Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 03 pro 2024 23:01. Sada je: 03 pro 2024 23:01.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 267 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 27  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE
PostPostano: 22 tra 2013 00:29 

flux je napisao:
... ako tu niko nema te simptome onda si hipohondar..... a i komsije su hipohondri..... ne bi vjerovo al hipohondrija je zarazna bolest :mrgreen:
:) ;)

Za hipohondriju ću ti virovat jer govoriš iz vlastitog iskustva. Dovoljno je bacit oko na temu "Alergija i aroma" di si postavio pitanje u trećem licu jednine. Kao, "mislim da mi pojedine arome izazivaju alergiju, ali ću formulirat pitanje tako da ne pomisle da se radi o meni". :rotfl: :rotfl:
Kažeš "nitko ovdje nema te simptome", a ovdje niže ima još par tema za određene simptome koje su postavili i drugi vaperi. Jesu li po tvom mišljenju i oni možda hipohondri??
Kaži, čoviče otvoreno: "Otkad sam prestao pušit narasla mi je trbušina, a primjetio sam i da mi opada kosa i sve me nešto svrbulji po čitavom tijelu kad parim pojedine arome kao npr. jagodu, a Dekangov Desert ship mi je jednom izazvao tolike probavne smetnje da me je natjerao dvanaest puta u istom danu na wc, da nevolja bude veća, bio je čisti PG koji me je iritirao na povraćanje i kašalj..." :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Dobro, ne baš tako, a sad ozbiljno, sigurno je većina imala bar JEDAN simptom ili nakon prestanka pušenja (uslijed čišćenja organizma od štetnih sastojaka duhana) ili zbog neke arome ili zbog PG ili zbog VG ili zbog..... koji se znaju manifestirat na razne načine.
Ovaj forum čitaju i budući i novi vaperi pa je poželjno i da neke stvari saznaju unaprijed po ovom pitanju.
Šta nije jasno u ovoj temi? Triba li crtat? Ma ne, bitno je samo odvalit trač zajebanciju na tuđi račun i proglasit nekoga za hipohondra samo zato šta je otvorio temu u dobroj namjeri i koja nekom možda može bit korisna (ako se iznesu iskustva vezana uz naslov iste).
Flux, imaš viška Dekanga, kod mene se sve pari bez ikakvih problema!?! :51: :rotfl:

Povratak na vrh

PostPostano: 22 tra 2013 13:13 

Jedino u sto sam sigurna da je zbog parenja bilo je povremeno stucanje i to tek kad sam nabavila Vivi i zgaravica od Desert shipa..
I znaju mi usne biti malo suhe, nista posebno..

Povratak na vrh

PostPostano: 22 tra 2013 13:26 

Gorane sto se trbusine tice samo malo vise kretanja :))

Povratak na vrh

PostPostano: 22 tra 2013 18:34 

Goran_M. je napisao:
flux je napisao:
... ako tu niko nema te simptome onda si hipohondar..... a i komsije su hipohondri..... ne bi vjerovo al hipohondrija je zarazna bolest :mrgreen:
:) ;)

Za hipohondriju ću ti virovat jer govoriš iz vlastitog iskustva. Dovoljno je bacit oko na temu "Alergija i aroma" di si postavio pitanje u trećem licu jednine. Kao, "mislim da mi pojedine arome izazivaju alergiju, ali ću formulirat pitanje tako da ne pomisle da se radi o meni". :rotfl: :rotfl:
Kažeš "nitko ovdje nema te simptome", a ovdje niže ima još par tema za određene simptome koje su postavili i drugi vaperi. Jesu li po tvom mišljenju i oni možda hipohondri??
Kaži, čoviče otvoreno: "Otkad sam prestao pušit narasla mi je trbušina, a primjetio sam i da mi opada kosa i sve me nešto svrbulji po čitavom tijelu kad parim pojedine arome kao npr. jagodu, a Dekangov Desert ship mi je jednom izazvao tolike probavne smetnje da me je natjerao dvanaest puta u istom danu na wc, da nevolja bude veća, bio je čisti PG koji me je iritirao na povraćanje i kašalj..." :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Dobro, ne baš tako, a sad ozbiljno, sigurno je većina imala bar JEDAN simptom ili nakon prestanka pušenja (uslijed čišćenja organizma od štetnih sastojaka duhana) ili zbog neke arome ili zbog PG ili zbog VG ili zbog..... koji se znaju manifestirat na razne načine.
Ovaj forum čitaju i budući i novi vaperi pa je poželjno i da neke stvari saznaju unaprijed po ovom pitanju.
Šta nije jasno u ovoj temi? Triba li crtat? Ma ne, bitno je samo odvalit trač zajebanciju na tuđi račun i proglasit nekoga za hipohondra samo zato šta je otvorio temu u dobroj namjeri i koja nekom možda može bit korisna (ako se iznesu iskustva vezana uz naslov iste).
Flux, imaš viška Dekanga, kod mene se sve pari bez ikakvih problema!?! :51: :rotfl:

HAHAHAHAHA koji si ti lik :mrgreen:
moj tekst je cista zajebancija i to bi trebo shvatit po smajlicima na kraju posta. sad bi reko jos nekaj al necu jer si ocito uvredljiv ko malo dijete.
na kraju krajeva nisam ja prvi spomenuo hipohondriju samo sam se nadovezo.
kaj se tice teme o alergijama....nisam ju ja otvorijo nego ju je kinta napravio razdvajanjem druge teme.
i ak te bas jako zanima nisam alergican na nista........
osim malo na ljude koji ne shvacaju zajebanciju...

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh

PostPostano: 22 tra 2013 19:09 

flux je napisao:
moj tekst je cista zajebancija i to bi trebo shvatit po smajlicima na kraju posta.

Oprosti, izgleda da je ovde došlo do nesporazuma. U tvom postu ja uopće ne vidim nikakve smajlije. Izgleda da zbog ovog browsera kojeg koristim (Opera Mini) neki smajliji se uopće ne prikazuju u postovima. Vidi se tek kód od smajlija kad quotam nečiji post.
U suprotnom bi tvoje postove shvatio onako kako triba - kao zdravu zajebanciju (nisam uvredljiv, božesačuvaj!).
Ma jel moguće da prokleti browser može dovest do ovakve rasprave?!? :exc:
Flux, sve je u redu :plus: , nije ni do tebe ni do mene... nesporazum riješen, a tema nek ide dalje... :51:
Bilo bi dobro da netko "presiječe" ovu raspravu s nekim "iskustvenim" postom koji je u skladu sa nazivom teme... da ne ode u off...

Povratak na vrh

PostPostano: 22 tra 2013 19:24 

sve 5 :hug: :plus:
samo promjeni browser :mrgreen:

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh

PostPostano: 27 tra 2013 07:48 

Osim halova u pocetku (drhtavica, preskakanje ćuke, mjerenja tlaka svaki čas) sad je sve pet osim kaj sam nabacil jedno 6 kg u ovih sad ce skoro dva mjeseca od kad parim

Povratak na vrh

PostPostano: 27 tra 2013 12:32 

marios je napisao:
Osim halova u pocetku (drhtavica, preskakanje ćuke, mjerenja tlaka svaki čas) sad je sve pet osim kaj sam nabacil jedno 6 kg u ovih sad ce skoro dva mjeseca od kad parim

Nisi jedini koji je dobio na kilaži. Ja sam se za 8kg popeo!

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”

― Albert Einstein

Povratak na vrh

PostPostano: 27 tra 2013 13:01 

I ja sam uvatija 3-4kg u ovih 2 miseca parenja.

Povratak na vrh

PostPostano: 27 tra 2013 13:12 

marios je napisao:

bruc je napisao:
Nisi jedini koji je dobio na kilaži. Ja sam se za 8kg popeo!

nmat121 je napisao:
I ja sam uvatija 3-4kg u ovih 2 miseca parenja.

To vam je od sjedenja za racunalom i citanja foruma :rotfl:

slika

Povratak na vrh

[ 267 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: