Pozz drustvo

evo nakon godinu i nesto parenja ( uz konzumiranje analogne na bazi pola kutije mj. i manje totalno sam se navikao na to i pase mi. E sad ima jedan problem. tj vise njih. kao prvo dali se vama desavalo da tokom gripe prehlade ili tako nesto, tj da imate problema s grlom( gutanje peckanje i sl . ) da vam e cigareta ne pase? tj da vas iritira ? nebitno koliko mg nikotina pg/vg i koja tekucina, da vas jedino vuce na kasljanje, jedan dim, tj para i koda bi se zrigal od toga

?? a analogna mi ne smeta.
E a sad je u pitanju drugi problem, naime jucer mi je dijagnosticirana bakterijska upala pluca . po pretragama zasad samo to, nema vode, gnoji ni nista sl:) nije bitno kako je dobio, tj neznam ni sam, al ok , te sad sam na antibioticima i sl

moje pitanje je dali postoji ikakav nacin razlog ili nesto da bi tu upala pluca poveze s e cigaretom ili nesto takvo, jer sad mi se stvarno neda vracati na ona govna i sl. i da . trenutno koristim 18mg 70/30 pg vg ak se ne varam, i primjetio sam ponekad laganu glavobolju nakon dužeg koristenja tj parenja . dali da malo smanjim nikotin? mislim vec godinu dana koristim ili 16-18 mg nikotina i ovi simptomi su se pojavili zadnjih 2 mj. vrijeme da malo smanim:) ?? Hvala vam na razumjevanju

ako je bilo kakvih gresaka, to je zbog visoke temperature ( 40) a sad popio tabletu koja jos nije pocela djelovati

al bude uskoro, inace nista od spavanja

svaka info. vezana na ovu temu bi mi pomogla u daljnjem sretnom parenju:) hvala još jednom:)