|
.
Sada je: 07 svi 2026 10:35. | Zadnji put si ovdje bio: 07 svi 2026 10:35. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Lis
|
Naslov: Re: Nova Pravila o e-cigaretama Postano: 18 pro 2013 20:26 |
|
|
A nista.... uzel bu dva puta po 20 i malo bu razrijedil 
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Nova Pravila o e-cigaretama Postano: 18 pro 2013 20:30 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Ovo je bezbolnije od najoptimistipasmtr (predugo) najava. Po ovom bi ispalo da su vaperi dobili bitku  . Kinta sorry ali moralo je biti žrtava i na našoj strani  . Rat je to 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Nova Pravila o e-cigaretama Postano: 18 pro 2013 20:35 |
|
|
|
Srića da sam (još uvik) na 18 mg/ml. Kinta, jesi ikad pokušao smanjit dozu? Ako nisi, jbg... valja ti na vrime gomilat zalihe jer sila Boga ne moli.
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Nova Pravila o e-cigaretama Postano: 18 pro 2013 21:33 |
|
|
Ma narod je ovaj odvajkada peko rakiju u dvorištu pa i nadalje će. Kemig VG sa rakijom ima dosta interesantan "buke" 
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Nova Pravila o e-cigaretama Postano: 18 pro 2013 23:09 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Bu se on opskrbil,nemojte se brinuti 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Nova Pravila o e-cigaretama Postano: 19 pro 2013 01:20 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
sanja je napisao: Bu se on opskrbil,nemojte se brinuti 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
bluedevil
|
Naslov: Re: Nova Pravila o e-cigaretama Postano: 19 pro 2013 09:11 |
|
Pridružen: 18 lis 2013 11:36 Postovi: 198 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
|
Govori se o 2016. godini. Dakle, ako ostane tako kako piše, da bude dozvoljeno do neke granice, mislim da si netko tko pari više nikotina može priuštiti da si naruči 99% nikotin, jednu-dvije-tri bočice, i da je miran za 10 godina s tim.
A za one koji nemaju alergiju na PG, mislim da lagano povećanje PG u tekućini može napraviti čuda, s obzirom da se sa PG pojača i TH, pa se dobije sličan efekt kao kod jačeg nikotina. Sudim po sebi, naravno, ali krenuo sam sa 22-24mg tekućinama, i vrlo brzo (2-3 mjeseca) sam se spustio na 9. Nije da sam ciljao smanjenje, nego mi je tako pasalo, grebalo me previše pa sam smanjivao. Došao sam na 6, i otkrio da je to pak premalo, pa se vratio na 9. Kod 70/30 tekućina 6 mi je dosta, kod 50/50 trebam 9. Dakle, očito PG odradi svoje, a i tijelo dobije dovoljno nikotina da se ne buni. Ne mislim ikome solit pamet, samo konstatiram da se može ili smanjiti potreban nic dodavanjem više PG, ili se može nabaviti 99% nikotin, a s litrom toga, recimo, mislim da je čovjek miran jedan debeli dvoznamenkasti broj godina - pogotovo ako kupuje gotove tekućine sa 12mg pa ih pojačava na 18 ili 20 ili što već. Mislim da
_________________ Elektrana: SvoeMesto Semovar, iTaste SVD Turbine: Kayfun 3.1 ES, EVOD, DBOX Puritank, iClear16, iClear30
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Nova Pravila o e-cigaretama Postano: 19 pro 2013 10:49 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
bluedevil je napisao: samo konstatiram da se može ili smanjiti potreban nic dodavanjem više PG, NISTA ne moze zamijeniti nikotin. Nikotin je nikotin. Ono sto bi moglo zamijeniti nikotin je lobelin i jos trazim nacin kako dobiti liquid s lobelinom.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
bluedevil
|
Naslov: Re: Nova Pravila o e-cigaretama Postano: 19 pro 2013 10:55 |
|
Pridružen: 18 lis 2013 11:36 Postovi: 198 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
|
Nisam mislio "zamijenit" u smislu da ga makne, nego u smislu da ga smanjiš na ovaj "legalni" nivo, da ne moraš doma kemijat... Naravno da ga ništa ne može zamijeniti, to je jasno.
_________________ Elektrana: SvoeMesto Semovar, iTaste SVD Turbine: Kayfun 3.1 ES, EVOD, DBOX Puritank, iClear16, iClear30
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Nova Pravila o e-cigaretama Postano: 19 pro 2013 11:06 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
bluedevil je napisao: Nisam mislio "zamijenit" u smislu da ga makne, nego u smislu da ga smanjiš na ovaj "legalni" nivo, da ne moraš doma kemijat... Naravno da ga ništa ne može zamijeniti, to je jasno. Nemoguca misija. Sad trosim otprilike decilitar 30mg liquida mjesecno. Ako bazu smanjim na 20 mg trosit cu najmanje 3 decilitra i biti vjecito nezadovoljan. Ono jedino sto moze pomoci je staviti kap ili dvije baze na jezik i to djeluje. U tom slucaju uz pomoc parenja i lizanja bi se mogao provuci s 20mg liquidom.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 07 svi 2026 10:35. | Zadnji put si ovdje bio: 07 svi 2026 10:35. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |