|
.
Sada je: 24 tra 2026 14:27. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 14:27. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: NextGen Genesis Atomizer Postano: 13 kol 2015 15:07 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
Eto, Feko ti reče. Jbg, ja sam 8 sati u zaostatku  Ovo za slabije natapanje, odrezao sam komad 55mm dužine i 16mm širine. Pošto je mesh malo deblji, sjeda na knap unutra, ali nisam baš iskusio neke probleme sa natapanjem. Ok, ja ga koristim trenutno na 13w, više od toga mi nema smisla, tako da možda bi na većim snagama i stvarao probleme, ali ovako radi kao urica 
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: NextGen Genesis Atomizer Postano: 13 kol 2015 15:24 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
nije namjenjen za velike snage...1.3 na 4v (13-14w) i to je to...cak i na 0.54 otporu ss žica na TC, nema potrebe za više od 14w...taman se vrti oko 220 stupnjeva.
Zna imati malo problema sa 70% i više VG...ali to se rješava samim setupom (tj. meshem) ili, ako vam se da kao meni, proširivanjem rupa kroz koje vuče liquid.
Uglavnom...radi i ovako bez problema, ali nije za chain-vape.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: NextGen Genesis Atomizer Postano: 13 kol 2015 15:42 |
|
|
Ma meni je najviše falilo na genesisima nemogućnost slaganja setupa koji neće curiti kad se polegne. Uspio sam par puta složiti takav setup i to na RSST-u, curio bi jedino kad bi tank bio pri kraju, znači zadnjih 0.5ml, inače je mogao stajati cijelu noć polegnut sa meshom prema dolje. No RSST kao takav, ima solidnu aromu al nema pare. Silver fox, Line SS, Cobra, Age kojekakve, nema šanse da ne procure. Prednost RSST-a nad potonjima je bila ogromna rupa za mesh pa sam mogao komotno složiti tanji mesh i začepiti rupu za natakanje. Zrak bi imao taman dovoljno mjesta da prođe u tank, ali tekućina nebi išla van jer jednom polegnut, sam bi sebe zadihtao. No složiti takav setup je značilo preslagivati i podešavati debljinu mesha po 7-8 puta dok se ne pogodi idealan omjer, tako da je trebalo imat živaca za toliko rezuckanje i štucanje  Nextgen sa druge strane ima samo jednu manu. Pimplavo riješavanje hot spotova. Ako ne oksidiraš boga u meshu, nema šanse da ćeš dobit stabilan setup  Možeš pulsirati do mile volje, on će uvijek shortat 
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: NextGen Genesis Atomizer Postano: 13 kol 2015 17:55 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Citat: Nextgen sa druge strane ima samo jednu manu. Pimplavo riješavanje hot spotova. Ako ne oksidiraš boga u meshu, nema šanse da ćeš dobit stabilan setup  Možeš pulsirati do mile volje, on će uvijek shortat  dio žice koji ide na šaraf malo odigni da nije blizu baze. odmakni setup što je moguće više od minus šarafa...pincetu zabij između mesha i šarafića i lagano gurni setup. namotaji ne smiju biti blizu + matice, ne stezati žicu kod namatanja na mesh i kad motaš žicu, motaj odozdola prema gore. kad se naucis tako raditi setup, gotov si za 5min...skupa sa rješavanjem hotspotova. uostalom...jednom kad se složi da radi, ionako mesh ne skidas mjesecima 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Postano: 13 kol 2015 18:05 |
|
|
Ma namotam ja njega i odzgora, kak je u onim video tutorijalima prikazano, samo treba malo duže da ustabilim coil. 1.48 Ohm i ne mrda. Taman i na mehanici i na elektronici. E da, što se tiče zamjene brtvi, ja sam stavio crvenu jedino na spoj centrlnog komada i gornjeg dijela na kojem su rupe za zrak. Dok to nisam napravio, uredno bih odšarafio cijeli centralni stup skupa sa gornjim dijelom kad bih želio pogledati setup. Ovako sve stoji na svom mjestu, i kad želim nešto rastaviti, rastavim samo to što odvrćem  Aaaa, odavno nisam ovako guštao u atomizeru kao što guštam u ovome 
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Postano: 13 kol 2015 18:30 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
D-I-A-B-L-O je napisao: Ma namotam ja njega i odzgora, kak je u onim video tutorijalima prikazano, samo treba malo duže da ustabilim coil. 1.48 Ohm i ne mrda. Taman i na mehanici i na elektronici. E da, što se tiče zamjene brtvi, ja sam stavio crvenu jedino na spoj centrlnog komada i gornjeg dijela na kojem su rupe za zrak. Dok to nisam napravio, uredno bih odšarafio cijeli centralni stup skupa sa gornjim dijelom kad bih želio pogledati setup. Ovako sve stoji na svom mjestu, i kad želim nešto rastaviti, rastavim samo to što odvrćem  Aaaa, odavno nisam ovako guštao u atomizeru kao što guštam u ovome  Pa kažem ti da motaš odozdola...ne zato što se ne može odozgora, već zato što je bolje  ne zateze se zica na mesh toliko i ima manje šortova  taj donji dio sam ja zategao toliko da nema šanse da se odvrne  je...gušt je pariti na njemu...aroma je fantazija, pogotovo duhanske.
|
|
 |
|
 |
|
Dodo91
|
Naslov: Re: NextGen Genesis Atomizer Postano: 22 kol 2015 21:40 |
|
|
|
Koji mesh bi bio najbolji za 100%, 90% VG, do sada nisam imao genesis pa bi ovaj uzeo da isprobam.
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: NextGen Genesis Atomizer Postano: 23 kol 2015 01:17 |
|
|
Dodo91 je napisao: Koji mesh bi bio najbolji za 100%, 90% VG, do sada nisam imao genesis pa bi ovaj uzeo da isprobam. ...onaj što dobiješ uz njega...#400...
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
ChainVaper
|
Naslov: Re: NextGen Genesis Atomizer Postano: 30 lis 2015 19:03 |
|
|
|
Pozdrav! Nakon iskustva sa Agom T+ od pred dvije godine, koji je bio moj jedini gen odlučio sam isprobati ovo čudo. Pari kao blesavo, ali ne osjećam aromu skoro pa nikakvu. Imam filing kao da sam stavio glavu nad lonac sa kipućom vodom (ne, para nije topla) . Setupove sam slagao sa kanthalom 0.20 , 0.30 i na kraju sa 0.25, što mi je najbolje. Rekao bi da nemam hot spotova jer nema metalnog okusa. Od tekućina probao sam Vg i mix pola pola, bez rezultata. Na dnevnoj bazi parim origigi kayu lite + Pregledao sam sve moguće filmiće na youtube-u i ne vidim da radim nekaj krivo. Imate li kakav savjet još, obzirom da sam nisam dosta pametan, a ovo mi djeluje kao dobar potencijal, jer stvarno nigdje ne curi i ok je izrada, pa ga se ne bi htio samo tako olako riješiti. Hvala.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: NextGen Genesis Atomizer Postano: 30 lis 2015 19:35 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
ne natapa ti kako treba, zica bi trebala biti 0.2 (iako je 0.25 isto ok...bar meni), mesh 400 ili 300...svaki puta kada povlacis treba izici mjehuric...ako nisi sirio rupe, sve iznad 50% vg je malo pregusto...precvrsto slozen mesh...precvrsto namotana zica...prevelika snaga...itd...uglavnom, meni se najboljim pokazao na visokom otporu sa tankom zicom...iako ni na nizim otporima nisam imao problema sa aromom, dapace. na tc-u isto radi odlicno. uglavnom...nije do atomizera vec do tebe ili je jednostavno loš mesh. 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 14:27. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 14:27. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |