|
.
Sada je: 23 sij 2026 16:52. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 16:52. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Taifun - zanemarni biser Postano: 24 vel 2014 08:42 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Ne razumijem tu potrebu za nešto što radi da treba prvo raskopati. Pa kaj i auto rastaviš kad ga kupiš. Ako radi ne diraj.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Taifun - zanemarni biser Postano: 24 vel 2014 08:52 |
|
|
|
jedan od razloga, čim je stigao oprao ga, složio i skurio feder na modu, kratki spoj jer je negdje unutra ostala kap vode...lijenost provjerit otpor, al svejedno, može unutra i zacurit likvida, kondenzanta...
|
 |
|
kranjo
|
Naslov: Re: Taifun - zanemarni biser Postano: 24 vel 2014 09:14 |
|
|
vulja je napisao: jedan od razloga, čim je stigao oprao ga, složio i skurio feder na modu, kratki spoj jer je negdje unutra ostala kap vode...lijenost provjerit otpor, al svejedno, može unutra i zacurit likvida, kondenzanta... Sva sreća da ja nemam feder na svojima modovima, s obzirom na to koliko ih ti često spališ ;-) Al se slažem da će s vremenom u bazi biti svega i svačega, i šteta što se ne može rastaviti ... btw. na koliko A se spale ti federi?
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Taifun - zanemarni biser Postano: 24 vel 2014 09:19 |
|
|
|
pa bolje je kad feder najebe, meni se sfrče feder i propadne baterija, nema kontakta, a ako nemas federa onda ti baterija u kratkom spoju dok ne pustis gumb, kužiš? zato mene ne brine previse, nit pazim previse
rastegnul feder natrag i deri....
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Taifun - zanemarni biser Postano: 24 vel 2014 09:59 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
kranjo je napisao: Sva sreća da ja nemam feder na svojima modovima, s obzirom na to koliko ih ti često spališ ;-) Al se slažem da će s vremenom u bazi biti svega i svačega, i šteta što se ne može rastaviti ...
Za čišćene baze od smeća koristim slijedeće: 1. odšarafim tank 2. iščupam gore onaj pomični cilindar koji je oko grijača, zajedno sa njegovom kapicom 3. odšarafim i izvadim + - vijke 4. špiccangama izvučem van središnju cjevčicu za dovod zraka ( zna biti klonova kod kojih je ovo nemoguće  ) 5. odvijem i izvadim +pol šaraf i feder sa 510 6. ovu rinfuzu operem nekoj teglici sa vodom 7. bazu stavim ispod mlaza vode da voda ulazi tamo gdje su bili + - šarafi i cjevčica za dovod zraka, ( vidjet će te kako voda veselo izlazi kroz onu rupicu sa strane ) i dooooobro isperem 8. jako je dobro ispuhati sada sve što je ostalo u bazi ja to radim sa onim sprejom sa komprimiranim zrakom tako da dobro propušem rupe od + - šarafa i cjevčice za dovod zraka 9. popije se kava i malo  na ćetu foruma 10. sastavim i parim 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
damp
|
Naslov: Re: Taifun - zanemarni biser Postano: 03 ožu 2014 19:03 |
|
|
|
Extra post spavle.Riješilo mi dilemu koji moj prvi ozbiljniji tank uzet. I sad može pomoć jer sam friškina? Gledam neka dva engleza na jubitou, koji pljucaju klon sa FT, kao kromirana bakrena baza, otrovi lalala... ne kupujte ovo smeće nego oriđiđi (ma, bravo) Molim vaša iskustva kao iskusne parioce, koji klon uzet? Na FT dva različita proizv., kod onog od 22$ čini mi se da je ss baza? Ili negdje drugdje.....
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 03 ožu 2014 19:30 |
|
|
Taj od 22$,ovaj prvi je sold out neko vrijeme,a ni nece ga bit vise sigurno,ovaj je ss,posjedujem ga i daje...pazi sad ovo...PARU! Pa cak i aromu...ovisno o setupu daje i dobar th!
Neznam kaj cekas,naruci i pari,radi jako dobro kad ga dobro slozis,ako ti nebude odgovaral prodaj za iste novce...imam foggera,kayu,dreama,aqua... taifuna i kayu rotiram,kaya prakticnija,taifun bolji
|
 |
|
damp
|
Naslov: Re: Taifun - zanemarni biser Postano: 03 ožu 2014 19:57 |
|
|
Tnx, šta bi bez vas 
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Taifun - zanemarni biser Postano: 05 ožu 2014 18:46 |
|
|
Ovaj ati je nešto najbolje šta mi se dogodilo u mom, evo sad će godišnjem vaperskom iskustvu. Jednostavan za složit, microcoil i vata na 1,7 oma sam stavio i ništa mi dosad nije dalo takvu paru i aromu. Imam i itaku, ali ona je brate stroj za koji treba imat živce, znanje i strpljenje za dobit stvarno nešto što sam iz tajfuna dobio u minut posla i to livom rukom  Za mene apsolutno otkriće i broj 1 u korištenju, razmišljam o nabavci još jednog 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Taifun - zanemarni biser Postano: 25 kol 2015 13:43 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Ovo ljeto intenzivno sam se igrao sa Tajom i mogu samo reći da mu u "ekonomskoj" klasi atty-a nema dostojne konkurencije. Par savjeta: Odmah isčupajte onu cjevčicu, pravilno složenoj Taji treba puno zraka Zaboravite microcoil samo pali tekućinu Nađite vremena i povremeno je dobro operite 3 mm grijač sa kvalitetnom vatom je vaš prijatelj Ako curi stavite više vate, možete stavti i flavor wick samo onda treba povečati snagu na kojoj se pari 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 sij 2026 16:52. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 16:52. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |