|
.
Sada je: 29 tra 2026 22:39. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 22:39. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 27 ruj 2015 19:31 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
Kinta je napisao: Imao sam frenda koji je jos za vrijeme juge kupio Porschea. Nije bas imao love kao ni mi ostali, pa je to bio grob koji je puno vise chuchao kod mekanicara nego vozio po cesti. Financijski iscrpljen prodao ga je nakon nekoliko mjeseci. Na zajebanciju u drustvu oko tog auta odgovorio je: Ja sam imao Porsche ... a jesi ti? Ili ti? Dakle, ja sam slozio tilemahos dualcoil s dovodom liquida iz colector tanka, koji za divno cudo radi bolje nego klasican singlcoil. A jesi ti? Ili ti?  Go Kinta Beuty lies in the eye of beholder. Tak su i za T. Gotovca govorili da je bedak kaj gol hoda po Ilici. Pa ne vidi struja kroz kakve Scila i Haribda zavoje prolazi da bi svo svoje biće podarila bučkurišu koji rasta.. pardon natapa majstorski secirane žnirance sa malo nošenih startasica, odašiljući u kozmos nikotinsku maglicu jačine Supernove. 
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 27 ruj 2015 21:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Lemi_O2 je napisao: Mortik je to zapremina originala, pa samo prepisali, zmeri original, mortik je tank deblji ili nekaj ma jok...laže grk kol'ko je dug i širok...identične su mjere originala i klona...ipak je ovo kvalitetan klon 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Postano: 27 ruj 2015 21:14 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
vulja je napisao: Naravno...
Evo da kazem za promjenu da tile ne valja...ovaj setup mc 1.85 oma mi na tiletu daje slabiju aromu nego spaced subohm coil na flash e vaporu v3...smece jedno-ne zasluzuje ni da ga prodam,popizdil i bacil ga u kantu za smece...ajmo dalje Ima boljih atomizera...daleko od toga...recimo, fogger v2 daje jednako dobru aromu uz još više pare...Taifun gt1 daje jednako kvalitetnu aromu, drugačiju (iz nekog razloga slađu) ali isto tako kvalitetnu...Ubertoot UTA2 daje puno bolju aromu od Tileta uz istu količinu pare (na istom setupu)...ima boljih, daleko od toga. Kayfun nije jedan od njih. Niti jedan. Nijedan od ovih nakaradnih hipsterskih subtankova mu ne može ni prismrditi blizu. Taifun gt2 je govno naspram Tileta. Erlkönigin je jednak po meni, uz veću zapreminu, a manjih je dimenzija. Stvar je u tome da je dobar, ne curi, ne grglja, daje jako dobru aromu, zadovoljavajuću paru, jednostavan je za korištenje...općenito je to atomizer (po meni) za svakodnevno korištenje...upravo ono što je drugima Kayfun. U ničemu ne odskače (ajde...daje izraženiju aromu od prosječnog atomizera), ali sve radi kako treba. Meni dosta.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 27 ruj 2015 21:54 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
@fek0 sve 5 što si napisao osim ovog zadnjeg ADV, sa ovim kapacitetom definitivno nije da ga cijeli dan nosam okolu. On je za naveće sjesti i lagano pariti neku finu tekućinu ... Za nositi cijeli dan okolo tu su taja i kaja, meni, No. 1
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 27 ruj 2015 22:10 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
spavle je napisao: @fek0 sve 5 što si napisao osim ovog zadnjeg ADV, sa ovim kapacitetom definitivno nije da ga cijeli dan nosam okolu. On je za naveće sjesti i lagano pariti neku finu tekućinu ... Za nositi cijeli dan okolo tu su taja i kaja, meni, No. 1 uvijek imam bočicu sa sobom...Tileta NIJE teško napuniti  meni traje skoro citav dan njegov tank...tek oko 18, 19 ga trebam refilat
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 27 ruj 2015 22:18 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Postano: 27 ruj 2015 22:51 |
|
|
|
Kintin setup staviti na kalendar za 2017
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Re: Postano: 27 ruj 2015 23:28 |
|
|
fek0 je napisao: Ima boljih atomizera...daleko od toga...recimo, fogger v2 daje jednako dobru aromu uz još više pare...Taifun gt1 daje jednako kvalitetnu aromu, drugačiju (iz nekog razloga slađu) ali isto tako kvalitetnu...Ubertoot UTA2 daje puno bolju aromu od Tileta uz istu količinu pare (na istom setupu)...ima boljih, daleko od toga.
Kayfun nije jedan od njih. Niti jedan. Nijedan od ovih nakaradnih hipsterskih subtankova mu ne može ni prismrditi blizu. Taifun gt2 je govno naspram Tileta. Erlkönigin je jednak po meni, uz veću zapreminu, a manjih je dimenzija.
Stvar je u tome da je dobar, ne curi, ne grglja, daje jako dobru aromu, zadovoljavajuću paru, jednostavan je za korištenje...općenito je to atomizer (po meni) za svakodnevno korištenje...upravo ono što je drugima Kayfun. U ničemu ne odskače (ajde...daje izraženiju aromu od prosječnog atomizera), ali sve radi kako treba.
Meni dosta. onda prestani prodavati jaja pod bubrige 
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 27 ruj 2015 23:53 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
pa ne prodajem...Tile je odličan atomizer...ali uvijek će biti nešto bolje. Uostalom, ovdje je riječ o klonu...koji je doslovce savršen klon GG Tilemahos v2 atomizera. I dalje je bolji od većine atomizera na tržištu, pogotovo ako čovjek traži odličnu aromu za ne tako strašne novce (govorim o originalu...košta oko 90 eura, što je naspram drugih top atomizera bagatela...UTA2 košta 140 funti  ) S obzirom koliko klon dođe i da je napravljen tako kako je, po meni se nema što razmišljati...do sada najbolji klon koji sam ja imao u rukama.
|
|
 |
|
 |
|
Sinke
|
Naslov: Re: Postano: 28 ruj 2015 13:07 |
|
|
vulja je napisao: Naravno...
Evo da kazem za promjenu da tile ne valja...ovaj setup mc 1.85 oma mi na tiletu daje slabiju aromu nego spaced subohm coil na flash e vaporu v3...smece jedno-ne zasluzuje ni da ga prodam,popizdil i bacil ga u kantu za smece...ajmo dalje baci ga k meni u dvorište 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 29 tra 2026 22:39. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 22:39. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |