|
.
Sada je: 29 tra 2026 16:04. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 16:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Roots
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 02 ožu 2016 15:36 |
|
|
Hahahahah mislim da će fek0 popizdit 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Bichar
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 22 ožu 2016 21:41 |
|
|
|
prvi rta kojeg imam, potrošio sam cijelu rolu kantala za napravit nekakav jedan jedini pristojan coil, to nije normalno
mislim se, pa nisam toliko smotan ali živci mi nisu jača strana
ili dobijem otpor 0,4 ili 3,5....ko da između toga ništa ne postoji....koliko god da namotam tako ispadne pa mislim se koji qrac žica je neka ko konac, 0,20 mm motam je onaj plavi šrafciger čas na 2 mm čas na 2,5 al da vidite našta to sliči to je za plakat
al ajde, ostavim jedan smotani užas na 3,27 oma, da probam...stavim vatu, prvi put u životu normalno, i onako mislim se valjda će biti dobra
stavim tank, napunim do pola i stavim na mod....radi, pare ima al arome u tragovima, ko da dišem maglu živčanim sve jače i jače i vidim nekako tekućina nestaje...a onda počme brat da se guši, grgolji i etotigana poče curiti dolje na rupu za zrak.....pa jebemu magarca
rastavim, operem (uzgred još malo fino miriši na ulje koje nemam pojma kako da se riješim u cijelosti) i mislim se hoću li ga baciti o zid ili kroz prozor
sveti moj nautilus mini, zavidaj coil i pari...koliko god bi htio neki rta da imam (najviše radi dobre arome koju svi spominju) ne znam što da radim
eto, morao sam se nekom izjadati, ženu nije briga i što se nje tiče mogu sve u smeće baciti
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 22 ožu 2016 22:26 |
|
|
|
Biće to dobro. Operi ga u sodi bikarboni i limunu ili kvasini. Što se tiče ohma mislim da ti onaj jedan post nije dobro zavidan za deck ili cijeli deck za bazu pa to provjeri. Meni je najbolje 6 namotaja 0.25 oko 2.5 mm oko 1.3 ohma. 0.20 ti je dosta 4 namotaja.
_________________ Klon od klona.
Zadnja izmjena: mateo; 22 ožu 2016 22:37; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
shale84
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 22 ožu 2016 22:29 |
|
|
Bichar je napisao: prvi rta kojeg imam, potrošio sam cijelu rolu kantala za napravit nekakav jedan jedini pristojan coil, to nije normalno
mislim se, pa nisam toliko smotan ali živci mi nisu jača strana
ili dobijem otpor 0,4 ili 3,5....ko da između toga ništa ne postoji....koliko god da namotam tako ispadne pa mislim se koji qrac žica je neka ko konac, 0,20 mm motam je onaj plavi šrafciger čas na 2 mm čas na 2,5 al da vidite našta to sliči to je za plakat
al ajde, ostavim jedan smotani užas na 3,27 oma, da probam...stavim vatu, prvi put u životu normalno, i onako mislim se valjda će biti dobra
stavim tank, napunim do pola i stavim na mod....radi, pare ima al arome u tragovima, ko da dišem maglu živčanim sve jače i jače i vidim nekako tekućina nestaje...a onda počme brat da se guši, grgolji i etotigana poče curiti dolje na rupu za zrak.....pa jebemu magarca
rastavim, operem (uzgred još malo fino miriši na ulje koje nemam pojma kako da se riješim u cijelosti) i mislim se hoću li ga baciti o zid ili kroz prozor
sveti moj nautilus mini, zavidaj coil i pari...koliko god bi htio neki rta da imam (najviše radi dobre arome koju svi spominju) ne znam što da radim
eto, morao sam se nekom izjadati, ženu nije briga i što se nje tiče mogu sve u smeće baciti https://www.youtube.com/watch?v=eqSbmtJA848probaj ovako,samo raširi žicu ako je tanja
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 22 ožu 2016 22:35 |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 23 ožu 2016 17:03 |
|
|
stigao mi tele v2+ s FT. i stvarno je + verzija, i definitivno je najbolji klon(sto se tice izrade) sto sam ikad vidio/imao. mozda su mi original poslali  danas je veliki guzda Kinta nesto slicno spominjao za novu kaju v3, ili su se kinezi jebeno poboljsali sto se tice kloniranja ili smo nas dva samo uboli super primjerke...
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 25 ožu 2016 13:26 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
odbijam komentirati ove uvrede i bogohulne usporedbe...topla preporuka svima da odu u posjetu obližnjem okulisti.  što se slaganja setupa tiče...ja još uvijek ne kužim kako netko može imati problema u slaganju ovog atomizera...ali ok, prihvaćam činjenicu da sam ja daleko najsposobniji ovdje, pa mi je neki puta teško spustiti se na te razine.  disclaimer: ovo je napisano u svrhu komičnosti. ne znam zašto uopće imam potrebu to objašnjavati više...ali eto. kupite original i nikakvih problema nećete imati. simple as that. 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 25 ožu 2016 16:52 |
|
|
sloziti setup na tiletu je stvarno OGROMNA mudrost. pa jbt trebas uzeti kanthal ili neku drugu zicu, pa sarafciger, borer ili nesto trece. pa napraviti zavojnicu, pa to staviti izmedju postova. pa onda brate trazi vatu, pa ajde provuci vatu nekako, pa odrezi ju, pa onda opet slozi sve dijelove, pa onda jos treba to i natociti jbt. katastrofa, neznam zasto su to toliko komplicirano napravili. (neke korake sam preskocio kao npr prvo odsarafiti sve jer smatram da nisu dio setupa, iako cak jesu. ili nisu. mozda jesu a mozda nisu. uglavnom...) jel treba diklejmer ili cete me s ovim postom upisati u policiju? 
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 25 ožu 2016 17:00 |
|
|
|
Zato cemo sad dobiti cartridge i stavis 3 AA baterije i pari... Kako vlast brine za nas svaka im cast!
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 25 ožu 2016 19:38 |
|
|
razdor je napisao: sloziti setup na tiletu je stvarno OGROMNA mudrost. pa jbt trebas uzeti kanthal ili neku drugu zicu, pa sarafciger, borer ili nesto trece. pa napraviti zavojnicu, pa to staviti izmedju postova. pa onda brate trazi vatu, pa ajde provuci vatu nekako, pa odrezi ju, pa onda opet slozi sve dijelove, pa onda jos treba to i natociti jbt. katastrofa, neznam zasto su to toliko komplicirano napravili. (neke korake sam preskocio kao npr prvo odsarafiti sve jer smatram da nisu dio setupa, iako cak jesu. ili nisu. mozda jesu a mozda nisu. uglavnom...) jel treba diklejmer ili cete me s ovim postom upisati u policiju?  da je baš tako jednostavno, ne bi ova tema imala 45 stranica 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 29 tra 2026 16:04. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 16:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |