPostano: 06 ruj 2020 12:48 

Ja koristim već godinama Ammit 22, parim na 11 watta, 1 ohm otpor, nešto između MTL i DL, meni najbolji vape od svih koje sam probao, a probao sam ih dosta...

Povratak na vrh

PostPostano: 13 ruj 2020 21:16 

Nekoć Taifun...danas Siren 2 za mtl... :plus:

Ako koristiš pogrešnu bateriju...na mehaničkom modu...a složio si sebi sub ohm build...to je samo prirodna selekcija.

Povratak na vrh

PostPostano: 14 ruj 2020 11:15 

nisam bio siren spomenuo jer mi daje neku ispraznu aromu a nije ni draw naj naj. dakle kao da svakoj tekucini nesto nedostaje u miksu da zaokruzni, nije lijepa puna aroma. Glaz isto ali u majjoj mjeri. ovisi kako se slozi, kolegi tu s foruma je best of i ozeo sam ga na njegovu preporuku. ne svidja mi se aroma na gta tankovima, siren 2 ne daje bitno bolju aromu od siren 1, isti kakica samo su malcice draw sredili da bude zatvoreniji i poboljsali dizajn. za sve ne-duhansko mi je Glaz bolji a ima i extender za tank od 4ml.Glaz ima i manju komoru od Sirena a i svih ostalih, mala i zvonasta, dok Siren ima valjkastu

mali bero je za duhane kao i svi ostali i sve neduhansko je odvratno na njima ipriguseno

Povratak na vrh

PostPostano: 22 lis 2020 20:35 

a by-ka v8, imao v6 klonjaru...dobra, možda scylla...evo je kurim dok onaj kreten jilhaze kuka, klonjara naravno

Povratak na vrh

[ 9 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: