| Autor |
Poruka |
|
dimnjačar
|
Naslov: Prsten,adapter ili stogod??? Postano: 18 lip 2013 07:54 |
|
|
daklem,desila mi se jedna blesava situacija, kad stavim Evod na Vamo,upadne dole do kraja navoja,ne pritegnem jako,tek tolko da primi,.... i valda od malo kondenzacije i tekucine se primi onaj donji prsten od evoda... tak da kad sam odserafio Evod,ode tekucina van,sve masno itd moje pitanje glasi,ima li kakav adapter da sjedne evod, kao onaj sto ima za veci tank koji pucas na egicu:  ak sam skonto dobro,ovo je za tankove tipa vivi nova koje idu na ego....
_________________ Mod-Evic VT,Kennedy Roundhouse Atty-Ego one mega, Tobh atty, Tsunami rda
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Prsten,adapter ili stogod??? Postano: 18 lip 2013 08:02 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
|
adapter 510/EGO služi prvenstveno za one koji se ne mogu (ili bar nisu mogli u starijoj verziji zašaraviti jer su imali ego navoj a bili su preširoki , npr CC ili T2, T3, MT3...) ovo gore je ukrasni prsten kada našarafiš reccimo vivu - 510 navoj na ego bateriju da ne izgleda pre ružno i malo ju podupre - ustabili, ima i manji za mini vivi
|
|
 |
|
 |
|
dimnjačar
|
Naslov: Re: Prsten,adapter ili stogod??? Postano: 18 lip 2013 08:22 |
|
|
Forrest je napisao: adapter 510/EGO služi prvenstveno za one koji se ne mogu (ili bar nisu mogli u starijoj verziji zašaraviti jer su imali ego navoj a bili su preširoki , npr CC ili T2, T3, MT3...) ovo gore je ukrasni prsten kada našarafiš reccimo vivu - 510 navoj na ego bateriju da ne izgleda pre ružno i malo ju podupre - ustabili, ima i manji za mini vivi ....e...upravo to...ovo sam skonto:viva nova tank+prsten+evo.. a, ima li stogod takvo da ide:vamo+prsten+evod? ili samo onaj adapter sto podigne recimo evod vislje u zrak?  to je taj adapter? 
_________________ Mod-Evic VT,Kennedy Roundhouse Atty-Ego one mega, Tobh atty, Tsunami rda
Zadnja izmjena: dimnjačar; 18 lip 2013 08:24; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Prsten,adapter ili stogod??? Postano: 18 lip 2013 08:24 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
A jesi li maknuo onaj gumeni prsten o kojem smo pričali ? Uzmi adapter 510-eVod. Ja ga koristim zato jer se eVod unutar bunara ponekad previše zagrije sam VAMO. Ovako se ipak hladi brže.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
dimnjačar
|
Naslov: Re: Prsten,adapter ili stogod??? Postano: 18 lip 2013 08:25 |
|
|
Max65 je napisao: A jesi li maknuo onaj gumeni prsten o kojem smo pričali ? Uzmi adapter 510-eVod. Ja ga koristim zato jer se eVod unutar bunara ponekad previše zagrije sam VAMO. Ovako se ipak hladi brže. jesam,mako sam prsten,nije bilo zbog zraka,neg me hebavo iclear tank 
|
|
 |
|
 |
|
dimnjačar
|
Naslov: Re: Prsten,adapter ili stogod??? Postano: 18 lip 2013 08:28 |
|
|
sa adapterom bi dobio ovo? 
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Prsten,adapter ili stogod??? Postano: 18 lip 2013 08:29 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
dimnjačar je napisao: sa adapterom bi dobio ovo?  Malo off-topic stalak u pozadini slike si kupio ili sam napravio ????
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Prsten,adapter ili stogod??? Postano: 18 lip 2013 08:30 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
|
nema, ali razmisli malo gdje bi taj tvoj prsten uopće trebao biti. Adapter 510/ego ga kao što kažeš podigne višlje ali toliko da mu je dno cca na vrh moda (u onaj mm nemaš što staviti) a ako ga ne koristiš nisko je tj ego košuljica je na navoju - kuda bi mogao staviti prsten??? Ti bi izgleda nešto između...
|
|
 |
|
 |
|
dimnjačar
|
Naslov: Re: Prsten,adapter ili stogod??? Postano: 18 lip 2013 08:32 |
|
|
spavle je napisao: dimnjačar je napisao: sa adapterom bi dobio ovo?  Malo off-topic stalak u pozadini slike si kupio ili sam napravio ???? ..nije moje,skinuo sa neta... al imam u planu neki stalak spravit, i mozda za probuu neke usnike od coriana 
|
|
 |
|
 |
|
dimnjačar
|
Naslov: Re: Prsten,adapter ili stogod??? Postano: 18 lip 2013 08:35 |
|
|
Forrest je napisao: nema, ali razmisli malo gdje bi taj tvoj prsten uopće trebao biti. Adapter 510/ego ga kao što kažeš podigne višlje ali toliko da mu je dno cca na vrh moda (u onaj mm nemaš što staviti) a ako ga ne koristiš nisko je tj ego košuljica je na navoju - kuda bi mogao staviti prsten??? Ti bi izgleda nešto između... kontam...stavim sam adpater i to je to thnx for help 
|
|
 |
|
 |