|
.
Sada je: 23 sij 2026 22:56. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 22:56. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 02 lip 2014 21:14 |
|
|
|
Daj link...nekuzim otkud kratak clear tank:S
E da,javili se svabe da mi poslan ss tank i novi pin,jer nisu uspijeli rijesit problem s federom,i dalje je preslab pa salju tanje pinove...a mogli su mene pitat,ja bi im dao link za dobre federe:D
|
 |
|
kranjo
|
Naslov: Re: Postano: 02 lip 2014 22:44 |
|
|
vulja je napisao: Daj link...nekuzim otkud kratak clear tank:S
Ma negjde u brdu postova Whats in your hand ... već ga netko pitao, ali nije lik ništa htio odgovoriti ...
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 04 lip 2014 23:22 |
|
|
|
Ekipa jel vama stigao novi plus?
Stigao metalni tank,clear tank i novi tanji plus...sve 5,samo sto sa metalnim tankom zgleda vece nego sto je...nema veze,bitno da sve lijepo dihta i radi ko singerica,jos ak me uhvati uzmem extender za njega:D...jedva cekam nesto novo od njih
@Kranjo-mozda bi se dalo tako nesto slozit sa nano tankom od taifuna gt,al ovo mi po navojima ne stima,kao da je ovo metalni tank (koji sam ja uzeo,a ne ovaj stock koji se naserafi na prozirni,al mi plasticni nejde u glavu...grrr
|
 |
|
Braja
|
Naslov: Re: eXpromizer Postano: 05 lip 2014 06:58 |
|
|
|
je stigao je novi plus i nakon tjedan dana druženja imam samo lijepe riječi za eXpromizer jedino me nervira šarafanje plastičnog tanka u metalnu glavu mislim da im to nije dobro rješenje i da će brzo otići a ako stavim metalni ne vidim razinu tekućine, a onda sam "bolestan" stvarno jedan dobar atomizer za normalnu lovu kada bi svi prodavali originale za cca 50 EUR biznis bi im cvjetao
_________________ Joyetech VTC Mini x2 ~ Kayfun Lite Plus ® x2and many other things..................................
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 06 lip 2014 20:41 |
|
|
|
Poslao svabi sliku ovog mini exa,kaze svaba da je to samo kontra okrenut tank,nista drugo...naime plasticni tank na slici je vidno kraci i ima navoje na obje strane isto,a ne narezane i urezane,dakle nebi se slozio s njim
Evo jedne fotke sa kingom...jos da flat head dodje [img]http://img.tapatalk.com/d/14/06/07/u7adura3[/img]
|
 |
|
ferdinandmax
|
Naslov: Re: eXpromizer Postano: 11 lip 2014 20:35 |
|
Pridružen: 26 ožu 2014 11:30 Postovi: 433 Lokacija: Zagreb, 10000 - Mobitel: +385921429184
|
EX V1 je moje najugodnije iskustvo vezano uz atomizere bilo koje vrste, u skoro tri mjeseca parenja. Točka! U odnosu na moja druga dva "vrijednija" atomizera iSmoka Magoo i SM Kayfun Lite Plus, djeluje, glomazno, pomalo nekultivirano i ružnjikavo, neodoljivo podsječajuća na ispušni lonac konfekcijskog kineskog skutera. No, jednom napunjeni spremnik ne treba dopunjavati cijeli dan u uz gtovo neprestano parenje. Na svaki način, valja priznati da je križanjem najuspješnijih "pasmina" vrhunskih atomizera stvoren gtovo idealan "mješanac" po vrlo prihvatljivoj cijeni, koji zadržava ponajbolje genetičke osobine svojih "roditelja". Grijač kajfuna proizvdima izgaranja daje kajfunske osobine, punjenje u stilu Taifuna oduševljava jednstavnošću, uz jedinu zamjerku relativno čestog navijanja metala na, doduše, kvalitetnu i robusnu plastiku, što se može izbjeći međusobnom zamjenom postojećih elemenata plašta ili dokupom metalnog, umjesto prozirnog, plastičnog dijela. Moj uređaj, kupljen rabljen od Vulje, nimalo ne curi. Moj prvi MC koji sam izradio u životu (na Kaji još imam MC koji mi je složio Max), od cca 1,4 ohma, radi savršeno i uz obimno tamponiranje komadičima vate otvorenih dijelova u širokom kotlu koji obujmljuje glavu grijača. Problema ni u primisli. EX ne grglja, ne curu, naprosto, barem za sada, radi savršeno. Sviđa mi se i jednostavan sustav promjene promjera usisnika zraka u bazi. Priprosto, ali dbro rješenje koje ne ište poseban alat... Sve navedene osobine, osim estetskih, pridonijele su činjenici da mi je EX postao najdražim, najpouzdanijim i najjednostavnijim atomizerom, tako da ga najradije koristim za cjelodnevno parenje. Ozbiljno razmišljam o kupnji još jednoga te nekoliko dodatnih, pričuvnih plastičnih dijelova plašta. EX dobija moju najveću preporuku, čak i mislim da je najpogodniji za relativne početnike u svijetu parenja, poput mene. Pruža puno užitka uz minimalne rizike da nešto pođe krivo ili kako to Vulja voli naglasiti: Ni brige, ni pameti! 
_________________ MMV Poldiac V2, Roller, 2x DM 18650, Magneto, Ergo, Mini Nemesis SM Nivel V3, SVD, V5, 3x V2 2x SM KL+, 2x eX V2, eX v1, Magoo, RSST, K3.1., KLV2, Russ91, Taif, 2x Itha, 2x Cobra, 3x Prot 2, 2x T3s, T2, 2x iCle 16 Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7 
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: eXpromizer Postano: 12 lip 2014 07:48 |
|
|
ferdinandmax osvrt u pravom stilu sponzoriranog napisa 
|
|
 |
|
 |
|
ferdinandmax
|
Naslov: Re: Re: Postano: 12 lip 2014 12:56 |
|
Pridružen: 26 ožu 2014 11:30 Postovi: 433 Lokacija: Zagreb, 10000 - Mobitel: +385921429184
|
fek0 je napisao: Corto_1973 je napisao: A ja danima tražim tko ima Magoo. Jel čemu? Fercera li dobro?
Sent from my LA-Q1 using Tapatalk Magoo je dobar atty kojem su sjebali punjenje. Nema gore dva ringa pa da možeš odšarafiti jedan i napuniti k'o čoek, nego se moraš zajebavati sa punjenjem špricom ili JAKO pažljivo iz bočice...da nisu to syebali bio bi super. Nije rupa u planeti, već je rupa u pameti, pa tako ni magoo nije za kobasičarske ruke. Inače, između usnika i gornjeg otvora plašta sasvim je dovoljno prostora za punjenje, osim ako se to ne pokuša iz lavora ili hampera napravit. U takvim prigodama može se dogodit da se zalije pri punjenju. U principu, manje je zahebancije nego pri "gornjem" dolijevanju Kaje. Uz dobar setup, okus je njami, baš kako treba, a para topla, vlažna, gusta i vrlo obilata! eX je dobra, marljiva i pozdana služavka, Kaja je elegantna, voljena supruga, a Magoo je razmažena, obožavana ljubavnica. Obazrivo je slažem i pažljivo točim najfinijim, blagim, kremastim supstancama i u njenim zavoljivim čarima najradije uživam u udobnosti svoga doma, nakon sutona.
_________________ MMV Poldiac V2, Roller, 2x DM 18650, Magneto, Ergo, Mini Nemesis SM Nivel V3, SVD, V5, 3x V2 2x SM KL+, 2x eX V2, eX v1, Magoo, RSST, K3.1., KLV2, Russ91, Taif, 2x Itha, 2x Cobra, 3x Prot 2, 2x T3s, T2, 2x iCle 16 Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7 
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: eXpromizer Postano: 19 lip 2014 18:12 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Slažem se s ferdonandmaxom dobar je to atomizer, pouzdan, u nekim stvarima i jednostavniji od Kaye, ali, aroma mi je na Kayi bolja. Isprobano s istim setupom, istom tekućinom paralelno. Isprobano i s špagom, koju treba dobrano više staviti da popuni Expromizerovu veliku komoru inače curi. I Kaya je opet bolja, bar meni.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
ferdinandmax
|
Naslov: Re: eXpromizer Postano: 25 lip 2014 00:40 |
|
|
Max_ZG je napisao: Slažem se s ferdonandmaxom dobar je to atomizer, pouzdan, u nekim stvarima i jednostavniji od Kaye, ali, aroma mi je na Kayi bolja. Isprobano s istim setupom, istom tekućinom paralelno. Isprobano i s špagom, koju treba dobrano više staviti da popuni Expromizerovu veliku komoru inače curi. I Kaya je opet bolja, bar meni. Ta jednostavnost me oduševljava. Ne treba mi odvijač, bočica s iglom i druga sranja, a i kapacitet tanka je raskošniji. Količinu tekućine je lako provjeriti i kada je plastični element oplate iznad metalnog, kako se ne bi previše često navijala plastika na metal... Tako sam ga presložio i nema frke. Temeljna razlika između eXa i Kaje je u sustavu kontrole protoka zraka i sustava punjenja tekućinom. Samo ložište, dovod zraka u njega i dimnjak su gotovo identični. Kako tumačiš tu razliku u aromi, o kojoj pišeš, Max?
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 sij 2026 22:56. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 22:56. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |