Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » Atomizeri

[ 71 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Taifun GS
 Post Postano: 12 sij 2014 21:54 

bojim se da za driper treba poseban tank - 10EUR :( http://www.smokerstore.de/epages/61925514.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/61925514/Products/30301

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 sij 2014 14:50 
Moderator

Stigao Taifun GS, složio sam ga slično kayfunu , na mašnicu, s time da ona dva dijela mašnice idu na dno kraj šarafa a 2 slobodna kraja se provuku kroz rupe prema gore u tank s tekućinom., Ne curi i lijepo radi. Puno pare i arome.
Istina je, za dripanje treba nabaviti dodatni ring i kapu, a i plastični tank nije neka sreća kad ga se šarafi direktno na navoje od SS.
Vremenom će se i to razlohati koliko god pažljivo šarafio.
Sve u svemu nije loš, mali uski atty dobro paše na malu DM tubu a i na neku lulu bi dobro lego.

slika

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 sij 2014 16:04 

ček, nisam tolko in s ovime, ovaj konus, tu je grijač jel tako? neki poseban razlog zašto to ide u konus?

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 sij 2014 14:49 
Moderator

Došlo je vrijeme za promjenu setupa pa da malo napokon nešto napišem o malom Taifunu.
Slažem se nije lijep ali na nekom modu tipa DM ili nekoj luli ne izgleda loše. Radi odlično kao i njegov veći brat, premda setupi nisu za uspoređivati. GT je klasični BCC samo ogroman a GS je nešto, nazvao bi to hibridom.
Naime probao sam mnogo različitih setupa i da vatom i s vickom. Pokazali se ipak najbolje s meshom. Dovod tekućine kod GS dolazi iznad grijača, a ne sa strane i malo je teže nekako izbalansirati stvar da tekućina dolazi do njega optimalno, ni prejako ni preslabo.
Dvije rupice na dnu tanka su dosta male, oko 2 mm i vrlo je teško kroz njih progurati vatu ili fitilj a da oni nisu ili preslabo stisnuti pa stvar curi ili prejako pa tekućina slabo dolazi do grijača.
Najbola se ipak pokazala opcija iz uputa od GS da se u te rupice stavi mesh. Dakle mesh u ovom slučaju služi samo kao vodić tekućine a ne i kao držač grijača, i jadnom smotan mesh uz povremeno pranje i spaljivanje traje jako dugo.
Sam grijač sam napravio kao MC i kroz njega provukao 2 x 2mm wick i smotao ga na dnu kao kod nekog dripera. Dobra stvar je i to da je cijevčica za dovod zraka na sredini malo izdignuta od dna pa ako se skupi previše tekućine neće poplaviti dovod. Mash sam onda provukao kroz rupice u poklopcu i naslonio na wick na dnu.
Sad radi savršeno, aroma odlična. Da je možda malo više zraka nebi škodilo ali to ovisi o osobnim željama. Originalni GS u kompletu ima i mogućnost zamjenske cijevčice za zraka pa se tako da prolagoditi.
Sve u svemu jako sam zadovoljan s Malim Taifunom i ima moju preporuku. Svi metalni dijelovi su od SS čelika i nije došao s FT mastan i smrdljiv kako to neki atiyi znaju.

slika
slika
slika
slika
slika
slika

slika
slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 sij 2014 16:11 

Odlično,samo mi još reci koji je promjer grijača,jer ja isto volim korisiti 2 mm wick,
tako da se ne mučim prilikom provlačenja.

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 sij 2014 16:15 
Moderator

promjer mc je 2.25mm

slika
slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 sij 2014 16:22 

Max_ZG je napisao:
promjer mc je 2.25mm

Hvala

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 sij 2014 17:22 

Stigao jutros i složen bez većih problema,s vatom i meshom odozgor.
ako zanemarimo izgled na npr. Nemesisu s 18350 baterijom :)
radi odlično.Ne žalim niti jednop pustog dollara

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 sij 2014 20:04 

slika

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 sij 2014 20:38 

A ja mislio da sam jedini koji slažem microcoil sa špagom ...

Jučer stigao i moj, al malo sphereoidniji pristup setapu ;-) Ne izgleda lijepo, ali radi savršeno, grijač na 1.3ohma, pare sasvim dosta, a arome možda čak i za nijansu više nego na kajfunu. Ako se pokaže kao odličan performer i dalje dobit će originalan SS tank (ako FT prije ne nabavi kopiju :D).
Da je barem cijeli 17mm, ovako još uvijek nemam pojma na kaj da ga našarafim a da lijepo izgleda ... osim na egicu (koju nemam) :/

slika

BTW. mislim da je to najkvalitetnije izrađen klon koji sam imao u ruci i došao je relativno čist.

Povratak na vrh 

[ 71 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeća

Početna » Recenzije » Atomizeri

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club