Kinta je napisao:
....Onog trena kad ubije dijete u sebi covjek postaje sljeditelj, nikad vodja. I meshtrija mu je nedostupna.
Kinta.....
Ovo je jedna od najlepsih recenica koje sam procitao na forum
A i za ovo ostalo se slazem,tacno je to da koliko ulozis (znanja,truda,novca..) toliko i dobijes.Mozda ponekad netko izbaci nesto kvalitetno,kao "X-Tar" na pr.,ali nikada si necu dozvoliti da vjerujem da ce Ultrafire biti dobra baterija....
Da,oni traju neko vreme,jevtini su itd. ali koja je logika da se netko takmici u kvalitetu sa japancima-u ovom slucaju Panasonic ?! Imaju bolji kadar,vise novca za istrazivanje,sve sto naprave je kvalitet koji traje a ne kvalitet koji se slusa,svijet od njih trazi kvalitet na koji je naviknut a ne kompromis....
Isto je i sa ovim "kvalitetnim" proizvodjacima e-cigareta koji su "since 2007" na trzistu,sve je to sranje u ogromnim kolicinama i da bi takve firme i taj njihov kvalitet cak i ovde kod nas dobili zabranu za rad,a da ne pricam o covekovim pravima i ono sto ide usput.Ta "jaka" kompanija ne da ljudima vreme da bi izvrsili svoje fizioloske potrebe a mi ocekujemo kvalitetnu bateriju od nekoga ko se 15 sati stiska da se ne upisa u gace jbg...
Opis slike:
-Onaj levo sa rucnom lemilicom lemi PCB na vasu buducu "Roof is on fire" bateriju
I Dado je u pravu za taj sugavi omot koji se ko od sale pokida i onda se svakome ko nema osnovnog znanja moze desiti problem.Ja sam moje Trustfire "flamejacket" omotao kvalitetnijom-debljom samolepljivom folijom nakon sto je od te njihove ostalo samo sjecanje...