flux je napisao:
Za hipohondriju ću ti virovat jer govoriš iz vlastitog iskustva. Dovoljno je bacit oko na temu "Alergija i aroma" di si postavio pitanje u trećem licu jednine. Kao, "mislim da mi pojedine arome izazivaju alergiju, ali ću formulirat pitanje tako da ne pomisle da se radi o meni".
Kažeš "nitko ovdje nema te simptome", a ovdje niže ima još par tema za određene simptome koje su postavili i drugi vaperi. Jesu li po tvom mišljenju i oni možda hipohondri??
Kaži, čoviče otvoreno: "Otkad sam prestao pušit narasla mi je trbušina, a primjetio sam i da mi opada kosa i sve me nešto svrbulji po čitavom tijelu kad parim pojedine arome kao npr. jagodu, a Dekangov Desert ship mi je jednom izazvao tolike probavne smetnje da me je natjerao dvanaest puta u istom danu na wc, da nevolja bude veća, bio je čisti PG koji me je iritirao na povraćanje i kašalj..."
Dobro, ne baš tako, a sad ozbiljno, sigurno je većina imala bar JEDAN simptom ili nakon prestanka pušenja (uslijed čišćenja organizma od štetnih sastojaka duhana) ili zbog neke arome ili zbog PG ili zbog VG ili zbog..... koji se znaju manifestirat na razne načine.
Ovaj forum čitaju i budući i novi vaperi pa je poželjno i da neke stvari saznaju unaprijed po ovom pitanju.
Šta nije jasno u ovoj temi? Triba li crtat? Ma ne, bitno je samo odvalit trač zajebanciju na tuđi račun i proglasit nekoga za hipohondra samo zato šta je otvorio temu u dobroj namjeri i koja nekom možda može bit korisna (ako se iznesu iskustva vezana uz naslov iste).
Flux, imaš viška Dekanga, kod mene se sve pari bez ikakvih problema!?!