Forum    FAQ

.

Početna » E-cigareta i zdravlje

[ 7 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Njušno - okusne senzacije
 Post Postano: 07 tra 2014 22:33 

Nakon što sam pomno proučila sve boljetice novopečenih paritelja na temama o parenju i zdravlju, odlučila sam otvoriti posve novu temu jer nisam naisla na slican problem koji vam namjeravam opisati dok su utisci jos relativno svjezi.
Puna tri mjeseca ne pušim. Preboljela sam razne drugdje spominjane nevolje, no ovo...hm. Dakle, sve je u pocetku slutilo na opceprisutnu virozu. Medjutim! Mirisi! Okusi! Mirisi narocito! Izvitopereni, izopaceni, pretjerani, nespojivi s realitetom...miris omeksivaca, svjeze opranog rublja, hrane, cvijeca, ne daj boze parfema...sve, bas sve, bazdilo je na zgorotinu. Zagorena guma. Nevjerojatno. A prvo su mi se zgadile sve moje bocice s tekucinama i aromama...to je prvo letjelo na balkon. Tek jucer sam sa strahom unijela kosaricu s tekucinama u stan. Bila sam toliko ocajna da sam zapalila cigaretu i nakon povucenog dima bacila je u wc i dva sata luftala stan...koji mi je vrag bio, ne mogu si objasniti. Tek, neka ostane notica za neku buducu zrtvu takvog uzasa...da zna da ce proci ;)

slika

slika

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Njušno - okusne senzacije
 Post Postano: 26 tra 2014 14:06 
Moderator

Evo nakon godine i nešto što više ne korisim cigarete poprilično mi se oporavo osjet okusa i mirisa.

Posljedice su strašne, kad mi se dijete vrati iz izlaska točno mogu nanjušiti gdje je bio. Dezodoransi su mi preintenzivni i smrde. Što je najgore počeo sam razlikovati prave od umjetnih aroma, npr. u jednim svatovima sam savršeno osjetio umjetnu aromu ananasa u svečanoj torti :lol:

U zadnje vrijeme je sve gore i gore osobito sa "voćnim" sokovima i sirupima za razrjeđivanje, tu stvarno ima svega a najmanje voća i orginalne arome. :vom:

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 tra 2014 12:03 

spavle je napisao:
Evo nakon godine i nešto što više ne korisim cigarete poprilično mi se oporavo osjet okusa i mirisa.

Posljedice su strašne, kad mi se dijete vrati iz izlaska točno mogu nanjušiti gdje je bio. Dezodoransi su mi preintenzivni i smrde. Što je najgore počeo sam razlikovati prave od umjetnih aroma, npr. u jednim svatovima sam savršeno osjetio umjetnu aromu ananasa u svečanoj torti :lol:

U zadnje vrijeme je sve gore i gore osobito sa "voćnim" sokovima i sirupima za razrjeđivanje, tu stvarno ima svega a najmanje voća i orginalne arome. :vom:

o majko mila....a ja sam stvarno mislila da sam bolesna! ponekad je zbilja neizdrzivo, jel da?

slika

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 lip 2014 13:10 

Nakon kaj mi se vratio njuh, skužio sam kolko mi noge ustvari smrde :D :jvas: :bec: :vom:

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 lip 2014 13:12 
Moderator

Kun-Dak je napisao:
Nakon kaj mi se vratio njuh, skužio sam kolko mi noge ustvari smrde :D :jvas: :bec: :vom:

Velkam tu d'klab :lol:

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 lip 2014 15:10 

Kun-Dak je napisao:

:plus: :lol: :rotfl:

My Little mule & Fatty V3

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 lip 2014 22:32 

gledajmo na to pozitivno. nakon četvrt stoljeca ovo je moj prvi lipanj s mirisom lipa koji me svakodnevno tjera na beskonacno bicikliranje i kampiranje pod drvecem a sve glede pustopašnog snifanja i beskrajnog uzivanja. blagodatima parenja nema kraja ;) liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipeeeeeeeeeeee cvaaaaaaaaaaaatu, ali nikako nije isto ko i lani ehehehehehe :plus:

slika

slika

Povratak na vrh 

[ 7 post(ov)a ] 

Početna » E-cigareta i zdravlje

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: