Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 28 ruj 2023 17:29. Sada je: 28 ruj 2023 17:29.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 13 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: baterija
PostPostano: 23 pro 2021 22:39 

Luka00 je napisao:
vulja je napisao:
inace, dok god se drzis provjerenih proizvodjaca sanse za BUM su ti skoro pa nikakve, nemoj NIKADA kupovat cudne baterije, lagano, cudnog imena a da ne proguglas, cudnih kapaciteta.....evo na hrelicu pred koji tjedan gledam u neke zelene 6000mah 18650, ta baterija ne samo da nema taj kapacitet, duplo lakša od te LG recimo, nego je i opasna!

ako ti se baterija oguli, nemoj ju koristiti, pogotovo na nereguliranom modu, a ako se ikak ošteti onda pod obavezno baciti i nikad vise koristiti

Drzim se provjerenog, buje je preporucio Samsungice neke al sam ipak isao sa LG, vrijeme ce pokazat jel sam se zajebo ili ne :dado:

Sve sto ima ekran je reguliran mod jel ? :fla:

Kupio sam wrapove za baterije u razlicitim bojama, jel sigurno njih stavit ? Imao sam ideju da bi to bilo super da stiti onaj glavni wrap da se ne oguli, pa ako se taj zamjenski oguli mogu stavit novi zamjenski. Samo nisam siguran hoce li to utjecat na temperaturu baterije ? Bilo bi mi puno lakse da imam npr dvije zelene i dvije plave nego da moram pisat na njih koja je par od koje.

Ekran, da i ne haha znaci cisti mehanicki.modovi su neregulirani i nemaju nikakvu zastitu

Wrap je ok, i ne, nece se to grijat ne brini

Povratak na vrh

PostPostano: 24 pro 2021 00:46 

vulja je napisao:
Luka00 je napisao:
vulja je napisao:
inace, dok god se drzis provjerenih proizvodjaca sanse za BUM su ti skoro pa nikakve, nemoj NIKADA kupovat cudne baterije, lagano, cudnog imena a da ne proguglas, cudnih kapaciteta.....evo na hrelicu pred koji tjedan gledam u neke zelene 6000mah 18650, ta baterija ne samo da nema taj kapacitet, duplo lakša od te LG recimo, nego je i opasna!

ako ti se baterija oguli, nemoj ju koristiti, pogotovo na nereguliranom modu, a ako se ikak ošteti onda pod obavezno baciti i nikad vise koristiti

Drzim se provjerenog, buje je preporucio Samsungice neke al sam ipak isao sa LG, vrijeme ce pokazat jel sam se zajebo ili ne :dado:

Sve sto ima ekran je reguliran mod jel ? :fla:

Kupio sam wrapove za baterije u razlicitim bojama, jel sigurno njih stavit ? Imao sam ideju da bi to bilo super da stiti onaj glavni wrap da se ne oguli, pa ako se taj zamjenski oguli mogu stavit novi zamjenski. Samo nisam siguran hoce li to utjecat na temperaturu baterije ? Bilo bi mi puno lakse da imam npr dvije zelene i dvije plave nego da moram pisat na njih koja je par od koje.

Ekran, da i ne haha znaci cisti mehanicki.modovi su neregulirani i nemaju nikakvu zastitu

Wrap je ok, i ne, nece se to grijat ne brini

Dobro si rekao, kad dodje na 4.2v ubrzo javi da je puna baterija.

Stavio wrapove, krajevi nisu bas savrseno ispali ali vjerujem da ce radit posao, jos samo cekam da vidim hoce li zapinjat kad budem stavio u mod.

Evo par slikica:
slika
slika
slika
slika

Povratak na vrh

PostPostano: 24 pro 2021 17:20 

Luka00 je napisao:
Imao sam ideju da bi to bilo super da stiti onaj glavni wrap da se ne oguli, pa ako se taj zamjenski oguli mogu stavit novi zamjenski. Samo nisam siguran hoce li to utjecat na temperaturu baterije ? Bilo bi mi puno lakse da imam npr dvije zelene i dvije plave nego da moram pisat na njih koja je par od koje.

Može ti se dogodit da ne ulaze uopće u mod jer su predebele :zu:

Povratak na vrh

[ 13 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: