Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » Atomizeri

[ 130 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re:
 Post Postano: 17 svi 2014 23:39 

vulja je napisao:
Napisao bih im da netreba,zbilja nepotrebno,al kad vec inzistiraju nek salju...valtere ti narucio? Ili samo pratis.

Svidio mi se prvi puta pa reko ajde. Imam neke planove za njega.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 17 svi 2014 23:45 

Doradjivat ili...? Mogo si rec prije,ja bi ti prepustio jednog,preklopili bi sa ithakom i bazom vec:) budes rashodoval koju ithaku?

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 21 svi 2014 19:02 

Stiglo za 2 dana dhlom!! Iskuhal novi driptip,nataknul na prvu verziju, a v1.1 nek ceka iskuhavanje sutra pa napisem dojmove

Povratak na vrh 

Naslov: Re: eXpromizer
 Post Postano: 21 svi 2014 21:15 

Onda ću ja prvi.

Izgleda isto ko i prvi. Ništa posebno. Driptip je bolji jer je zadnji bio katastrofa.

Navoji su bili bolji na prvoj verziji. Ovo me pomalo razočaralo. Nije da se ne da sastaviti ali su navoji škripaviji nego ranije. Čak i tank nekako teže ide a to me na prvoj verziji oduševilo.

Ovaj problem sa federom su zasrali. Umjesto plastike su stavili silikonsku gumicu pa pin ne klizi, a feder su stavili neki stvarno loš. Ovaj novi koji će nam poslati je isti kao onaj stari. Malo jači i od boljeg materijala. Bilo bi daleko bolje da su ostavili plastiku dole.

Setup me još malo kolje. Mislim da stavljam previše tekućine. Ne smije ići do kraja dimnjaka. Onda obavezno procuri. Jednom i nikad više. Na kapi komore valja staviti gumicu isto kao i kod kaye sa FT. Nekako mi se čini da je to bolje.

Još uvijek mislim da je to bolji stroj od kayfuna originala, osobito od Lite + verzije.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 21 svi 2014 21:42 

Navoji su malo razocaravajuci kolko sam skuzio u dvije minute sto sam ga rastavio i sastavio,naspram jedinice...navoj na tanku,plasticnom, je van centra,nije do baze,probao kontra okrenut,metalni je u centru...bit ce zalbe sutra,probat cu i rezervni tank,il je cijela serija takva il samo moj taj jedan...

Valtere ja jedinicu tocim do iberazna mi jedino otic kroz plus kad natapam svjezi setup,nikad ne curi,najpostojaniji atty do sada...tu i tamo obrisem plus od kondenzanta i naravno skupi se ispod driptipa zbog cudnog konusnog utora

Po meni kolje kayu i sve ostalo,os klona os original,najvise zbog pouzdanosti,tocim parim,tocim parim...ni brige ni pameti

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 svi 2014 08:28 

malo bolje pregledal navoje, dakle originalni clear tank section ima ekscentar navoj i nije vertikalno poravnan sa bazom, metalni sjeda ok, frosted tank sjeda ok, al kako sam ga skinuo iza njega ostale mrvice, drobi se ko ništ...grrr,i još mi nisu poslali product number koji mi je bio naveden, fulali za 900!!

sad im se javio na support pa ćemo vidjet što kažu

neznam sad kak to funkcionira oko prijave bla bla bla sa paypalom...ja sam im se javio samo na support na stranici, dal trebam nešto na paypalu ili....?

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 24 svi 2014 12:11 

Kazu da je frosted normalno da se drobi! Ajme...uglavnom,kazu da ce mi poslat drugi clear tank. Poslao upit da hoce skoro i feder da skupa posalju i da planiram uzet jos i metalni tank,pa cu probat smuljat sve to na njihov shipping:D ionak mi moraju feder poslat

E da,parim vec dva dana na njemu...stavio tank od v1,kaj je sigurno sigurno je...i stavio pozlaceni feder na plus koji je dobar,sve sljaka normalno jedino mi se cini da je tezi draw na njemu...i da,jel to samo meni il je afc ring drugacije zavrsne obrade?

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 30 svi 2014 19:37 

Svabe sporo odgovaraju,al se dogovorili,prebacio im novce za metalni tank preko paypala,a oni ce poslat feder,prozirni i metalni tank,i oni placaju postarinu...mada tank metalni kosta poprilicno 6,90€) al ok,bili su fer korektni...jos samo da mi jave kad misle to poslat...zijev,zijev

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 svi 2014 09:07 

ja mogu reci da sam stvarno ugodno iznenađen eXpromizer-om
stvarno vrhunski radi i daje zadivljujuće performanse

Joyetech VTC Mini x2 ~ Kayfun Lite Plus ® x2
and many other things..................................

Povratak na vrh 

Naslov: eXpromizer
 Post Postano: 02 lip 2014 18:55 

Nasao na UKV, al nemam pojma da li se moze samo sa OEM dijelovima sloziti? Ovo mi se cini prihvatljivom visiom... @Vuljaaaaaaaa?
slika

Povratak na vrh 

[ 130 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Sljedeća

Početna » Recenzije » Atomizeri

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club