|
.
Sada je: 29 tra 2026 22:18. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 22:18. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 29 ruj 2015 12:29 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
|
Ja stvarno ne kužim kako možete imati problema sa slaganjem setupa na Tiletu. Jeednostavno da jednostavnije ne može biti. Zafrkneš coil kakav ti odgovara i samo staviš vatu ravno kroz coil da dodiruje kanale i gotovo. Jučer sam revickal svoj V2+ i sa čišćenjem, pranjem, rastavljanjem i sastavljanjem cijelog attya do punog rada i tankanja nije mi trebalo ni 15min. I radi ko beba.
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
damba
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 29 ruj 2015 14:02 |
|
|
Q (about v2+): So, if that bigger channels are better,why it hasn't been done so in the first place A (Imeo): because if we knew exactly what it had to be done on e-cig world, we would be Gods Beco. We would have done the best e-cig 50 years ago. Innovation is slow, it requires work, passion, headakes and time Uglavnom, bigger channels helps. 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 29 ruj 2015 14:22 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
damba je napisao: Q (about v2+): So, if that bigger channels are better,why it hasn't been done so in the first place A (Imeo): because if we knew exactly what it had to be done on e-cig world, we would be Gods Beco. We would have done the best e-cig 50 years ago. Innovation is slow, it requires work, passion, headakes and time Uglavnom, bigger channels helps.  naravno...ali ovo je klon tilemahos v2 a ne v2+...v2+ klon jos ne postoji  Kao što rekoh, nemam nikakvih problema sa wickanjem...oni koji imaju, nek se potrude naučiti kako se slaže funkcionalni setup (za bilo koji atomizer, s obzirom da Tile baš i ne zahtjeva neko posebno znanje slaganja) ili nek si uzmu dremel i prošire kanale 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
krki
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 29 ruj 2015 14:29 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 13:22 Postovi: 400 Lokacija: Zagreb, Špansko
|
Fyla je napisao: Ja stvarno ne kužim kako možete imati problema sa slaganjem setupa na Tiletu. Jeednostavno da jednostavnije ne može biti. Zafrkneš coil kakav ti odgovara i samo staviš vatu ravno kroz coil da dodiruje kanale i gotovo. Jučer sam revickal svoj V2+ i sa čišćenjem, pranjem, rastavljanjem i sastavljanjem cijelog attya do punog rada i tankanja nije mi trebalo ni 15min. I radi ko beba. Prika ti kuriš orgigig a mi clonjare, zato ne kužiš problematiku. Upravo zbog njegove jednostavnosti rada na njemu a donekle i zbog izleda nije završio kod pere.
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Postano: 29 ruj 2015 14:41 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Parinonni original i klon, isto kao i ja, i jedan i drugi slazem isto, i niti sa jednim ni drugim nemam problema sa parenjem.. nikakvih..
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 29 ruj 2015 14:46 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
|
Imao sam Taifun org i klon, iskustvo parenja i slaganja setupa identično, Kayfun orginal(više verzija) i klon iskustvo parenja i slaganja setupa idetntično. Nekako imam osjećaj da je iskustvo isto i sa Teletom, a orginale sam kupovao čisto iz gušta, ne zato jer rade bolje.
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 29 ruj 2015 14:47 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
krki je napisao: Fyla je napisao: Ja stvarno ne kužim kako možete imati problema sa slaganjem setupa na Tiletu. Jeednostavno da jednostavnije ne može biti. Zafrkneš coil kakav ti odgovara i samo staviš vatu ravno kroz coil da dodiruje kanale i gotovo. Jučer sam revickal svoj V2+ i sa čišćenjem, pranjem, rastavljanjem i sastavljanjem cijelog attya do punog rada i tankanja nije mi trebalo ni 15min. I radi ko beba. Prika ti kuriš orgigig a mi clonjare, zato ne kužiš problematiku. Upravo zbog njegove jednostavnosti rada na njemu a donekle i zbog izleda nije završio kod pere. Al kao prica se da je dobro napravljen taj kljon pa mi se nekako cini da to nebi trebao biti problem slozit. Evo, cak je i Fek0 uspio slozit setup 
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 29 ruj 2015 14:50 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ja ne kuzim zasto se cudite sto netko ne moze sloziti dobar setup na Tiletu. Pa nisu svi za sve, Domagoj Vida je dobar igrac u polju, a kad je blizu gola zabija. Nema veze ciji je gol  Tile je jednostavan i setup je stvarno lagano sloziti ... ali neka sitnica ih kolje. Jednom u drustvu netko ce im pokazati koja je to sitnica i vise nikad nece imati problema.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Postano: 29 ruj 2015 14:53 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Postano: 29 ruj 2015 15:06 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
sasha19_81 je napisao: Pa jebonled jel sam mogo bolje slikat?? Pa jel neko napravio setap kako sam slikao i imao je dry hit???
E sad se i ti cudis ko picek glisti. Vidis da ljudi gledaju samo estetiku namotaja a ono bitno ih uopce ne zanima.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 29 tra 2026 22:18. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 22:18. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |