| Autor |
Poruka |
|
ChainVaper
|
Naslov: Re: NextGen Genesis Atomizer Postano: 30 lis 2015 19:57 |
|
|
fek0 je napisao: uglavnom...nije do atomizera vec do tebe ili je jednostavno loš mesh.  Hvala na odgovoru, znam da je do mene  . Isprobao sam mesh koji sam dobio uz njega. Isprobao sam mesh #400 koji još uvijek imam doma. Da li je natapanje nisam siguran , jer tank vrlo brzo poparim, puno brže nego kayu recimo. Moram se još igrati...
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: NextGen Genesis Atomizer Postano: 30 lis 2015 21:37 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
mesh koji se dobije uz njega je nešto najužasnije što sam ja probao...oduran je 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: NextGen Genesis Atomizer Postano: 31 lis 2015 06:40 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
|
Ja se ne skidam sa njega. Vrlo vjerojatno imaš loš mesh. Onaj što dobiješ uz njega natapa dobro ali zbog nečega ima slabiju aromu. Meni je idealan kombinirani mesh #200 i #400. 400 unutra i onda ga omotam sa malo 200-tke i to je to. Da, nextgen ne voli turbo guste tekućine, no ja sam samo povećao količinu vode koju mutim u miks sa 5% na 10% i nikakvih prblema nemam. Parim na 1.34 Ohm i 17W, i nema nikakvih dry hitova, a arome na pretek.
|
 |
|
tama
|
Naslov: Re: NextGen Genesis Atomizer Postano: 31 lis 2015 12:15 |
|
|
|
 |
|
 |
|
ChainVaper
|
Naslov: Re: NextGen Genesis Atomizer Postano: 02 stu 2015 09:53 |
|
|
tama je napisao: probaj ovako
E, to je to. "Mesh in mesh" je rješenje. Sad radi sve savršeno. S tim da sam kupio novi mesh, jer onaj koji se dobije sa Nextgenom je užas. D-I-A-B-L-O je napisao: Parim na 1.34 Ohm i 17W, i nema nikakvih dry hitova, a arome na pretek. Tako je, to je super kombinacija. Sve u svemu hvala na pomoći, sad radi savršeno. 
|
|
 |
|
 |
|
catevs
|
Naslov: Re: NextGen Genesis Atomizer Postano: 12 stu 2015 12:08 |
|
|
|
Nekako razmišljam o ovom atomizeru, pa tko ga ima/imao da malo usporedi aromu sa standardnim Taifunima/Kayfunima i Rose V2 Pitam zato što sam na jednoj FB grupi pročitao da je aroma u klasi Taifuna GT1
|
|
 |
|
 |
|
coldyl
|
Naslov: Re: NextGen Genesis Atomizer Postano: 12 stu 2015 12:25 |
|
|
catevs je napisao: Nekako razmišljam o ovom atomizeru, pa tko ga ima/imao da malo usporedi aromu sa standardnim Taifunima/Kayfunima i Rose V2 Pitam zato što sam na jednoj FB grupi pročitao da je aroma u klasi Taifuna GT1 To ti je kao da uspoređuješ kruške i jabuke. Geni općenito ima "ćišću" aromu. No nekome ne odgovara taj način parenja. Osobno meni je jedan od boljih koje sam probao. Vrlo jednostavno se složi i setup traje i traje........i aromu daje 
|
 |
|
ChainVaper
|
Naslov: Re: NextGen Genesis Atomizer Postano: 12 stu 2015 12:30 |
|
|
coldyl je napisao: catevs je napisao: Nekako razmišljam o ovom atomizeru, pa tko ga ima/imao da malo usporedi aromu sa standardnim Taifunima/Kayfunima i Rose V2 Pitam zato što sam na jednoj FB grupi pročitao da je aroma u klasi Taifuna GT1 To ti je kao da uspoređuješ kruške i jabuke. Geni općenito ima "ćišću" aromu. No nekome ne odgovara taj način parenja. Osobno meni je jedan od boljih koje sam probao. Vrlo jednostavno se složi i setup traje i traje........i aromu daje  Kak bi rekao jedan moj friend, genovi imaju svilenkastu aromu.
|
|
 |
|
 |
|
catevs
|
Naslov: Re: NextGen Genesis Atomizer Postano: 12 stu 2015 13:04 |
|
|
Onda bi se reklo FT here I come  tamo je oko 13$ što nije previše. Da li naručiti dodatni mesh sa FT-a ili negdje drugdje?
|
|
 |
|
 |
|
catevs
|
Naslov: Re: NextGen Genesis Atomizer Postano: 07 pro 2015 12:01 |
|
|
|
Pitanje za vlasnike NextGena. Koji je promjer šipke za motanje mesha, naravno da sam svoju negdje pogubio.. grrrr Motam sad na širu iglu od inekcije, ali zeru je preusko
|
|
 |
|
 |