|
.
Sada je: 29 tra 2026 21:03. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 21:03. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 10 pro 2015 20:12 |
|
|
|
Nest ti tu ne stima,ja ga imam otvoreno milimetar na afc i meni cist ok,ako ga odvrnem do pola ili vise mogu cak direkt u pluca
|
 |
|
ozujsko
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 10 pro 2015 20:20 |
|
|
Ne parim mtl . direkt.. 6 sekundi uvlacim i jos mogu al bi ja da to bude 2,3 sekunde.. Izvedivo? Jer sam bio na rda velocityu, a to je way to much airflow. 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 10 pro 2015 20:41 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Krivi odabir atomizera. 2.5mm rupica za zrak u komori je manja od bilo kojeg lung inhale drippera. Ovo je atomizer kod kojeg se uvlači zrak sporo i polako....4 sekunde minimum. Moram priznati da mi baš nije pretjerano jasno zašto si uzimao MTL atomizer ako ne pariš na taj način... Dobro da nisi uzeo Taifun GT sa svojom 1.7mm rupicom za zrak... Probaj dodatno otvoriti usta dok pariš i uvlačiti zrak izvana... Naravno, s obzirom na tvoj opis gdje se mučiš povlačeći zrak (a Tile v2 ustvari ima prilično veliku rupu za zrak za MTL atomizer), ne isključujem mogućnost da ti je zaštopana rupa u komori ili na plus pinu u bazi...iako sumnjam u tako nešto.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
ozujsko
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 10 pro 2015 21:02 |
|
|
|
Na plus pinu nije zastopano jer gledam kroz njega jer sam tako namjestio da vidim kroz rupu za zrak. A kroz komoru isto ide. I njene rupice sam namjestio da su mi iznad otvora za zrak na dnu. Samo da dobijem na zraku.. Zato parim na tc da ne kurim vatu na grijacu.. Jer mi se to dogodi na kanthalu. Sta bi mi mozda odgovaralo onda.. Da je jednostavno punit i oku ugodno.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 10 pro 2015 21:10 |
|
|
|
Lik imas pp;)
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 10 pro 2015 21:39 |
|
|
fek0 je napisao: Krivi odabir atomizera. 2.5mm rupica za zrak u komori je manja od bilo kojeg lung inhale drippera. Ovo je atomizer kod kojeg se uvlači zrak sporo i polako....4 sekunde minimum. Moram priznati da mi baš nije pretjerano jasno zašto si uzimao MTL atomizer ako ne pariš na taj način... Dobro da nisi uzeo Taifun GT sa svojom 1.7mm rupicom za zrak... Probaj dodatno otvoriti usta dok pariš i uvlačiti zrak izvana... Naravno, s obzirom na tvoj opis gdje se mučiš povlačeći zrak (a Tile v2 ustvari ima prilično veliku rupu za zrak za MTL atomizer), ne isključujem mogućnost da ti je zaštopana rupa u komori ili na plus pinu u bazi...iako sumnjam u tako nešto. e nebi bas rekao da je tile MTL, osim ako mu 99.9% ne zatvoris zrak, sve preko toga je cisti lung inhale. taifuna sam prodao bas iz tog razloga sto sam zausnjake dobio, kod tileta sam mogo vuci ko sivonja, ko na driperu. aroma dobra, ne curi, jedino me ubijalo sto sam 5 tankova dnevno trosio 
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 10 pro 2015 23:15 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
ozujsko je napisao: Na plus pinu nije zastopano jer gledam kroz njega jer sam tako namjestio da vidim kroz rupu za zrak. A kroz komoru isto ide. I njene rupice sam namjestio da su mi iznad otvora za zrak na dnu. Samo da dobijem na zraku.. Zato parim na tc da ne kurim vatu na grijacu.. Jer mi se to dogodi na kanthalu. Sta bi mi mozda odgovaralo onda.. Da je jednostavno punit i oku ugodno. koje rupice si ti namještao u komori?  ima samo jedna za zrak cijev...druge dvije nisu za zrak...imam osjecaj kao da ne pricamo o istom atomizeru. rrzdrr je napisao: osim ako mu 99.9% ne zatvoris zrak, sve preko toga je cisti lung inhale cini se meni da ti nisi probao prave lung inhale atomizere  na tiletu ja moram dodatno otvoriti usta da bi potegao pravi lung inhale 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
damba
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 10 pro 2015 23:22 |
|
|
|
ja bih isto to tak rekao. eto, postoji izraz "restricted lung inhale" koji meni opisuje tileta sa otvorenim afc-om.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 11 pro 2015 10:02 |
|
|
|
da ne spamam temu oko evica, uglavnom složio malo veći coil sa ss 0,3 žicom i ispada 0,97 oma, eto na 260 celzijevca i 40w se lijepo pari
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 11 pro 2015 10:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
E, to! Cilj sa ss zicom je postici sto veci otpor ispod 1 ohm...najduze traje baterija i velika je povrsina isparavanja. Mana visokog otpora je sto je tada elektronika nepreciznija...nista strasno.
Sent from my X5 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
Sada je: 29 tra 2026 21:03. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 21:03. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |