Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » Atomizeri

[ 511 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 52  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D
 Post Postano: 24 lis 2015 11:04 

:rotfl:

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 lis 2015 17:46 

Jel moguce da tu vise nemate o cemu pisat :bli:

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 lis 2015 17:52 

baš se spremam cijeli dan i nikako:D

uglavnom, došao mi je u posjed još jedan tile sa grupbaja i mogu reć da ima razlika u završnoj obradi naspram onoga kojeg sam prvog dobil, nijanse ali ima, neću reć jel bolje il lošije, nisam ni sam još siguran xD....nego, ajmo dalje

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 29 lis 2015 17:52 

fek0 prodaje tileta pa je to bacilo u depru sve vlasnike :-)

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 lis 2015 17:57 

Otvara li se pandorina kutija :)

Evo, da ne bude samo spam - nakon par tjedana korištenjam mali osvrt: mali, slatki mali, kapacitet mi dovoljan za dan, punim ga bez puno prtljanja, nakon početnih spoticanje a nakon Fyline poučne slikice slažem ga lako i bez greške, natapa, pari, ne grglja, ne curi, ne curi, ne curi, oku ugodan. Za moj način parenja meni je ovo super super.

Jedina mana ovog klona - meni plus pin, ili kak se već zove, nije full stabilan u onom svom disku nego mu zna preskočit navoj pa se okreće. I dalje se dade slagat, ali je iritantno pazit na to. Velika mana.

Edit: e da, super mi je i što ga mogu lako rastavit na sastavne komadiće i fino sve oprat, obrisat i sastavit u par minuta.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 29 lis 2015 18:58 
Moderator

o dobrim stvarima se nema kaj pisati...radi i to je to :D

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 lis 2015 19:03 
Moderator

ima fek0 novu igračku s kojom će nas uskoro uvjeravati kako je genijalna, oklada da ju do nove godine daje u Peru.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 lis 2015 19:11 
Moderator

nemam još...nikako da stigne :D
Al ozbiljno...Tilemahos v2 je jedan od najboljih atomizera koji sam imao prilike koristiti...tko god ga nabavi neće sigurno pogriješiti. Klon je jedan od boljih klonova koje sam koristio...a da ima onih sa greškom, vjerujem da ima...zato je to klon :D

Nema moja prodaja Tileta veze sa nezadovoljstvom ili sličnim...

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 stu 2015 12:53 

evo u posjedu trećeg tileta sa grupbaja i mogu rec da je ovaj također različit, daje slabiju aromu i katastrofa je....NOT!!

razlika je u završnoj obradi, ovako si afc ring i baza pašu, razlike nema ni trunu naspram ostala dva, ali zato je razlika u navoju na dimnjaku/decku, ovaj od sva 3 najlošiji, dakle osjeti se odredjeni otpor, ne klizi kao prva dva

treća sreća, ovaj će valjda ostat zauvijek kod mene (dok mi ne ćefne i prodam ga) :shake:

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 stu 2015 13:31 

I ja sam vec mjesecima zadovoljan sa svojim :D jos mi tu i tamo procuri jer ga uspijem slozit lose, znaci previse vate poslozim pa ili preplavi komoru i samim time airflow ili nekak sjebem pa ne natapa vatui ne dolazi do mjehurica...
Tu se jos zajebavam i svako slaganje mi bude lutrija, al srecom, slazem ga samo jednom u tjedan i nekad u dva :D
Meni aroma super, iako jedino s cim ga mogu usporedit je lemo drop koji mi je u banani i ne da mi se slagat jer imam tileta :zu: I tile sam po sebi je moj 2 RTA, jer ne ubrajam kayfun v4 kojeg nisam znao ni sastavit nakon sto sam ga rastavio :zu:
Sve u svemu, jako sam zadovoljan, ali me vuce da probavam druge RTA atije, ali mi se ne da zajebavat. I dalje cu koristiti tileta i koristiti ga dok ne uleti nest cool, zakon i povoljno.
Jedina mana mu je AF, volim kad ima manje zraka, a kod njega doslovno treba biti otvoreno samo 1-2mm kako bi mi odgovarala kolicina zraka, a kad zelim LH onda je super, jer i za to je super :D

Povratak na vrh 

[ 511 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 52  Sljedeća

Početna » Recenzije » Atomizeri

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club