|
.
Sada je: 29 tra 2026 23:48. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 23:48. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
brnistra
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 22 lis 2015 21:21 |
|
|
|
Nisi napisao, paše li update dio na klona?
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 22 lis 2015 21:52 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
brnistra je napisao: Nisi napisao, paše li update dio na klona? pa piše u recenziji klona da pašu svi originalni dijelovi... 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
mačak
|
Naslov: Postano: 23 lis 2015 11:06 |
|
|
|
Evo stigao i meni Zlatan Grk. Prvi dojmovi su odlični. Mogu reći da nisam ovako zadovoljan bio još otkad sam prvi put udahnuo Taifuna.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
_________________ 'Idem malo prek k Žnidaršiću, štel bi si malo povedati o Abesiniji.'
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 23 lis 2015 12:38 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
obavezno operite coil koji dobijete ili kupite...odvratno su prljavi i to je razlog lošem okusu. usput, ne smijete raditi dry burn...puca zica, tako da definitvno coil nije SS kao što Imeo tvrdi, nego neka bezveze legura...čim ne mjenja otpor kod koristenja, znaci da nije SS...nije sad neki problem, ali stvarno je odvratno prljav coil. Update je isto tako prljav i smrdi na mašinsko ulje...ali to je već standardno kod svega  Jesam spomenuo da je prljav coil?  
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 23 lis 2015 13:39 |
|
|
Mislim da jesi, ako nisi, prljav je coil.  lijepo to izgleda
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
krki
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 23 lis 2015 14:26 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 13:22 Postovi: 400 Lokacija: Zagreb, Špansko
|
fek0 je napisao: obavezno operite coil koji dobijete ili kupite...odvratno su prljavi i to je razlog lošem okusu. usput, ne smijete raditi dry burn...puca zica, tako da definitvno coil nije SS kao što Imeo tvrdi, nego neka bezveze legura...čim ne mjenja otpor kod koristenja, znaci da nije SS...nije sad neki problem, ali stvarno je odvratno prljav coil. Update je isto tako prljav i smrdi na mašinsko ulje...ali to je već standardno kod svega  Jesam spomenuo da je prljav coil?   ma micikica mala lijepa..... sigurno je otrovna mislim peder - feder ispusta svasta ma sam cuo da su spomenuli prvo rak, onda bubrege ma neda mise dalje ni nabrajati oprez ljudi treba prvo sastav utvrditi... 
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 23 lis 2015 14:49 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
ma ss je...al tko zna koji i čiji...kao što rekoh, kbk...staviš i pariš  uostalom, tko neće, nek si napravi sam svoj feder...napraviš coil od kanthala 0.3mm i odrežeš nogice...radi sasvim normalno, čak i bolje od ovog kaj dobiješ sa njim. SS žica koju ja imam (v2a), je malo mekana...pa se popiga kada guraš u slotove. Jedino nema šanse baš 0.2 ili 0.18 žice na ovome koristiti...pretanko je i ne pruža dovoljan otpor kod guranja u slot. Ni200 nema šanse niti u teoriji...što je sasvim u redu, ionako ga mrzim 
|
|
 |
|
 |
|
krki
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 23 lis 2015 16:01 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 13:22 Postovi: 400 Lokacija: Zagreb, Špansko
|
feko sve pet sala mala, samo strasim one strasljive poput mene  a mozda hajpam  , na forumu sam, dakle jesam 
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 23 lis 2015 16:45 |
|
|
 Fek0 sad će bit opet postova za čitat 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Beco
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 23 lis 2015 18:00 |
|
|
|
Nije mi jasno zašto žica puca a Imeo je na videu radio dryburn za probu da li se ravnomjerno zagrijava i nije pucala
|
|
 |
|
 |
Sada je: 29 tra 2026 23:48. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 23:48. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |