|
.
Sada je: 24 tra 2026 11:09. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 11:09. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
mpix
|
Naslov: Re: Aromamizer Postano: 03 stu 2015 21:26 |
|
|
|
Točno. Omjer sam napisao, samo fali podatak da je 6mg/ml nikotin. Ovo niti nije recenzija. Piše: početni dojam.
Pošto meni izgled nije važan, onda mi to niti nije parametar. Složio sam 1.15Ω i pržim na 25W Za sada.
_________________ "The camera is an instrument that teaches people how to see without a camera" - Dorothea Lang 
|
|
 |
|
 |
|
bubib5
|
Naslov: Re: Aromamizer Postano: 03 stu 2015 22:00 |
|
Pridružen: 19 ruj 2015 16:42 Postovi: 308 Lokacija: Zagreb/Sjever
|
vulja je napisao: bubib5 je napisao: odična recenzija.. zašto odlična? zato jer je rekao da je odličan atty? :S inače volim pročitat svačije misljenje i recenziju, kao i ovu...al kad već si rekao to što si rekao moram reć- recenzija je nepotpuna a atty, grd ko noć, gadniji od ithake i flash e vapora v3 zajedno...kakvu aromu daje neznam, al pošto je mpix rekao da je 300% veća naručit ću ga BTW količina arome (postotak) ne utječe samo na "količinu" arome kod parenja, tu su neke druge stvari u igri.... odlična jer je čovjek pogodio opisat proizvod, to kaj je tebi grd ne znači da njegovi dojmovi nisu točni.. da je recimo napisao da curi, da nema dobar airflow, da je količina pare jadna, da aroma nije dobra, da daje iskrivljenu aromu nebi to rekao.. s obzirom da ga i ja imam složio sam se s čovjekom na način da sam napisao da je odlična.. mozda sam trebao malo drugačije formulirati, ali s obzirom da osobno nemam vremena za sada pisati recenzije a imam dosta stvari za koje bi to volio,napisao sam odlična.. jel sad bolje? 
_________________ Mod:XCube II 160W,Evic Vtc Mini,HCigar Vt200 DNA,Lavabox DNA200 Atty:TFV4,Goliath V2,Ego ONE,Aspire Atlantis V2,Uwell Crown,Aspire Triton,Vapor Giant Go,Aromamizer RDTA V2,Billow V2 Black,Kayfun V4,Crius RTA,Tilemahos,Cyclone,Taifun GT2, 
|
|
 |
|
 |
|
Zus
|
Naslov: Re: Aromamizer Postano: 11 sij 2016 20:37 |
|
|
|
Pitanje isto imam Aromizer Steam Cr. 2post deck 6ml.tank. Složio sam ga sa 0.40mm kantal žicom ,dva grijaca cca:8/9 0.30mm namotaja ispalo je 0.55omha. Uglavnom radi on dobro , okus daje dobar meni +3 ali NE DA VOLI POPITI NEGO JE ALKOHOLIČAR. STRUSI MI 6 ml. Za jednu kavu od 45 min .Dali je to normalno da dečko voli tolko popiti ili sam ja pre debeli coil napravio. Da i nakon dva,3 tanka max. grijaci i vata je u takvom stanju toliko prljava i odvratna da ga svaki put generalno operem. Vata je ugljen crna užas. Ipak to udišem.
_________________ Dicodes Dani box, aty Soulless##3 YIHI mini ml class-Aty:Ubertoot 2,Rose 2 JM mehaniKa/paps-Aty: Gp Spheroid v3 Istok Pico- Pico mod beckup###
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 11 sij 2016 21:05 |
|
|
|
Lik,ak ne curi nigdje onda ocito da ispari,al ispari uslijed parenja,ne misticno da ispari...ak ne curi,ne daje dryhitove onda radi,to kaj si slozil setup koji jako trosi...e jebiga,kaj si ocekival od dual coila
|
 |
|
Zus
|
Naslov: Re: Brzo prljanje vate Postano: 11 sij 2016 22:11 |
|
|
vulja je napisao: Lik,ak ne curi nigdje onda ocito da ispari,al ispari uslijed parenja,ne misticno da ispari...ak ne curi,ne daje dryhitove onda radi,to kaj si slozil setup koji jako trosi...e jebiga,kaj si ocekival od dual coila Ok, ali mi nije jasna vata ugljen crna a popareno 2tanka s tim da nema dry hitova, okus je ok arome ima hrpu ali npr ima je i u Spheroidu v3 koji obožavam i na koji poparim 5/7 tankova i vata je prljava ali ni blizu kao kod ovog, ovo je usporedba kao đip i sportski auto ali vata me brine jer sve to udišem..LIK=(HRVOJE)
_________________ Dicodes Dani box, aty Soulless##3 YIHI mini ml class-Aty:Ubertoot 2,Rose 2 JM mehaniKa/paps-Aty: Gp Spheroid v3 Istok Pico- Pico mod beckup###
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 11 sij 2016 22:27 |
|
|
|
Pa to je normalno,pogotovo ak koristis tamne tekucine
Lako moguce da dobiva previse tekucine na coil,pa kuha tekucina a ne da pravilno isparava,pa se lijepi aroma iz tekucine na coil
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Aromamizer Postano: 11 sij 2016 22:37 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Imamo skoro sve podatke...tu je 0.4mm drot...tu je otpor od cca 0.5...tu je dual coil...tu je unutarnji promjer od 3mm....još samo fali snga na kojoj to koristiš. S obzirom na tvoj opis problema, izgleda da nije ispod 50w...
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Aromamizer Postano: 11 sij 2016 23:49 |
|
|
0.3 kanthal, 6 namotaja oko 2.5mm, dualcoil, 0.6-7 ohma, 24W potroši cca 4-5 ml u cijelo popodne (najčešće 14-21h - dok ne riješim bateriju) vejpanja 6mg tekućine, pare koliko oćeš, nikotinski udar samo takav. Vata se mijenja nakon 40ml, i još uvijek bude savršena. ali eto, dođe mi 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Zus
|
Naslov: Re: Aromamizer Postano: 12 sij 2016 00:29 |
|
|
fek0 je napisao: Imamo skoro sve podatke...tu je 0.4mm drot...tu je otpor od cca 0.5...tu je dual coil...tu je unutarnji promjer od 3mm....još samo fali snga na kojoj to koristiš. S obzirom na tvoj opis problema, izgleda da nije ispod 50w... Na 45w stručno oko 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Aromamizer Postano: 12 sij 2016 00:53 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
šta se čudiš onda...pari na 30 i nećeš spaliti toliko vatu
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 11:09. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 11:09. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |