|
.
Sada je: 29 tra 2026 16:04. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 16:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
svastar
|
Naslov: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 30 tra 2016 05:42 |
|
|
|
Normalno je da se para spusti kroz rupu za zrak. Kad prestanes vuci nemre gore nego ode dole.
|
|
 |
|
 |
|
vojehr
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 30 tra 2016 14:19 |
|
|
|
Ja sam ga tek sad naručio, bio sam ga naručio prije i onda otkazao i naručio Cubisa i sad parim na Cubisu i nisam nešto pretjerano zadovoljan. Zato sam sada naručio Tilemahosa i sad ću čekati jedno dva tri tjedna da mi stigne. Naručio sam Plus model ali u recenzijama sam pročitao da nekima nije došao Plus model koji ima uži otvor za zrak i šire kanaliće za tekućinu nego običan, bez Plus oznake i navedenih karakteristika.
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 30 tra 2016 14:42 |
|
|
vojehr je napisao: Ja sam ga tek sad naručio, bio sam ga naručio prije i onda otkazao i naručio Cubisa i sad parim na Cubisu i nisam nešto pretjerano zadovoljan. Zato sam sada naručio Tilemahosa i sad ću čekati jedno dva tri tjedna da mi stigne. Naručio sam Plus model ali u recenzijama sam pročitao da nekima nije došao Plus model koji ima uži otvor za zrak i šire kanaliće za tekućinu nego običan, bez Plus oznake i navedenih karakteristika. nema plus model nikakvu plus oznaku. nije to golf gti. drugo, definitivno je to v2+, kanalici su ogromni, a rupu za zrak nemogu usporediti sa starim jer ga nemam trenutno a neda mi se mjeriti. uglavnom, mislim da je puno bolja kupovina tile od cubisa
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
vojehr
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 30 tra 2016 15:14 |
|
|
|
Nema oznaku Plus? A dobro, ne znam, ja sam tako pročitao da ima običan V2 i V2 Plus. I neki su se žalili da nisu dobili šire kanaliće i uži otvor za zrak nego kad su izmjerili da odgovara običnom V2. Ja sam ga sad naručio pa ćemo vidjeti, mislim da su i V2 i V2 Plus dobri, ako bude malo uži kanalić i širi otvor za zrak neću se žaliti ako bude dobra para kako svi govore da je.
|
|
 |
|
 |
|
damanhur
|
Naslov: Postano: 04 svi 2016 21:34 |
|
|
|
Neću nesto doprinijeti temi ali evo nakon prvih 24 sata druženja sa v2 klonom sam oduševljen. Uistinu sjajan tank overall odgovara mojim potrebama apsolutno. .. Ipak par zamjerki...nekad se kod okretanja driptipa ne okreće lc. Ne precesto ali se dogodi. Doduše možda je to do mog primjerka Druga zamjerka je punjenje...bez bočice sa spricom je zeznuto punjenje A treća je plastični tank. Mislim da bi to trebali potpuno izbaciti iz proizvodnje. ..pogotovo high end tankovi
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Postano: 04 svi 2016 21:40 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
damanhur je napisao: Neću nesto doprinijeti temi ali evo nakon prvih 24 sata druženja sa v2 klonom sam oduševljen. Uistinu sjajan tank overall odgovara mojim potrebama apsolutno. .. Ipak par zamjerki...nekad se kod okretanja driptipa ne okreće lc. Ne precesto ali se dogodi. Doduše možda je to do mog primjerka Druga zamjerka je punjenje...bez bočice sa spricom je zeznuto punjenje A treća je plastični tank. Mislim da bi to trebali potpuno izbaciti iz proizvodnje. ..pogotovo high end tankovi Ja punim i direkt iz boce bez problema. Prislonis da tece uz Dt pa u tank pod laganim kutom i nema nikakvih problema. Plasticni tank je ovdje (kao i kod drugih) prisutan radi samog koncepta atomizera jer ne mozes na staklu napravit navoje
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
damanhur
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 16 srp 2016 09:19 |
|
|
|
Zasto se vise ne moze nabavit original...jedu prestali s proizvodnjom?
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 16 srp 2016 09:22 |
|
|
|
A nenam,ja planiral uzet i nasal sam ga kod nekih talijana al samo u setu sa springomizerom jos bilo pa odustao
Uzmi klona,po pitanju kvalitete nemres fulat
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 16 srp 2016 09:25 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
damanhur je napisao: Zasto se vise ne moze nabavit original...jedu prestali s proizvodnjom? Nije prestala proizvodnja nego se čeka nova serija da se napravi. Imaš nekoliko X1 na GGstore-u. To je zapravo V2 sa springomizer bazom. Ili čekaj ga dođe novi stock E: Imeo se sad zahebava sa modovima, pa ne stigne sve... 
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
Mylene
|
Naslov: Re: Tilemahos v2 CopperVare klončuga na kvadrat :D Postano: 08 vel 2017 11:40 |
|
Pridružen: 14 sij 2017 18:50 Postovi: 111 Lokacija: Zagreb Črnomerec
|
Ja se ispričavam kaj otvaram ponovo bolnu temu ali moram se nekome pojadati Ja sam se jučer potrudila i do dva navečer čitala ovih 46 stranica i moram priznati da mi opet ništ nije jasno. Dakle prvi put radim coil prije par dana. U životu. Po uputama. Tank opran i osušen. Kantal 28g, 5 namotaja na 0,25, dobila cca 1.2 oma, bilo bi mi draže malo više al ajd, vate kolko sam procijenila, odrezano do kanalića, natopila, zatvorila, otvorila zrak i lc, prvih par dimova na jedno 8w, ok, ništa spektakularno (svakako ne bolje od starog kanger Emow mega), nakon toga uskoro prvi dry hit, otvorila malo više lc, i dalje dry hit, ok, ništ, negdje sam fulala.. previše vate, previše wata (malo sam povećala kak sam isprobavala), nemam pojma. Čistim i radim ponovo. Stavim manje vate (tanje), odrežem kako je bilo na slici, ponovim postupak, omovi isto kao i prvi put, sve pet, nema curenja, super.. I opet ubrzo novi dry hit. Ostavila sam ga par dana da se malo odljutim i jučer navečer išla ponovo. Napravila po drugim uputama coil s 30g 6 namotaja i dobila 1.8 oma. Uputa oko vate se pridržavala, stavila još malo manje, pazila da ju ne zakačim kad šarafim chimney, ne zatežem gornju kapicu jako (po uputama), nisam ga ni stigla staviti na mod - on curi. Kroz rupice za zrak. Dakle novi momenat. Sve sam probala, zatvori komoru otvori, očistila chimney, okrenula naopačke, neeeeda mi se ga ponovo otvarat.. Već je otišlo 10ml golden dohanija bezveze.. Ali ništ ne pomaže. Već je pol 12. Zainatila se da sutra imam novi pico i tilemahos i krenem opet sve ispočetka. Dakle rastavila sam ga stvarno na sastavne dijelove, oprala, ostavila da se osuši, i sve to. Sastavila ga po ne znam koji put, pazila na ringove, stegnula sve kak mislim da bi bilo ok, ne previše ne premalo, napravila opet coil od 1.8 oma, napunila, oprezno otvorila komoru, mic po mic, ne sjećam se točno kolko wata i sve ali nisam pretjerivala, nakon trećeg pufa on krene grgljat i opet curit. Tekućina svaki put nekam mistično nestane. U maramicu vjerojatno. Nemojte me pitat kaj sam sve izgovorila u tu kasnu uru al uglavnom zatvorila sam lc i zrak, zamotala ga u maramicu otišla spat. Ujutro sam ga ipak ponijela na posao skupa sa zadnjim mililitrima golden dohanija i ulijala to unutra, naravno opet curi. Zatvorim lc i pokušam ga očistiti maramicom iznutra u chimney i kroz rupice za zrak, povučem par pufova na zatvoreni lc da ga probam ispraznit, povećam wate skoro na 20 jer nekak mi se čini da to sve kuha a ne isparava.. No, short story long, sad se primirio. Ništ ne curi, aroma baš nije nešto ali čitam da je to do nove vate i tak svašta nešto, trenutno sam na 1.8 oma 11w 4.52 V, lc minimalno otvoren, ne gurgla i ne curi i nema zagorenog ali nije baš ni fino. Eto. Samo me sve strah kad ću morati ponovo prolaziti ovu proceduru jer stvarno pojma nemam zašto se ustabilio. I sve me strah kaj će biti kad mi dođe i kayfun.
_________________ The destination folder is a subfolder of the source folder.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 29 tra 2026 16:04. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 16:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |