Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » Atomizeri

[ 511 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 52  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D
 Post Postano: 29 ruj 2015 16:04 

vulja je napisao:
bože dragi koja se to nauka radi oko obicnog single coil atija, daj namotaj grijac, zategni serafe, provuci vatu i pari, u čem je problem zbilja???

Bas tako!

Desavalo mi se da sam na 2,5mm/0.25/cca 1.6Ω imao i to,kada sam najmanje ocekivao,totalno nenadano,draj hitove,medutim,prebacio se na 3mm/0.25/ cca 1.6 i sve pet,evo do sada niti jedan.

Razlozi?Poima nemam,raznorazni.
Krivac?Pretpostavljam Ja.
Uzrok?Los setup,sigurno.

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2015 16:16 

vulja je napisao:
bože dragi koja se to nauka radi oko obicnog single coil atija, daj namotaj grijac, zategni serafe, provuci vatu i pari, u čem je problem zbilja???

Problem je u tome sto su bila velika ocekivanja od ovog atija. Ljudi ocekuju cuda,a ono sipak. Ono dobar je ali...
nije onoliko koliko smo ocekivali. Klasa starijih kajfuna. Ja imam mini kaje i on im nije ni blizu sto se tice arome. A slozio sam sto razlicitih setupa na tileu ocekujuci neko cudo. Realno gledajuci od njega se ni nemoze previse ocekivat. Sta on to ima a drugi atiji nemaju? Bez veze. Imeo prodao(tj.uvalio) jos jedan svoj proizvod na racun stare slave. Non stop se prica o vati. Do kanala,podvuci rubove....blabla. Nisu ljudi ludi pa da neznaju odrezat vatu. Nego on jednostavno ne moze bolje radit. To je ista kaja lite. To je ta klasa. On je jedan obicni kajfun.

My Little mule & Fatty V3

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2015 16:19 

Što se tiče postava same žice Tilemahos je najbolji i najlaganiji atomizer na tržištu.
Problemi dolaze kad se treba staviti vata.
Ja s tim nemam problema a pošto ga u zadnje vrijeme koristim samo s nicklom još i manje.

Na tilemahosu vrlo dobro prolazi neuredan setup-dakle ako izgleda da je sranje i za kurac takav će raditi najbolje

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2015 16:21 

markoveliki je napisao:
vulja je napisao:

Problem je u tome sto su bila velika ocekivanja od ovog atija. Ljudi ocekuju cuda,a ono sipak. Ono dobar je ali...
nije onoliko koliko smo ocekivali. Klasa starijih kajfuna. Ja imam mini kaje i on im nije ni blizu sto se tice arome. A slozio sam sto razlicitih setupa na tileu ocekujuci neko cudo. Realno gledajuci od njega se ni nemoze previse ocekivat. Sta on to ima a drugi atiji nemaju? Bez veze. Imeo prodao(tj.uvalio) jos jedan svoj proizvod na racun stare slave. Non stop se prica o vati. Do kanala,podvuci rubove....blabla. Nisu ljudi ludi pa da neznaju odrezat vatu. Nego on jednostavno ne moze bolje radit. To je ista kaja lite. To je ta klasa. On je jedan obicni kajfun.

Placem :D marko care diras u osinjak :D

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2015 16:28 

Beco je napisao:
Što se tiče postava same žice Tilemahos je najbolji i najlaganiji atomizer na tržištu.
Problemi dolaze kad se treba staviti vata.
Ja s tim nemam problema a pošto ga u zadnje vrijeme koristim samo s nicklom još i manje.

Na tilemahosu vrlo dobro prolazi neuredan setup-dakle ako izgleda da je sranje i za kurac takav će raditi najbolje

nebi se složil oko postavljanja žice, ima i boljih

dajte ljudi, prosjecan atty koji radi ok, ak ne radi iz desetog pokušaja onda stvarno u tebi problem,onda nije u ničem problem osim u vlastitoj nesposobnosti...ne kenjajte i parite u miru, ak nejde prodajte ga i amen maša, nema tog spektakularnog atija, neznam ja kaj ste vi ocekivali od ovog atija...

imam ga i nisam nijednom pogledal nikakav rivju na netu, niti kako se slaže, raskopao, složio i parim, a vi nauku delate iz dreka, i vi bi da kakica miriši po ruži ili pečenom odojku, e pa nemože, kakica smrdi ko kakica jer je kakica....poanta-single coil atty, namotaš žicu, provučeš vatu do kanala (ne mm do kanala, ne mm preko kanala, već provučeš kak ti se čefne) i pariš, ak grglja zatvori lc, ak osjetis da bi dryhital (a to daje naznaku) onda okreni lc jače

ili da zovemo nekog biokemičara i fizičara da vam složi atty i računa pritiske i mogućnosti natapanja

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2015 16:34 

vulja je napisao:

ili da zovemo nekog biokemičara i fizičara da vam složi atty i računa pritiske i mogućnosti natapanja

Mene čudi što se to još nije dogodilo.

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2015 16:39 

Daleko je Kayfun od Tilemahosa.

Kayfun je atomizer iz 2013. napravljen da se pari na 18mg nikotina i nemože raditi preko 10W jer je tako i konstruiran, a i daleko je teže napraviti dobar setup na Kayfunu nego na Tilemahosu.

Recimo ono bušenje dimnjaka koje su napravili kod Subtanka bi odlično radilo s Kayfunom i pretvorilo ga u parljiv atomizer

Najjednostavnije rješenje je TC za rješavanje svih problema.

Jednu stvar ne kužm a to je konstantno i neopravdano pljuvanje po Imeu.
Čovjek je stalno dostupan na ECF-u, odgovara na postove i PM-ove, prihvaća primjedbe korisnika, modovi i atomizeri su mu najjeftiniji na tržištu i barem mu možeš jebat mater da mu atomizer ne valja za razliku od većine

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2015 16:41 
Moderator

Nekome je odlican, nekome osrednji, a nekome kayfun...i to je sasvim u redu. Ne znam sto su ljudi ocekivali...da se sam slozi i da proizvodi aromu najfinijh kremastih kolacica od kojih nepce tjera covjeka da poludi i trazi da se odreknu svoje djece, roditelja i psa, samo da jos jednom osjete taj nektar kako se razlijeva usnom supljinom? To ne postoji. I dalje je to samo dva posta na koje se stegne zica koja proizvodi paru...
Nekome dobar i jednostavan, nekome gadan i kompliciran...kao i sve ostalo u zivotu.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 ruj 2015 16:41 

vulja je napisao:

Mozda bolje bioenergicara i fizoterapeuta :la:

markoveliki je napisao:

izkarikirao si ga do jaja,nije isti niti ce biti.Ali nadam se da su ljudi shvatili poanu:"Jedan naj obicniji atty i fine,konec,kraj,.

slika

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 29 ruj 2015 16:44 

Samo vas posmatram :)

Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk

Povratak na vrh 

[ 511 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 52  Sljedeća

Početna » Recenzije » Atomizeri

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club