|
.
Sada je: 23 sij 2026 20:13. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 20:13. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
buje3000
|
Naslov: Re: GP Heron v2 Postano: 21 sij 2016 18:51 |
|
|
|
i je na cca 2mm. Sad mi se bolje cini, ali ga sutra perem pa xu usporedjivat kasnije
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Zus
|
Naslov: Re: GP Heron v2 Postano: 21 sij 2016 18:54 |
|
|
buje3000 je napisao: i je na cca 2mm. Sad mi se bolje cini, ali ga sutra perem pa xu usporedjivat kasnije Probaj sa flafom za to može biti setap kako želiš i tu ćeš vidjeti do ceg je .
_________________ Dicodes Dani box, aty Soulless##3 YIHI mini ml class-Aty:Ubertoot 2,Rose 2 JM mehaniKa/paps-Aty: Gp Spheroid v3 Istok Pico- Pico mod beckup###
|
|
 |
|
 |
|
Danko1975
|
Naslov: Re: GP Heron v2 Postano: 21 sij 2016 19:17 |
|
Pridružen: 05 lip 2015 18:13 Postovi: 180 Lokacija: Koprivnica
|
|
Ja sam imao taj klon sa Fasttecha i stvarno je davao odličan flavor! E ova dvojka stvarno kak Hrc veli malo su zakomplicirali sa deckom pa je teže pogoditi količinu vate. Zna se desiti ako staviš premalo da progrlja ak staviš previše onda dryhit. Nakon evo nekog vremena sad radi kak se spada, kad sam proučio koliko stavit vate. Kaj se tiče fluffa, to i sam Perseas veli da on osobno više voli i kaj je -je. daje više TH-a i flavora i pare. Ne znam kak al daje. Ista stvar i sa v1!
Ja sam v2 testirao na 0.7ohma, 1ohm, 1.6ohma i 2.2 ohma. Svi su apsolutno odlični čak možda ovi na većem otporu daju više flavora? Ne znam možda... Na manjem otporu Heron 2 strahovito guta tekućinu tak da na mehanici sam trošio do 7ml dnevno. Kad sam povećao otpor na 1.6 - 2.2ohma trošio sam max 4-4.5ml dnevno! eto
P.S. samo da nadodam da sam probao na žici kanthalu 0.25 i 0.32 ID 2-2.5mm. Svi rade..
_________________ RTA GP Spheroid v4®,Tilemahos v2plus®,Cthulhu Hastur MTL Mini®,Berserker Mini MTL®,Doggystyle 2k16 MOD Dicodes Dani Box®, Dicodes No.6®, Sbody Elfin DNA75®, Lost Vape EPetite®
|
|
 |
|
 |
|
Zus
|
Naslov: Re: GP Heron v2 Postano: 21 sij 2016 19:42 |
|
|
Danko1975 je napisao: Ja sam imao taj klon sa Fasttecha i stvarno je davao odličan flavor! E ova dvojka stvarno kak Hrc veli malo su zakomplicirali sa deckom pa je teže pogoditi količinu vate. Zna se desiti ako staviš premalo da progrlja ak staviš previše onda dryhit. Nakon evo nekog vremena sad radi kak se spada, kad sam proučio koliko stavit vate. Kaj se tiče fluffa, to i sam Perseas veli da on osobno više voli i kaj je -je. daje više TH-a i flavora i pare. Ne znam kak al daje. Ista stvar i sa v1!
Ja sam v2 testirao na 0.7ohma, 1ohm, 1.6ohma i 2.2 ohma. Svi su apsolutno odlični čak možda ovi na većem otporu daju više flavora? Ne znam možda... Na manjem otporu Heron 2 strahovito guta tekućinu tak da na mehanici sam trošio do 7ml dnevno. Kad sam povećao otpor na 1.6 - 2.2ohma trošio sam max 4-4.5ml dnevno! eto
P.S. samo da nadodam da sam probao na žici kanthalu 0.25 i 0.32 ID 2-2.5mm. Svi rade.. Vidiš ja sam lajbek kaj se žica tiče paše mi kantal i držim se njega i to štreberski 0.32 mm probao varijacije ali kantal uglavnom mi je najboljes sjeo i to 6/7 okreta .1,10/1.20omha tako da niti ne koristim temp. Control a to mi je nekako žao jer ima onaj anti brning sistem na modu a to dobro dođe pogotovo kod zatvorenih tankova. Zaboravim zapricam se ili radim ocu potegnuti a ono drayb brn
_________________ Dicodes Dani box, aty Soulless##3 YIHI mini ml class-Aty:Ubertoot 2,Rose 2 JM mehaniKa/paps-Aty: Gp Spheroid v3 Istok Pico- Pico mod beckup###
|
|
 |
|
 |
|
Danko1975
|
Naslov: Re: GP Heron v2 Postano: 21 sij 2016 19:47 |
|
|
Hrc001 je napisao: Danko1975 je napisao: Ja sam imao taj klon sa Fasttecha i stvarno je davao odličan flavor! E ova dvojka stvarno kak Hrc veli malo su zakomplicirali sa deckom pa je teže pogoditi količinu vate. Zna se desiti ako staviš premalo da progrlja ak staviš previše onda dryhit. Nakon evo nekog vremena sad radi kak se spada, kad sam proučio koliko stavit vate. Kaj se tiče fluffa, to i sam Perseas veli da on osobno više voli i kaj je -je. daje više TH-a i flavora i pare. Ne znam kak al daje. Ista stvar i sa v1!
P.S. samo da nadodam da sam probao na žici kanthalu 0.25 i 0.32 ID 2-2.5mm. Svi rade.. Vidiš ja sam lajbek kaj se žica tiče paše mi kantal i držim se njega i to štreberski 0.32 mm probao varijacije ali kantal uglavnom mi je najboljes sjeo i to 6/7 okreta .1,10/1.20omha tako da niti ne koristim temp. Control a to mi je nekako žao jer ima onaj anti brning sistem na modu a to dobro dođe pogotovo kod zatvorenih tankova. Zaboravim zapricam se ili radim ocu potegnuti a ono drayb brn Ja sam probal TC imam još NI200 žice al ne koristim. Nije to meni nekaj Bog-zna-kaj. Ono ok za dripper al iskreno?, ja već napamet znam kad mi je baterija slaba (na mech modu) ili kad bu okrenulo na dry burn. Po okusu osjećaš. Velim TC mi je,hmm...puno se kotrljalo oko tog a zapravo malo rezultata. ništ extra. velim meni. SS mi je bolji kud i kam. Al nekak najsigurniji Kanthal i bok! 
_________________ RTA GP Spheroid v4®,Tilemahos v2plus®,Cthulhu Hastur MTL Mini®,Berserker Mini MTL®,Doggystyle 2k16 MOD Dicodes Dani Box®, Dicodes No.6®, Sbody Elfin DNA75®, Lost Vape EPetite®
|
|
 |
|
 |
|
Zus
|
Naslov: Re: GP Heron v2 Postano: 21 sij 2016 20:08 |
|
|
|
To sam htio čut, jer meni tek temperaturna kontrola odnosn JULE m od radi ispod 0.3 omha pa do 0.05omha a to mi je nekako nisko, pogotovo za okus i atomizer tipa Heron. Dobro da sam išao na njega jer sad isto izlazi novi Kajfun ali neznam što će to bit nisu oni dugo u igri. Većinu što naprave prepravljaju ,ovi Grci znaju posao da Ameri vole više okus od oblaka i ostalih gluposti bili bi daleko najbolji a i bez njih su top 5. firmi. Sviđa mi se kod njih što puštaju male serije i u razmacima ,tako da nisu skomercijalizirali se skroz naravno da je svima na prvom mjestu profit ali bez obzira što atomizer dođe sa svim oko 1250kn u krajnjem slučaju nije mi žao . Pa V3 Spheroid je došao 100€ kad sam ga uzimao i on mi je odradio svoje prije pol god. A i dalje ga koristim i super je malac.
|
|
 |
|
 |
|
Danko1975
|
Naslov: Re: GP Heron v2 Postano: 21 sij 2016 20:12 |
|
|
Hrc001 je napisao: To sam htio čut, jer meni tek temperaturna kontrola odnosn JULE m od radi ispod 0.3 omha pa do 0.05omha a to mi je nekako nisko, pogotovo za okus i atomizer tipa Heron. Dobro da sam išao na njega jer sad isto izlazi novi Kajfun ali neznam što će to bit nisu oni dugo u igri. Većinu što naprave prepravljaju ,ovi Grci znaju posao da Ameri vole više okus od oblaka i ostalih gluposti bili bi daleko najbolji a i bez njih su top 5. firmi. Sviđa mi se kod njih što puštaju male serije i u razmacima ,tako da nisu skomercijalizirali se skroz naravno da je svima na prvom mjestu profit ali bez obzira što atomizer dođe sa svim oko 1250kn u krajnjem slučaju nije mi žao . Pa V3 Spheroid je došao 100€ kad sam ga uzimao i on mi je odradio svoje prije pol god. A i dalje ga koristim i super je malac. Točno tak! 
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Postano: 21 sij 2016 23:58 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
Meni je fascinantno kak na istom setupu mozes vuc i m2l i lung hit i oboje je super  Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
|
 |
|
Danko1975
|
Naslov: Re: GP Heron v2 Postano: 29 sij 2016 23:00 |
|
|
GP je jučer objavio na webu da idu u izradu opcionalnog toppera za Heron v2 na temelju zatjeva korisnika. Svi prvi vlasnici koji su kupili Heron na njihovim stranicama dobit će novi topper. Ista stvar i s onima koji su kupili kod nas u MTM-u. Novi topper će u opticaj već iza 8. veljače! http://www.vapourart.com/en/announcemen ... -v2-update
|
|
 |
|
 |
|
Zus
|
Naslov: Re: GP Heron v2 Postano: 02 vel 2016 22:21 |
|
|
Danko1975 je napisao: GP je jučer objavio na webu da idu u izradu opcionalnog toppera za Heron v2 na temelju zatjeva korisnika. Svi prvi vlasnici koji su kupili Heron na njihovim stranicama dobit će novi topper. Ista stvar i s onima koji su kupili kod nas u MTM-u. Novi topper će u opticaj već iza 8. veljače! http://www.vapourart.com/en/announcemen ... -v2-updateSupe već sam pred slomom živaca bio ,radi super i sam iz čistog mira počne curkat i tako par dana za popizditi. Stvarno su firma da bi se puno drugih moglo učiti kako se posluje i postupa sa kupcima. Mogli su puknuti v2+ ima primjera ko u priči, zvao i šalju sljedeći tjedan nove kape, uz ispriku. Svaka čast samo izmijeniti top kap i amen definitivno su ostali broj 1 firma kod mene. Drže do svog brenda i iako nisam nikad pario bolju paru kao na V2 da zna zajebavati zna ako se ne složi kako treba tako da su sa ovim potezom opravdali da nisu miševi za razliku od Švaba koji vec sad izdaju nove atomizere od 2 ml tekućine ako prođe zakon da se ne trebaju zajebavati. Govna Švabska ,sutra prodajem sve njihove atomizere.Izasao Kajfun i slučajno stane samo 2ml tekućine. Miševi jadni.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 sij 2026 20:13. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 20:13. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |