| Autor |
Poruka |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 27 tra 2013 14:17 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Svaki dan 5 km lagane šetnje. To vam je 2 x pola sata bez brojanja koraka ili vremena. I uživanje u suncu i nabujaloj prirodi. I komarcima, naravno  Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
marios
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 27 tra 2013 17:45 |
|
Pridružen: 16 ožu 2013 19:16 Postovi: 138 Lokacija: Zagreb- Črnomerec/Fuka
|
|
Kaj nije ljepse 2* po dvije pivice negdje u hladu i opet gledas prirodu kak buja.
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 28 tra 2013 00:32 |
|
|
Haha,dobro da je proljece i ima sto bujat  Edit: karlovacka prvomajska biciklijada,datum dogadjanja,vjerovali ili ne,na prvi maj (prvomajska lol),upregnute bicikle i guzice i malo rekreacije...a na cilju vojnicki grah,karlovacka pivica i nagrade:-) Evo ideje za visak kila
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 28 tra 2013 10:30 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 28 tra 2013 10:42 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Na svu sreću, u krivu si.
Nema boljeg načina za skidanje kilograma nego bicikliranje u dobrom ritmu. Kadenca 70 i nekih 80-tak kilometrića. Samo treba imati puno vremena za te aktivnosti. Sat vremena nije dovoljno.
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 29 tra 2013 20:53 |
|
|
|
Prije 2 tjedna prebacio sam se s fibera na mesh i nakon 3 dana pojavio se suhi kašalj praćen s grebanjem grla ( prilikom kašlja ) nakon što se kašalj nastavio tjedan dana s laganim pogoršavanjem počeo sam sumjati da je uzrok parenje , tj pg u tekućini inače koristim 70/30 pg / vg prekjuče sam izbjegavao mod maximalno i vidio sam neki pomak na bolje. Vratio sam se na fiber i zamiješao čisti vg s 15 % vode i sad parim to ali nekako mi se čini da neće ni s tim biti nešto bolje.. Malo mi je panika , nebi htio prestat parit ali ovaj kašalj je zaista opak.
_________________ Ni potriba.... ali lipo je imat...... 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 29 tra 2013 20:56 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
barbas je napisao: Prije 2 tjedna prebacio sam se s fibera na mesh i nakon 3 dana pojavio se suhi kašalj praćen s grebanjem grla ( prilikom kašlja ) nakon što se kašalj nastavio tjedan dana s laganim pogoršavanjem počeo sam sumjati da je uzrok parenje , tj pg u tekućini inače koristim 70/30 pg / vg prekjuče sam izbjegavao mod maximalno i vidio sam neki pomak na bolje. Vratio sam se na fiber i zamiješao čisti vg s 15 % vode i sad parim to ali nekako mi se čini da neće ni s tim biti nešto bolje.. Malo mi je panika , nebi htio prestat parit ali ovaj kašalj je zaista opak. Dotok liquida ti je slab.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 29 tra 2013 21:50 |
|
|
Kinta je napisao: barbas je napisao: Prije 2 tjedna prebacio sam se s fibera na mesh i nakon 3 dana pojavio se suhi kašalj praćen s grebanjem grla ( prilikom kašlja ) nakon što se kašalj nastavio tjedan dana s laganim pogoršavanjem počeo sam sumjati da je uzrok parenje , tj pg u tekućini inače koristim 70/30 pg / vg prekjuče sam izbjegavao mod maximalno i vidio sam neki pomak na bolje. Vratio sam se na fiber i zamiješao čisti vg s 15 % vode i sad parim to ali nekako mi se čini da neće ni s tim biti nešto bolje.. Malo mi je panika , nebi htio prestat parit ali ovaj kašalj je zaista opak. Dotok liquida ti je slab. Mislim da nije , setup radi da je to nevjerojatno  u vodoravnom položaju nema hot spotova dok elektronika ne isključi vamo pare ko u priči okus sve 5 . nebi ga se ni onaj frfljavi scot posramio 
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 29 tra 2013 22:17 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Onda pij vode. Malo vode poslje parenja čuda radi. Bez obzira na PG/VG kombinaciju.
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE Postano: 29 tra 2013 22:52 |
|
|
Valter je napisao: Onda pij vode. Malo vode poslje parenja čuda radi. Bez obzira na PG/VG kombinaciju. Meni bi trebalo onda kanticu na leđa montirat 
|
|
 |
|
 |