Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » Atomizeri

[ 511 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 52  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D
 Post Postano: 29 ruj 2015 15:10 

Ja sam noob, s vrlo malo iskustva u pravljenju setupa. I meni je fek0 pokazao dvije sitnice: jedna je moje krivo rađenje zavojnice sa prevelikim razmakom između zavoja, a druga važnija - rezanje vate u koso da samo manji dio dođe naslonjen iznad kanala. To je napisao u uvodnom postu, a to je i Saša dokumentirao.

Meni je najveća zbunjola bilo to što pogledam par videa kak se slaže, i šta je je ... ne može bit jednostavnije. Naslonim vatu iznad kanala, određem sve što viri, vata ne ide u kanal - sve kak i na video - a kad ono, nakon par puvlačenja nestane okusa jer nema tekućine dovoljno. E sad, kak to njima na videima radi, dal je oriđiđi malo drugačiji ili je taj rayon u pitanje, ne znam.

Uglavnom, kod mene više faktora - neiskustvo (a to bih pretpostavljam trebao odraditi i na bilo kojem drugm attyju), plus ovo kak je na videima meni ne radi. A na kraju krajeva, potrebno je i vremena da se isproba i isprčka razne varijante.

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2015 15:12 
Veliki Cezar splitske podružnice

damba je napisao:
Ja sam noob, s vrlo malo iskustva u pravljenju setupa. I meni je fek0 pokazao dvije sitnice: jedna je moje krivo rađenje zavojnice sa prevelikim razmakom između zavoja, a druga važnija - rezanje vate u koso da samo manji dio dođe naslonjen iznad kanala. To je napisao u uvodnom postu, a to je i Saša dokumentirao.

Meni je najveća zbunjola bilo to što pogledam par videa kak se slaže, i šta je je ... ne može bit jednostavnije. Naslonim vatu iznad kanala, određem sve što viri, vata ne ide u kanal - sve kak i na video - a kad ono, nakon par puvlačenja nestane okusa jer nema tekućine dovoljno. E sad, kak to njima na videima radi, dal je oriđiđi malo drugačiji ili je taj rayon u pitanje, ne znam.

Uglavnom, kod mene više faktora - neiskustvo (a to bih pretpostavljam trebao odraditi i na bilo kojem drugm attyju), plus ovo kak je na videima meni ne radi. A na kraju krajeva, potrebno je i vremena da se isproba i isprčka razne varijante.

Pa jesi probao odvrnuti liquid control malo više.

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2015 15:25 

Meni je bitnije shvacanje principa rada pojedinog attya. Uvijek se prvo informiram kako je zamisljeno da radi. Pa tako i Tile. Ja ne rezem vatu u koso, al ju ni ne stavljam U kanal, nego DO kanala.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Re:
 Post Postano: 29 ruj 2015 15:27 

Kinta je napisao:
sasha19_81 je napisao:
Pa jebonled jel sam mogo bolje slikat?? Pa jel neko napravio setap kako sam slikao i imao je dry hit???

E sad se i ti cudis ko picek glisti. Vidis da ljudi gledaju samo estetiku namotaja a ono bitno ih uopce ne zanima.

Daje ne pizdi.. kao strasna filozofija namotat žicu i stavit malo vate ili špage (ko daje to sapce shutle, pa treba tocno izracunat putanju povrtaka do maras i nazad), brate mili, neko je napisao da povremeno dobije zagoreni okus i ja sam ga dobio, zasto, vjerojatnoo jer je slabo wickao, povremneno to zna napraviti a onda nastaviti wickati sve ok. Čovjek pito ja se složio i to je to. Da je svršen atty daleko od toga, kod taje i kaje sto god tutnes unutra radi savreseno, e kod ovog to nije tako, malo vate po rubu, unutra puno, pa zrno preko ruba, a unuta onako srednje, pa ovo pa ono.

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2015 15:28 

sopta12345 je napisao:
Pa jesi probao odvrnuti liquid control malo više.

Naravno. Za sad jedino ovo koso rezanje vate je pomoglo. Dodoše, i ono što mi je fek0 u virage-u razrezo i posložio je izgubilo okus nakon nekog vremena. Tak da sam poslušao sljedeći savjet i složio ga s 2mm coilom, a čak i tu nije bilo dobro bez "rezanja ukuso" :). Sad je mali coil, vata "ukošena", i tak ide već dva dana, al još mu ne vjerujem potpuno :zu:

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2015 15:34 

Fyla je napisao:
Meni je bitnije shvacanje principa rada pojedinog attya. Uvijek se prvo informiram kako je zamisljeno da radi. Pa tako i Tile. Ja ne rezem vatu u koso, al ju ni ne stavljam U kanal, nego DO kanala.

Ajde pliz ako imaš kakav link na objašnjenje principa ili napiši. Ne znam što misliš pud U a što DO, ali jedan moj pokušaj je bio naslonit vatu na rub, pa još šarafcigerom naslinjenim u vertikalni kanal lagano pogurnut unutra tak da stvarno bude do samog ruba kanala. Cilj je bio probat ostavi slobodan zrak iznad kanala. Tipa ko kad kod kaje odgurneš vatu od rupe kanala. Rezultat je bio obečavajući, al me ujutro dočekala tekućina ispod tanka.

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2015 15:38 
Moderator

Kinta je napisao:
Ja ne kuzim zasto se cudite sto netko ne moze sloziti dobar setup na Tiletu. Pa nisu svi za sve, Domagoj Vida je dobar igrac u polju, a kad je blizu gola zabija. Nema veze ciji je gol :D

Tile je jednostavan i setup je stvarno lagano sloziti ... ali neka sitnica ih kolje. Jednom u drustvu netko ce im pokazati koja je to sitnica i vise nikad nece imati problema.

Da...ali fora je u tome koja je to sitnica? od prvog dana ga slažem tako kako ga slažem i nisam imao niti jedan jedini put problema...osim kada sam stavio previše vate. kako onda ljudima objasniti u čemu je problem, kad problema nema (bar iz mog iskustva)? mogu pokazati kako ja slažem...ali svejedno dolazi do neke problematike, koju ne poznajem. Original, klon, potpuno svejedno kad su isti i na isti način se slažu i isto rade...
Valjda ja imam čarobne ruke i škare pa eto, pogodim iz prve...a možda i zato što pogledam milijardu videa o svemu i svačemu i složim isto toliko raznih setupova, pa već unaprijed mogu razumjeti kako što funkcionira...nemam pojma.
Shvaćam da određeni broj ljudi (većina) nema živaca i ne da im se igrati sa svim tim (ne mislim samo na Tileta, već općenito)...ali onda ovakvi atomizeri ni nisu za njih, očigledno.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2015 15:45 

Jebo vas patak,vi ste jos na Tiletu. :rotfl:

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2015 15:49 

bože dragi koja se to nauka radi oko obicnog single coil atija, daj namotaj grijac, zategni serafe, provuci vatu i pari, u čem je problem zbilja???

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2015 16:00 

damba je napisao:
Fyla je napisao:

Ajde pliz ako imaš kakav link na objašnjenje principa ili napiši. Ne znam što misliš pud U a što DO, ali jedan moj pokušaj je bio naslonit vatu na rub, pa još šarafcigerom naslinjenim u vertikalni kanal lagano pogurnut unutra tak da stvarno bude do samog ruba kanala. Cilj je bio probat ostavi slobodan zrak iznad kanala. Tipa ko kad kod kaje odgurneš vatu od rupe kanala. Rezultat je bio obečavajući, al me ujutro dočekala tekućina ispod tanka.

Nikamo ne guras vatu. Cim ti guras ti vatu sabijas, a cilj je da provodi liquid sto bolje, dakle da je fluffy. Provuces kroz coil. Odrezes na kraju. Lagano poslozis do kanala, nikako da sabijas vatu. Namocis vatu i jos lagana korekcija sko strsi previse. Kraj vate mora biti u nivou vertikalnih kanala. Neznam kako da se izrazim tocnije bez slike, a sad trenutno nisam u mogucnosti poslikat. Al doma cu rastavit svoj i poslikat.

Uglavnom, princip rada. Vertikalni kanali sluze za natapanje. I ne smije ih se blokirat. Nista komplicirano. Tekucina mora doc do vrha kanala i natopit vatu. Vrh kanala smatram najvisu tocku na decku, tj. tamo gdje je gornji vrh wicka.
Ja mislim da vecina upusta wick u kanale i time blokira liquid da dode do vrha pa ima dry hit.

Povratak na vrh 

[ 511 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 52  Sljedeća

Početna » Recenzije » Atomizeri

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club