Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » Atomizeri

[ 130 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: eXpromizer
 Post Postano: 18 tra 2014 16:09 

evo nakon mjesec dana valjda, ovo je jedini atty koji koristim,uz dripper, nakon pocetnog mc i tri tjedna na istom setupu poigral se malo s njim, pošto se mc prlja vec nakon jednog tanka, vec mi na zivce islo...sad sam slozio chimney mc, iliti vertikalni mc u nadi da se neće toliko prljat (da ću više te gareži ja progutat:P)

za sad obecavajuce, puno bolje od obicnog mc, cekam žicu da stigne pa cu probat i macro coil pa cemo vidjet kak se ponaša

uglavnom, vise nemam problema s nicim, valjda mu je trebalo dok se malo razrade oringovi, sve drži, a opet ne previse, baš onako kako treba,

što se tiče onog federa na plusu, nije mi djeloval nešto preozbiljno pa sam stavio tvrđi gold plated koji odrađuje posao odlično...

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 svi 2014 17:40 

vidim izašla verzija 1.1

sa novim top capom (ja ga dobio uz stari gratis)
novi driptip
kraći zub na AFC tako da se nemoras skroz odvrtat baza da bi se štelalo
zamijenjen izloator silikonskim

al jedan i problem, navodno ne štima opruga na plusu, pa će slat kroz koji tjedan svima druge (mada se to lako riješi kako sam i ja, iako je i originalni dobro radio)

nisam pratio zadnja dva tjedna, dal je uopce bio na lageru 1.1 verzija, kako god razgrabi se ko ništa...a vjerojatno je razlog u tome što rade u jako malim količinama...evo sad provjerio, moj je serijski broj 142, a uzeo u drugoj turi, odonda ga nisam vidio na lageru, zadnji put gledao pred dva tjedna, jedino ako je išla neka tura van u ovih 2 tjeedna, katastrofa po pitanju lagera, a zapravo jako dobar atty

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 svi 2014 16:35 

EDIT: Ex se vraća na lager!!

bezveze poslao na support upit kad misle oni više, kad ono odgovor za 5min, svaka čast...evo što kažu

Hello,

we will stock again on today evening, but I can't say when exactly.
But it will only set a certain number of expromizers in our shop, because of that you must be very fast with your ordering.
I think the expromizers will sold out at end of this week.
We have already given a new order to be able to have a larger inventory, because the delivery this week will not be enough for the demand.

Mit freundlichen Grüßen / kind regards

pošto koristim ex samo na jednom modu, izbacio sam feder i sada kontakt ide drito preko plusa na centralni pin unutra, problem je jedino što je zrak išao kroz feder, pa je ovako jako teško povlačenje, napravio kanal vodoravno po pinu tako da ima normalan dovod zraka i sada sve 5...

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 svi 2014 00:42 

Koji setup koristis unutra vulja?

Meni je dosao v1.1 u ponedjeljak, uspio sam ih zgrabiti taman kad su dosli, smeta me ovaj feder, nadam se da ce ovaj novi biti deblji i bolje drzati pin na mjestu. Nakon puno eksperimentiranja jedini setup koji valja (meni osobno) je 0.8 Ohm single coil, vidjet cemo kasnije s dual coil.
Doduse mi je u rangu s Tayfun-om, za nijansu bolji, ali u ovom velikom decku se gubi arome, tu Kayfun dominantno vodi.

Sve u svemu vrijedi te novce, odlicno napravljen, svima koji vole Tayfune bi ga preporucio. Koji vole Kayfun-e nemaju se cega bojati, jos je broj 1 sto se tice kvalitete arome.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 17 svi 2014 05:36 

Mc sa vatom na cca 1.3 ohma,od prvog dana i super zadovoljan,za feder vidis kako sam ja rijesio,il ga izbaci il stavi drugi...ja ne osjetim tu razliku u aromi

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 17 svi 2014 16:09 

Steta nisam uhvatio serijski broj 1001,grrr...uglavnom,jedan njihov veliki propust (ili to namjerno rade),kad se otvori stranica od shopa pise jedna cijena,a kad se logiras pise druga cijena,8 eura manja...a ja za tih 8 eura razlike uzeo dhl,tako bilo i prvi put kad sam uzimao

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 svi 2014 22:33 

a ja sam mislio da je to zato što su skinuli porez jer nisam unio VAT code za Hrvatsku pri registraciji na njihovu stranicu
pa ne mogu izračunati porez, pa sam pretpostavio da će mi lupiti PDV kad stigne u Hrvatsku
ako stvarno dođe za tu lovu bit će mi žao što nisam uzeo dva komada

Joyetech VTC Mini x2 ~ Kayfun Lite Plus ® x2
and many other things..................................

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 17 svi 2014 23:11 

Pa nema ti pdva ni carine otkako smo u uniji,neide preko carine pa ti nemogu zaracunimat nista,a i pise ispod cijwmene including VAR...nisam sad skuzil jesu popravili feder vec il jos dalje cekaju da dodju pa da naknadno salju

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 17 svi 2014 23:16 

vulja je napisao:
Pa nema ti pdva ni carine otkako smo u uniji,neide preko carine pa ti nemogu zaracunimat nista,a i pise ispod cijwmene including VAR...nisam sad skuzil jesu popravili feder vec il jos dalje cekaju da dodju pa da naknadno salju

cekaju da dodju pa da naknadno salju

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 17 svi 2014 23:34 

Napisao bih im da netreba,zbilja nepotrebno,al kad vec inzistiraju nek salju...valtere ti narucio? Ili samo pratis.

Povratak na vrh 

[ 130 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Sljedeća

Početna » Recenzije » Atomizeri

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club