|
.
Sada je: 23 sij 2026 21:33. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 21:33. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
fek0
|
Naslov: Re: Kayfun 4 by Valter Postano: 15 pro 2014 18:13 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Ako se moze puniti kao Taifun...ne vidim u cemu je problem
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Kayfun 4 by Valter Postano: 15 pro 2014 18:57 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Može. Sa špricom kroz one rupice.
|
 |
|
thenemec
|
Naslov: Re: Kayfun 4 by Valter Postano: 29 sij 2015 20:16 |
|
|
|
Izvuci iz coax kabela onaj bakreni vodic i namotaj feder od toga. Ljudima je navodno masu popravilo taj problem "parazitnog" otpora.
_________________ Fearlessly living life on the edge of Kayfun insanity. | Praxis mod / VTC4 | SvoeMesto Kayfun V4 |
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Kayfun 4 by Valter Postano: 29 sij 2015 20:24 |
|
|
|
Još bolje žicu za mig varenje 0.6mm. Ova iz kabela nema dovoljnu elastičnost.
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
thenemec
|
Naslov: Re: Kayfun 4 by Valter Postano: 30 sij 2015 02:55 |
|
|
|
Koristim kayfun 4 vec par tjedana i neopisivo mi ide na zivce. Cak bi si radije uzeo kanger subtank umjesto ovoga.
Minusi: >Stakleni i metalni tank su neopisivo ruzni. >Build deck je tako stisnut da je pre lagano napravit short. >Kad procuri ne procuri ko normalna kaja da to lako ispuses nego se nagomila u tom labirintu rupa i airflowa u donjem dijelu tako da cijeli tank moras rastavljat u dijelove i cistit da ne grlja. >Airflow je recimo okej ali pre stisnut. >Previse dijelova ima
Plusevi: >Lakse za build napravit nego na "obicnoj" kaji >Napokon se nemora punit kroz prokleti šaraf >Moze se izvuc deck bez da se prazni tank >Rijetko procuri >Juice control (on/off zapravo) dobro dodje preko noci ili kad "spremite" tank negdje a pun je. >Ima subohm kit za nas koji volimo prozracniji tank. A i PEEK izolator uvijek dobro dodje.
Probao sam ga sa 0.18mm NiCr NR-R-NR 1.nešto ohm coilom koji sam imo viska od neke kupovine sa FT i bilo je katastrofa, 2mm 0.3mm kanthal dualcoil 0.5ohm mi je za sad najbolji.
_________________ Fearlessly living life on the edge of Kayfun insanity. | Praxis mod / VTC4 | SvoeMesto Kayfun V4 |
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Kayfun 4 by Valter Postano: 01 srp 2015 15:45 |
|
|
|
evo da ne otvaram novu temu
odvažio se i nakon tjedan dana što sam ga dobio napokon složio, koja je ovo verzija neznam al vidim da sve dihta, navoji su ok, nisu škripavi, al malo teže ide, jel do oringa al bolje da teško nego lako:D nisam i dalje siguran u sve njegove dijelove al vidim da radi:D mc na 1,6 ohma i deri, dok sam skužio što kamo ide, strava i užas
bivši vlasnik je izgubio plus izolator pa je plus nekak traljavo držal al je radilo, nije bilo shortova, ubacio sam mali neki gumeni izolatorić reda radi, skužio da zvecka, ima lokera na juice controlu-to sam riješio sa oprugom, nisam uopće skužio da opruge nema unutra nit sada ne kužim zašto je tu opruga?!?!?! kontakta ima i bez tog pedera, samo što ne zvecka više nego drži kak se spada
uglavnom, rekoh nikad više kaya al mogu reć da aromom i samim dojmom parenja sam jako zadovoljan, parim na 15w, one happy camper...naravno dok nebude opet trebalo raskapat i slagat:P
|
 |
|
Wicked vape
|
Naslov: Re: Kayfun 4 by Valter Postano: 03 srp 2015 09:42 |
|
|
Imao sam klon koji mi je zadavo muke i glavobolje, ali kad je bio slozen kako treba radio je bezprijekorno i davo odlicnu paru i aromu iako se cesce dogadalo da ga sklopim, a on zeza iz nekog razloga. Napokon sam skupio para za original i uzeo ga prije koji dan. Neznam dali je ovo neka nova verzija ali ovaj se svaki put slozi bez problema, nista se ne klima i ne mrda. Ja ekstra zadovoljan, proso oko 4 setupa, 6 puta rastavljo i sastavljo i sve je super. Dobio sam i gold plated feder koji sam stavio za Ni200 build i to isto radi dobro, ne savrseno ali eto. Znaci kad je liquid control skroz otvoren otpor zna skocit za 0.1 - 0.3 ali ne svaki put. I jos mi ce cini da kad stavim na 220 c da nekako krivo ocitava temp iako se otpor ne mjenja, kao da daje puno visu temperaturu. Ali eto to sam samo ja. Za Ni200 imam taifun gt2 a kaja za kantal  ja zadovoljan...
_________________ Mod : Vapor Shark rDNA 40® Volacno Lavabox DNA200® Evic VTC mini®
Atty: Kayfun V4® Aromamizer RDTA® Taifun GTA2
Zadnja izmjena: Wicked vape; 03 srp 2015 11:05; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Rain
|
Naslov: Re: Kayfun 4 by Valter Postano: 03 srp 2015 10:15 |
|
|
Wicked vape je napisao: Imao sam klon koji mi je zadavo muke i glavobolje, ali kad je bio slozen kako treba radio je bezprijekorno i davo odlicnu paru i aromu iako se cesce dogadalo da ga sklopim, a on zeza iz nekog razloga. Napokon sam skupio para za original i uzeo ga prije koji dan. Neznam dali je ovo neka nova verzija ali ovaj se svaki put slozi bez problema, nista se ne klima i ne mrda. Ja ekstra zadovoljan, proso oko 4 setupa, 6 puta rastavljo i sastavljo i sve je super. Dobio sam i gold plated feder koji sam stavio za Ni200 build i to isto radi dobro, ne savrseno ali eto. Znaci kad je liquid control skroz otvoren otpor zna skocit za 0.1 - 0.3 ali ne svaki put. I jos mi ce cini da kad stavim na 220 c da nekako krivo ocitava temp iako se otpor ne mjenja, kao da daje puno visu temperaturu. Ali eto to sam samo ja. Za Ni200 imam taifun gt2 a kaja za nikal  ja zadovoljan... Pa svi koji pisu o problemima sa KF4 su oni koji su kupovali klonove. Ja imam original i isto nikakvih problema. Poceo je nakon nekih 6 mjeseci svakodnevne upotrebe zajebavat s natapanjem pa je dobio kupanje u vrucoj vodi i malo sapunice i nakon toga opet radi odlicno. Sto se otpora tice, ja sam sebi kupio ovo http://www.steamtuners.gr/products/atom ... ing-updatenema nikakvih problema sa otporom, radi sa ni200 savrseno
_________________ mod: ZNA40, Deviate DNA40, Cachalote DNA200, Wismec Reuleaux DNA200, Volcano Lavabox DNA200, Evolv Reference mod DNA75 atty: Kayfun v4, Kayfun mini v3, Erlkonigin, Squape R, Le Magister, Le Zephyr, Mad Hatter, Patriot 
|
|
 |
|
 |
|
Wicked vape
|
Naslov: Re: Kayfun 4 by Valter Postano: 03 srp 2015 11:07 |
|
|
Rain je napisao: Wicked vape je napisao: Imao sam klon koji mi je zadavo muke i glavobolje, ali kad je bio slozen kako treba radio je bezprijekorno i davo odlicnu paru i aromu iako se cesce dogadalo da ga sklopim, a on zeza iz nekog razloga. Napokon sam skupio para za original i uzeo ga prije koji dan. Neznam dali je ovo neka nova verzija ali ovaj se svaki put slozi bez problema, nista se ne klima i ne mrda. Ja ekstra zadovoljan, proso oko 4 setupa, 6 puta rastavljo i sastavljo i sve je super. Dobio sam i gold plated feder koji sam stavio za Ni200 build i to isto radi dobro, ne savrseno ali eto. Znaci kad je liquid control skroz otvoren otpor zna skocit za 0.1 - 0.3 ali ne svaki put. I jos mi ce cini da kad stavim na 220 c da nekako krivo ocitava temp iako se otpor ne mjenja, kao da daje puno visu temperaturu. Ali eto to sam samo ja. Za Ni200 imam taifun gt2 a kaja za nikal  ja zadovoljan... Pa svi koji pisu o problemima sa KF4 su oni koji su kupovali klonove. Ja imam original i isto nikakvih problema. Poceo je nakon nekih 6 mjeseci svakodnevne upotrebe zajebavat s natapanjem pa je dobio kupanje u vrucoj vodi i malo sapunice i nakon toga opet radi odlicno. Sto se otpora tice, ja sam sebi kupio ovo http://www.steamtuners.gr/products/atom ... ing-updatenema nikakvih problema sa otporom, radi sa ni200 savrseno Vridi probat. Hvala 
_________________ Mod : Vapor Shark rDNA 40® Volacno Lavabox DNA200® Evic VTC mini®
Atty: Kayfun V4® Aromamizer RDTA® Taifun GTA2
|
|
 |
|
 |
|
Rain
|
Naslov: Re: Kayfun 4 by Valter Postano: 03 srp 2015 11:26 |
|
|
|
jeftinija varijanta, ako ne koristis airflow control je da userafis taj seraf naopako pa da dodiruje on + pin.
_________________ mod: ZNA40, Deviate DNA40, Cachalote DNA200, Wismec Reuleaux DNA200, Volcano Lavabox DNA200, Evolv Reference mod DNA75 atty: Kayfun v4, Kayfun mini v3, Erlkonigin, Squape R, Le Magister, Le Zephyr, Mad Hatter, Patriot 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 sij 2026 21:33. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 21:33. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |