|
.
Sada je: 01 svi 2026 16:03. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 16:03. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Šapat razuma protiv povika duhanskog lobija Postano: 12 ruj 2014 17:24 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Nisu i neće biti sprave problem, ako treba i napravit ćemo ih sami, nije problem ni u baterijama, aromama, Vg ili PG jer imaju i druge namjene. Problem jedino može biti u nikotinu. Ali i to se da riješiti.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
dady93
|
Naslov: Re: Šapat razuma protiv povika duhanskog lobija Postano: 12 ruj 2014 18:15 |
|
|
mravak je napisao: ..pa nargile nisu zabranjene, zasto bi bila ecig Nargilu je malo nezgodno "nositi u đepu"pa je samim time "ograničena",Kombinacija Yocan Dry Herb 94F ili slični,sa modom ili egicom i evo ti masovnosti!Osim toga u to,ljudi skloni ekperimentiranju,neće stavljati kamilicu ili smrvljene sušene latice šafrana!Prića ide dalje...vrti se,kineza boli k.... kaj će ovakve njegove proizvode netko pokušat zloupotrijebit.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Šapat razuma protiv povika duhanskog lobija Postano: 12 ruj 2014 18:35 |
|
|
Podjednako nezgodno kao i napusit se tak da te pandur nadje i da izadjes u novinama.. a bong slozis i od plasticne boce...ja stvarno ne kizim kaj si zapeo na dryherb pljugice? Trava se moze pusit na tolko nacina da zabrana e ciga nece nikako utjecati na njeno koristenje pa samim tim nema ni smisla To je kao da kazes da ce zabranit prodaju rizli jer se mota trava s njima... 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
dady93
|
Naslov: Re: Šapat razuma protiv povika duhanskog lobija Postano: 12 ruj 2014 19:09 |
|
|
mravak je napisao: Podjednako nezgodno kao i napusit se tak da te pandur nadje i da izadjes u novinama.. a bong slozis i od plasticne boce...ja stvarno ne kizim kaj si zapeo na dryherb pljugice? Trava se moze pusit na tolko nacina da zabrana e ciga nece nikako utjecati na njeno koristenje pa samim tim nema ni smisla To je kao da kazes da ce zabranit prodaju rizli jer se mota trava s njima...  To te ja pitam!Izgubio sam nit Neda mi se! 
|
|
 |
|
 |
|
ferdinandmax
|
Naslov: Re: Šapat razuma protiv povika duhanskog lobija Postano: 12 ruj 2014 20:22 |
|
Pridružen: 26 ožu 2014 11:30 Postovi: 433 Lokacija: Zagreb, 10000 - Mobitel: +385921429184
|
|
Što bi, kad bi i ako bi... ako netko hoće blatit e.pljugu, radit će to ovako ili onako. Činjenica je da nije prepoznata i preporučena kao sredstvo/metoda za prestajanje pušenja nikotinskih proizvoda, a kako se meni čini, upravo to je najučestačiji razčog zbog kojega ljudi prelaze na elektroniku. Sumnjam da bi se nepušač iz čistog mira involvirao u tehniku i tajne parenja.
_________________ MMV Poldiac V2, Roller, 2x DM 18650, Magneto, Ergo, Mini Nemesis SM Nivel V3, SVD, V5, 3x V2 2x SM KL+, 2x eX V2, eX v1, Magoo, RSST, K3.1., KLV2, Russ91, Taif, 2x Itha, 2x Cobra, 3x Prot 2, 2x T3s, T2, 2x iCle 16 Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7 
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Šapat razuma protiv povika duhanskog lobija Postano: 12 ruj 2014 21:18 |
|
|
 ferdinandmax To sam neki dan čuo u kafiću i ostao paf. Još mi to kaže lik onim tonom - šta si prešao na to kad nećeš moć pušit u kafiću. Po meni, ako zabrane e-cigarete u zatvorenim prostorima neka daju i zabranu analognih.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
ferdinandmax
|
Naslov: Re: Šapat razuma protiv povika duhanskog lobija Postano: 13 ruj 2014 23:04 |
|
Pridružen: 26 ožu 2014 11:30 Postovi: 433 Lokacija: Zagreb, 10000 - Mobitel: +385921429184
|
buje3000 je napisao: :dobar: ferdinandmax
To sam neki dan čuo u kafiću i ostao paf. Još mi to kaže lik onim tonom - šta si prešao na to kad nećeš moć pušit u kafiću. Po meni, ako zabrane e-cigarete u zatvorenim prostorima neka daju i zabranu analognih. Ako uleti "zabrana", vjerojatno će se moći pariti pod istim uvjetima i na istim mjestima kao i cigarete... Ne vjerujem da bi restrikcije mogle biti strože... Ostaje prednost je da ju se teže može otkriti detektorima i lakše razluftati od cigarete... Vjerojatno se i nepušači neće toliko buniti kao kad je dim cigarete u pitanju. Drugi je problem što bi država mogla stavit svoje šape na prodaju uređaja i tekućina, otežat uvoz, nabit visoke poreze pa bi parenje moglo postati skupo kao i pušenje. No, kako je Max lijepo napisao ima i za to lijeka!  Dakle, ako i nastupe zabrane, ostaju dvije prednosti, zdravstvena i financijska. Ova druga je sada očita, a tako će i ostati, jer je većini nas puno lakše, jednostavnije i dostupnije smućkat tekućinu u kućnoj radinosti, nego saditi i sušiti duhan i rezati... Dakle, cijene parenja bi trebale ostati približno iste ili možda tek nešto više, ma što da se dogodilo... Ni s uređajima ne mogu bog zna kaj zaštrumfat jer se mogu kupovati bez kontrole u cijeloj Europi. Dakle, dijelit ćemo sudbini kontinenta pa barem možemo biti sigurni da ne ovisimo o sumanutim odlukama domaćih usijanih glava... U krajnjoj liniji, stignemo se pripremiti. Kome se ne kupuje i ne mućka lakooksidirajući i otrovni čisti mikotin: Ciparski koncentrat baze od 100 ml - 100 mg/ml stoji cca 16 eura. Od njega se dobije cca 1/2 litara baze 20 mg/ml za mućkanje aroma i parenje... Jedno od rješenja je kupiti primjerice 100 bočica (10 litara) = 1600 eura = cca 50 litara baze (PG + VG = za tu količinu stoji manje od 400 eura... Dakle, baza = ukupno 2000 eura! Ostaje još, naravno, trošak za 250 do 300 bočica aroma). Navedena bi količina trebala dostajati za najmanje 40 godina parenja, da para izlazi stalno na uši, a meni, dakle, dosta do stote, a odlučio sam da na stoti rođendan tako i tako prestajem pariti... Malo se šalim, ali i navedeno može postati jedno od rješenja u slučaju ozbiljnijih poremećaja na tržištu... Samo bi tu koncentriranu bazu trebalo pravilno skladištiti! Gornja računica pokazuke da mjesečni trošak za bazu može iznositi najviše cca 4 eura, što je cca 30 kuna, odnosno jednu kunu dnevno, što je cijena samo jedne jeftinije cigarete... Cijena aroma ne bi trebala prelaziti cijenu uporabljene baze..... 
_________________ MMV Poldiac V2, Roller, 2x DM 18650, Magneto, Ergo, Mini Nemesis SM Nivel V3, SVD, V5, 3x V2 2x SM KL+, 2x eX V2, eX v1, Magoo, RSST, K3.1., KLV2, Russ91, Taif, 2x Itha, 2x Cobra, 3x Prot 2, 2x T3s, T2, 2x iCle 16 Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7 
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: Šapat razuma protiv povika duhanskog lobija Postano: 14 ruj 2014 00:34 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
buje3000 je napisao: :dobar: ferdinandmax
To sam neki dan čuo u kafiću i ostao paf. Još mi to kaže lik onim tonom - šta si prešao na to kad nećeš moć pušit u kafiću. Po meni, ako zabrane e-cigarete u zatvorenim prostorima neka daju i zabranu analognih. Nikakve zabrane analognih ne treba uvodit, ja prvi dok sam pusio nebi otiso u kafic na kavu/pivu di se ne smije pusit. Samo treba odvojit sve, nemam nista protiv da nam nedaju parit u prostorima za nepusace, al onda lijepo nek stave tri odvojena prostora, za analogiju, elektroniku i nepusace i mirna bosna. Sent from my SM-T211 using Tapatalk 2
|
 |
|
ferdinandmax
|
Naslov: Re: Šapat razuma protiv povika duhanskog lobija Postano: 14 ruj 2014 02:22 |
|
|
Dentex je napisao: buje3000 je napisao: :dobar: ferdinandmax
To sam neki dan čuo u kafiću i ostao paf. Još mi to kaže lik onim tonom - šta si prešao na to kad nećeš moć pušit u kafiću. Po meni, ako zabrane e-cigarete u zatvorenim prostorima neka daju i zabranu analognih. Nikakve zabrane analognih ne treba uvodit, ja prvi dok sam pusio nebi otiso u kafic na kavu/pivu di se ne smije pusit. Samo treba odvojit sve, nemam nista protiv da nam nedaju parit u prostorima za nepusace, al onda lijepo nek stave tri odvojena prostora, za analogiju, elektroniku i nepusace i mirna bosna. Sent from my SM-T211 using Tapatalk 2 Moglo bi se tražit i četvrtu vrstu prostorija, samo za pušačice... pa petu za parenje... i tako redom! 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 01 svi 2026 16:03. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 16:03. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |