| Autor |
Poruka |
|
Jabo
|
Naslov: Atomizer potopljen Postano: 24 lip 2013 21:26 |
|
|
Molim hitnu pomoc malo prije mi se dogodilo da sam pario normalno i odjednom usisem tekucinu otvorim cigaru kad unutra sve pliva atomizer njegovo postolje tekucina je dosla do baterije normalno to se dogodi kad su ducani zatvoreni a sutra je praznik a ja nemam jos rezervne opreme molim bilo kakav savjet sto uciniti da izdrzim do srijede neda mi se vracat na normalne ali ako neuspijem nista nema mi druge zahvaljujem na bilo kakvom savjetu i pomoci u link cu staviti aparaturu koju koristim http://image.made-in-china.com/4f0j00aM ... -Ego-C.jpgHVALA
_________________ Ovale eGo-C + evod
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Atomizer potopljen Postano: 24 lip 2013 21:44 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Rastavi atomizer, ispusi i obrisi. Obrisi i konektor baterije. Provjeri dali je cep tanka na mjestu. Slozi sve natrag i pazljivo stavi tank - trebao bi osjetiti kad sjedne na mjesto.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
vapeman
|
Naslov: Re: Atomizer potopljen Postano: 24 lip 2013 21:46 |
|
|
|
Fitilj na glavi grijača ti se ili raspa od pranja ili upa ispod pa ti prima previše tekućine...taj atty baci i kupi nešto tipa evod,t2,3 ili mini vivi
|
 |
|
Jabo
|
Naslov: Re: Atomizer potopljen Postano: 24 lip 2013 21:56 |
|
|
vapeman je napisao: Fitilj na glavi grijača ti se ili raspa od pranja ili upa ispod pa ti prima previše tekućine...taj atty baci i kupi nešto tipa evod,t2,3 ili mini vivi to sto si nabroja je svemir za mene posto sam pocetnik dobro da znam i sta je atomizer na mom a kao sto rekoh sutra nema gdje nabavit ista praznik. a s vremenom kad naucim malo vise onda cu se bacit na te modove ili sta vec novi sam priznajem
_________________ Ovale eGo-C + evod
|
|
 |
|
 |
|
vapeman
|
Naslov: Re: Atomizer potopljen Postano: 24 lip 2013 22:01 |
|
|
zato smo mi svi ostali tu da uskačemo kad zagusti  imaš pp
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Atomizer potopljen Postano: 24 lip 2013 22:37 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
 Jel sad jasno zasto je dobro upisati lokaciju u profil? Decki nemojte puno po alkoholu, par piva je dosta. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
vapeman
|
Naslov: Re: Atomizer potopljen Postano: 24 lip 2013 22:44 |
|
|
Dat ćemo sve od sebe gazda 
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Atomizer potopljen Postano: 25 lip 2013 10:23 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
Jabo je napisao: Molim hitnu pomoc malo prije mi se dogodilo da sam pario normalno i odjednom usisem tekucinu otvorim cigaru kad unutra sve pliva atomizer njegovo postolje tekucina je dosla do baterije normalno to se dogodi kad su ducani zatvoreni a sutra je praznik a ja nemam jos rezervne opreme molim bilo kakav savjet sto uciniti da izdrzim do srijede neda mi se vracat na normalne ali ako neuspijem nista nema mi druge zahvaljujem na bilo kakvom savjetu i pomoci u link cu staviti aparaturu koju koristim http://image.made-in-china.com/4f0j00aM ... -Ego-C.jpgHVALA Na žalost, koliko sam čitao po netu, to je čest problem sa ovim joyetechovim cartridgeom (tankom). Potraži na youtube kako popraviti curenje iz tanka za ego-t ili ego-c. Da si malo bliže dao bih ti ja jedan tank ali ovako... U svakom slučaju, rastavi sve kao što je na slici što si je stavio i dobro obriši sa papirnatom maramicom ili tariguzom (WC papir) i sve nazad sastavi. Možda bude OK.
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Atomizer potopljen Postano: 25 lip 2013 10:31 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Još jednom, ovo je loš koncept:  Zaobiđite, isbjegnite, ne kupujte, riješite ga se !! Danas ima toliko boljih i jeftinijih stvari ovaj prastari i loš atty vam NE TREBA!
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Atomizer potopljen Postano: 25 lip 2013 10:41 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
|
Slažem se sa tobom spavle, ali čovjek je početnik i to je sve što ima (za sada). Iskreno, ja sam sebi nabavio ego-t atty neki dan (nakon 9 mjeseci parenja) čisto da znam kako je to i da ga isprobam. Nakon 2 dana korištenja sam sve dobro očistio i pospremio i nemam namjeru više koristiti. Sada sam na ECA (što je manje-više isti princip kao i ovo samo sa većim tankom) ali i to ću još koji dan koristiti a onda ide među ostalu opremu koja "višak".
|
 |