Forum    FAQ

.

Početna » E-cigareta i zdravlje

[ 14 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Upala pluca :(
 Post Postano: 08 kol 2014 21:45 

Pozz drustvo :) evo nakon godinu i nesto parenja ( uz konzumiranje analogne na bazi pola kutije mj. i manje totalno sam se navikao na to i pase mi. E sad ima jedan problem. tj vise njih. kao prvo dali se vama desavalo da tokom gripe prehlade ili tako nesto, tj da imate problema s grlom( gutanje peckanje i sl . ) da vam e cigareta ne pase? tj da vas iritira ? nebitno koliko mg nikotina pg/vg i koja tekucina, da vas jedino vuce na kasljanje, jedan dim, tj para i koda bi se zrigal od toga :( ?? a analogna mi ne smeta.
E a sad je u pitanju drugi problem, naime jucer mi je dijagnosticirana bakterijska upala pluca . po pretragama zasad samo to, nema vode, gnoji ni nista sl:) nije bitno kako je dobio, tj neznam ni sam, al ok , te sad sam na antibioticima i sl :) moje pitanje je dali postoji ikakav nacin razlog ili nesto da bi tu upala pluca poveze s e cigaretom ili nesto takvo, jer sad mi se stvarno neda vracati na ona govna i sl. i da . trenutno koristim 18mg 70/30 pg vg ak se ne varam, i primjetio sam ponekad laganu glavobolju nakon dužeg koristenja tj parenja . dali da malo smanjim nikotin? mislim vec godinu dana koristim ili 16-18 mg nikotina i ovi simptomi su se pojavili zadnjih 2 mj. vrijeme da malo smanim:) ?? Hvala vam na razumjevanju :) ako je bilo kakvih gresaka, to je zbog visoke temperature ( 40) a sad popio tabletu koja jos nije pocela djelovati :) al bude uskoro, inace nista od spavanja :) svaka info. vezana na ovu temu bi mi pomogla u daljnjem sretnom parenju:) hvala još jednom:) :plus:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Upala pluca :(
 Post Postano: 08 kol 2014 21:58 

Evo ja prebolio (bar se nadam ) upalu pluća , zaradio vijerojatno na motoru. 10 dana nisam pario , nije pasalo , a parim više od tri godine ! Nikotin sam smanjio na cca.6 mg.

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 kol 2014 22:30 
Administrator

Christiyan je napisao:
problema s grlom( gutanje peckanje i sl .

Preslabi dotok liquida

Citat:
moje pitanje je dali postoji ikakav nacin razlog ili nesto da bi tu upala pluca poveze s e cigaretom ili nesto takvo

Nikakve jer u glicerinu ni jedna bakterija ne moze prezivjeti. Dapace parenje te moze zastititi do neke granice od bolestina disnih puteva.

Citat:
laganu glavobolju nakon dužeg koristenja tj parenja . dali da malo smanjim nikotin?

Smanji ... ako ti to nije od temperature.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 08 kol 2014 23:37 

Meni zna glava (gornja) da raste ako parim 24mg na 4.8 v, naravno u onim slucajevima kad mi grijac radi kako treba pa aroma ubija, kad ne radi onda mi ispece jezik, to sto se tice upale pluca mene nesto handri vec 20 dana, stalno me u grlu skakilja i uvihek imam za uskasljati, nikad mi to nije bilo tako a sta je vrijeme ce pokazati :)
Hocu reci da ja bas nisam sugyran u 100% bezbjednost parenja i nadam se da nisam u pravu

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 08 kol 2014 23:56 

veljo_81 je napisao:
Meni zna glava (gornja) da raste ako parim 24mg na 4.8 v, naravno u onim slucajevima kad mi grijac radi kako treba pa aroma ubija, kad ne radi onda mi ispece jezik, to sto se tice upale pluca mene nesto handri vec 20 dana, stalno me u grlu skakilja i uvihek imam za uskasljati, nikad mi to nije bilo tako a sta je vrijeme ce pokazati :)
Hocu reci da ja bas nisam sugyran u 100% bezbjednost parenja i nadam se da nisam u pravu

upravo tako nadam se i ja da nisam u pravu to kaj mi se sad utulilo u glavu :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 kol 2014 00:00 

Kinta je napisao:
Christiyan je napisao:
problema s grlom( gutanje peckanje i sl .

Preslabi dotok liquida

Citat:
moje pitanje je dali postoji ikakav nacin razlog ili nesto da bi tu upala pluca poveze s e cigaretom ili nesto takvo

Nikakve jer u glicerinu ni jedna bakterija ne moze prezivjeti. Dapace parenje te moze zastititi do neke granice od bolestina disnih puteva.

Citat:
laganu glavobolju nakon dužeg koristenja tj parenja . dali da malo smanjim nikotin?

Smanji ... ako ti to nije od temperature.

ma ne mislim na dotok, znam kaj mislis, nego ovak inace problemi s grlom za vrijeme prehlade, tesko gutanje i sl. :) znaci isti aty i ista tekucina mi pase inace bez problema, ali isto to mi ne pase kad imam problema s grlom ako me kužis :)

I jos jedno pitanje, malo sam razmišljao i pala mi je na pamet da bi se nakon dužeg parenja mogla stvoriti voda u plucima ?? nekak mi i drži vodu al nezz :(

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 kol 2014 00:11 

Na sve ovo gore imam reći da smanjite maksimalno pg i pazite da vam para nije prevruća.
I ja sam osjetio da kad pojačam, tj. u mom slučaju kad napravim grijać s premalo ohma osjećam peckanje u grlu.
Kako je Kinta napisao to je povezano i sa wickanjem vjerovatno, ali i sa temperaturom pare.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 09 kol 2014 00:25 

A cek, zasto bi smanjivali pg ako je on ljepsi za pariti i bolji jer unistava bakterije, to sam negdje procitao al sam zaboravio ko je pisao, znaci neciji citat

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 kol 2014 09:25 

Onda ti pari 100% pg. Zato što on daje taj osječaj peckanja po grlu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 kol 2014 10:09 

Christiyan
Ako se dokaže ozbiljnija štetnost od e-cigareta možeš biti siguran da će se to čuti.
I to jaaaako.
Pobrinuti će se duhanska industrija :)

Za sada nema dokaza da je e cig štetnija od analogne. Meni je to dovoljno :)

Povratak na vrh 

[ 14 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Početna » E-cigareta i zdravlje

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club