|
.
Sada je: 23 sij 2026 21:33. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 21:33. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
damba
|
Naslov: Re: GUS Phenomenon Lite Postano: 13 sij 2016 22:57 |
|
|
|
Jel bi moglo funkcionirat da se jedna rupa proširi ali ne po cijeloj dubini, nego do pola plastike npr? Toliko da vrh bočice uđe malo u nju i pridrži bočicu da se ne miče dok se puni kroz rupicu.
Kad bi taj top fill bio funkcionalan bez igle, to bi olakšalo stvar. Ovak to malo prtljavo ispada.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 13 sij 2016 23:01 |
|
|
|
Kak onda poriktat vatu ak nemas nekaj sa sobom? Dakle na poslu sam,ocu ga natocit,vata se zamakne,ko te jebe,cekaj dok ne dodjes doma,prsti u pravilu zmazani....grrr...uopce nije user friendly,jos tileta mogu tocit,taman se naucil tocit ga iz 100ml bocice,al ovo je ziva fantazija,steta kaj nema rezervni plasticni tank da ga zbusim pa ak sjebem barem znam da iam drugi
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: GUS Phenomenon Lite Postano: 13 sij 2016 23:10 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Kao što rekoh...ovaj atomizer ima toliko mana da je to za ne povjerovati, pogotovo ne u tom cjenovnom rangu...opraštam mu to zbog stvarno odlične arome koju daje, inače bi odmah završio u zidu. Definitivno nije za nositi okolo ili na posao. Isto tako, definitivno ne vrijedi novaca koje traže za original...previše prtljanja i mana za 100 eura. Nema problema....kada naprave LC kako treba, bazu rješe na drugi način i punjenje tako da se može iz boce bez vrha puniti...dotada, nema šanse.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 13 sij 2016 23:14 |
|
|
|
Uvijek se moze gore izbusit rupa i metnut silikonski cepic xD
|
 |
|
damba
|
Naslov: Re: GUS Phenomenon Lite Postano: 13 sij 2016 23:16 |
|
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: GUS Phenomenon Lite Postano: 13 sij 2016 23:54 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Možete vi gore bušiti rupe koliko god hoćete kad LC ne zatvara dotok tekućine. Treba zatvoriti horizontalne kanale za tekućinu...nepotrebni su za atomizer sa LC-om, onda bi to bilo kako treba. Onda ostaje samo još ovo...pa onda ono...pa onda....  Da...zaboravio sam i kretenizam od tanka kojeg drže samo orinzi na mjestu....oring na bazi i oring na...kako seono popularno u zadnje vrijem kaže....dimljaku. Mislim...ono...tank se dole šarafi u metalni ring koji služi kao AFC...ali njega drže samo orinzi...koliko glup moraš biti za to...da ne govorim o tome da kad vrtiš AFC da onda vrtiš i dimnjak koji je LC...to samo glupi grci mogu osmisliti... Ali daje aromu majku mu...
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
krki
|
Naslov: Re: GUS Phenomenon Lite Postano: 14 sij 2016 01:02 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 13:22 Postovi: 400 Lokacija: Zagreb, Špansko
|
Ja mu sve navedeno opraštam, u stvar jedini problem mu je tankanje. Normalno da sam dao 100 eurica bio bi malo ljut, ali kad ga natankas sve mu opraštam. Za 150 kN lijep i odličan atty. Nebudite curice, lošem kurc... svaka dlaka smeta 
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: GUS Phenomenon Lite Postano: 14 sij 2016 01:08 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
krki je napisao: Ja mu sve navedeno opraštam, u stvar jedini problem mu je tankanje. Normalno da sam dao 100 eurica bio bi malo ljut, ali kad ga natankas sve mu opraštam. Za 150 kN lijep i odličan atty. Nebudite curice, lošem kurc... svaka dlaka smeta  pa to i kažem Krki...da sam dao 100 eura yebo bi im sve po spisku i tražio pare natrag...ovako, to je jako dobar tank sa puno mana i odličnom aromom 
|
|
 |
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: GUS Phenomenon Lite Postano: 14 sij 2016 13:07 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
fek0 je napisao: krki je napisao: Ja mu sve navedeno opraštam, u stvar jedini problem mu je tankanje. Normalno da sam dao 100 eurica bio bi malo ljut, ali kad ga natankas sve mu opraštam. Za 150 kN lijep i odličan atty. Nebudite curice, lošem kurc... svaka dlaka smeta  pa to i kažem Krki...da sam dao 100 eura yebo bi im sve po spisku i tražio pare natrag...ovako, to je jako dobar tank sa puno mana i odličnom aromom  Možeš im u moje ime 
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: GUS Phenomenon Lite Postano: 14 sij 2016 14:39 |
|
|
Lemi_O2 je napisao: Možeš im u moje ime  ko bi reko 
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 sij 2026 21:33. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 21:33. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |