|
.
Sada je: 29 tra 2026 22:41. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 22:41. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
oli
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 01 pro 2015 22:41 |
|
|
tile sa FT odličan. Izrada odlična. Malih dimenzija, punjenje bez šarafa, slaganje setupa jednostavno (kad skužiš, vidi Yutube), dobra regulacija protoka... Malo sam se zajebavo dok nisam složio setup koji ne grglja i ne curi. Znao procurit ko pi.... Sad radi ko urica. Malo više vate i spust u kanale cca 2-3 mm je riješilo stvar. Preporuka. 
|
 |
|
gaggo
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 02 pro 2015 00:09 |
|
|
|
vatu spustit u kanalice? pa dosad je bilo nikako u kanalice, vec samo da se nasloni na onaj u i da ne strsi nimalo... kod mene je dan danas svaki put lutrija, nekad ga slozim super i od prve, a jucer sam potrosio pola listica muji pamuka dok ga nisam uspio slozit da ili ne curi ili pali pamuk...
_________________ Sigelei zmax v5 15W radi od 1,2ohma Aspire nautilus, Lemo drop
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 02 pro 2015 00:38 |
|
|
mozda je stvarno od klona do klona, ja sam ga imao mjesec dana i nikad nije procurio. vatu bi samo naslonio na ''U'' kako bi gaggo rekao, nista preko, nista gurati u kanale. radio je stvarno vrhunski. neznam kome sam ga prodao ali donekle mi je sad zao. a mozda i nije, ipak nabijem na k atty kojem stane 2.5 ml. uostalom neznam zasto se toliko jebete s tiletom ako vam curi. prodaj to grcko smece i nabavite pravu rusku kaju i miran si 
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
gaggo
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 02 pro 2015 00:56 |
|
|
ma i premisljam se da to i napravim. sam da nadjem neki easy to build aty i m2l i da ima dobru aromu i tak  al mozda je i do mene. al sam dosad stvarno pokusavao sve i svasta, sam da krene sljakat, dok sma nna netu vidjao slike kojekakvih buildova i svima normalno radi...
_________________ Sigelei zmax v5 15W radi od 1,2ohma Aspire nautilus, Lemo drop
|
|
 |
|
 |
|
oli
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 09 pro 2015 21:20 |
|
|
Meni je Tajfun zaaaaakon! Za početnike i stare igrače. Odlična aroma, regulacija zraka, slaganje setupa, punjenje jednostavno, bez ikakvih pomagala (šrafcigera), ima i mini izvedba ak je nekom prevelik...... Ko golf dvojka  . Kresneš i ide....nikakvih zajebancija. Probo sam hrpu atija ali tajfun je za mene zakon! P.S. Sad ima na FT i gornja kapa za još jednostavnije punjenje...
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 09 pro 2015 21:26 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Taifun koji valja nema regulaciju zraka...ovo o cemu ti pricas je govno sa prevelikom rupom za zrak na decku
Sent from my X5 using Tapatalk
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
oli
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 09 pro 2015 21:35 |
|
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 09 pro 2015 22:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
pa ne kupujem najjeftinije, samo kazem da je gt2 kakica od atomizera...unistili su odlican atomizer. ovo prvo je obican gt2 sa kretenski malim kapacitetom, a ovo drugo je odlican atomizer, da. Ako si govorio o ovome sa donjeg linka, to je ok...to je gt1 sa regulacijom zraka...ali isto tako to nije klon originala već kineska poboljšana verzija...što je isto bolje od gt2.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
oli
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 10 pro 2015 13:14 |
|
|
|
Ma to se odnosilo na gagoo a ne na tebe. Ti si fek0 stari vejper, tebi ne treba savjet.
|
 |
|
ozujsko
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 10 pro 2015 20:06 |
|
|
|
Jedno pitanje.. Dal se moze dobit vise zraka iz tilete v2 ? Zabole me pluca od uvlacenja.. Volim ispunit pluca parom. Sve mi odgovara, dobro wicka, lako se puni i na tc mi odgovara. Ali premali airflow. Help..
|
|
 |
|
 |
Sada je: 29 tra 2026 22:41. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 22:41. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |